Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

lasa sa treaca greu timpul dar sa vii cu vesti bune . uoff si cand ma gandesc ca sunt cea mai mica de aici ...stii vb aia .."un copil creste un copil"

In asteptarea unui

Mergi la inceput

fetelor va multumesc inca o data ca m-ati "ascultat" , eu ma retrag. Noapte buna !

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Remy,iei ceva nu gluma.Aspenterul este un fel de aspirina,ac folic si utrogestanul sunt ok,nu-ti fac rau,insa cyclo-progynova nu stiu ce este,ce subst activa are.sper sa te descurci cu ele.Bafta maine,ne gandim la tine, sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Noapte buna,Aleesico!Noapte buna,Remy!Remy,nu te lasam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ce ma enerveaza diferenta asta de fus orar, nu pot sa vb cu voi in timp real
Lory, Remy, Aleesicoo, Lia va multumim de urari, sa va auda DD in privinta bebeului.
Remy ma bucur sa te vad optimista, este primul lucru pe care ni l-a recomandat doctorul, stresul este ca o piatra de moara pentru cei cu probleme de infertilitate. Am sa fiu cu "ochii pe tine" step by step , vreau sa vad ce ma astepta in noiembrie la FIV, am emotii cu carul.
Am o intrebare ce mobilitate aveau spermatozoizii? La noi asta e problema, sunt toti cu mobilitate redusa deci sanse mici sa se intample natural......mai am o intrebare: ai facut ceva pregatiri inainte, gen dieta alimentara, etc, noua ne-a recomandat sa scoatem din alimentatie prajelile, carnea de porc, cafeaua (sotul consuma cantitati considerabile) carnea de porc (la fel cantitati considerabile) alcoolul (aicea nu au fost probleme, nu bea, nu fumeaza).
Aleesicoo rabdarica, stiu ca e greu dar.......
Lorypot intreba cati anisori ai?
Fetelor va pup pe toate .....nu ma pot abtine mai bag cate va asta ca sa va fac galerie

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

NEATA FETE DRAGI va invit la o .

a doua zi fara CM . Doamne ajuta

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

aleesicoo sar'mana de cafea...mmmmmmm ai pus zahar multicel... dar e buna ...o tigara ai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

remy suntem cu gandul la u . Doamne Ajuta sa se prinda in burtica
polo
PTR TOATE FETELE

Mergi la inceput

ha ha ha cam asa e LIA o data la un an cand beau eu cafea asa o beau dulce rauu , am si o tigareta, tocmai acum ma pregatesc sa ies la o tigara ca nu pot fuma in cam de garda

In asteptarea unui

Mergi la inceput

Remy Doamne Ajuta Suntem alaturi de tine si facem si galerie

In asteptarea unui

Mergi la inceput