Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 10
lory09 spune:
Aleesicoo,nu plange iubita ca nu e timpul pierdut.Stii cum se zice:pana nu vezi rosu ai toate sansele
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelorrr eu inebunescccc ![]() mi-am luat test clearblue, a iesit decat o linie ![]() dar nici aia albastra albastra cum ar fi trebuit, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 21 .... balonata sunt.. eu parca vad pe test si o a doua linieee stearsa asa... ce sa mai fac?![]() ![]() |
beta HCG
polo spune:
Alesico, fata draga, nu dispera. MAi asteapta 2 zile si repeta. La mine ultima menstruatie 19.06, teste si poz si neg, astazi test de sange ca nu se mai putea. Nu am sani tari, sunt putin balonata si uneori am intepaturi in ovarul stang, saptamana trecuta dat la boboci, iar de cateva zile scurgerea este mai cremoasa, alba (eu o asemanan cu momentele in care capsula utrogestanului luat intravaginal se topeste).![]()
Duap cum vezi, imi pot da seama prin ce treci. Eu deja m-am calmat, cum o vrea DD. Iti recomand acelasi lucru.
aleesicoo spune:
Lia eu lucrez in spital si noi nu facem beta HCG. si nu am cand sa ajung la maternitate.
...poate ca am racit si de asta imi intarzie
Lia73 spune:
faceam beta HCG din 2 in 2 luni. Aveam simptome de gravideala DE FAPT ERAU DE NEBUNIE.
Incredibil unde te poate duce dorinat nebuna de a avea un bebe. Stateam pe net si cautam simptome la gravide si in secunda 2 le aveam .Il inebunisem pe bietu sot. Dar imi facea hatarul sa nu zic yo ca nu vrea.
aleesicoo spune:
ultima menstruatie pe 21.06, sanii tari si durerosi, balonata f rau, pipilica f des, si chiar si intepaturi tot in ovarul stang. Nu mai fac nici un test . ce o fi o fi si gata
polo spune:
Lia, cea mai inteleapta decizie. Asa poti lua cea mai buna decizie ![]()
Alesico, la mine Bhcg dureaza 3-5 zile, asa ca pana atunci
.
Mergi totusi sa faci testul, este cel mai sigur si in functie de raspuns vei vedea pe ce cale o vei lua.
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui polo Lia, cea mai inteleapta decizie. Asa poti lua cea mai buna decizie Alesico, la mine Bhcg dureaza 3-5 zile, asa ca pana atunci .Mergi totusi sa faci testul, este cel mai sigur si in functie de raspuns vei vedea pe ce cale o vei lua. |
DOAMNE AJUTA

cu vesti bune

si un