Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Lia, de asta imi este si mie frica. Luna asta ma linistisem, desi am masurat temperatura nu am mai tinut cont cand . Am fost asa linistita, iar in ziua 28 am avut ca o presimtire si am facut testul - slab pozitiv - au urmat altele si altele si simt ca am intrat iar in febra nebuniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

yo am facut la Romar Polizu.35 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Lia, de asta imi este si mie frica. Luna asta ma linistisem, desi am masurat temperatura nu am mai tinut cont cand . Am fost asa linistita, iar in ziua 28 am avut ca o presimtire si am facut testul - slab pozitiv - au urmat altele si altele si simt ca am intrat iar in febra nebuniei.

Nush daca ma crezi dar mie imi vine sa plang de emotie......SUNT SIGURA CA VEI FI O FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Bafta multa Polo. sa dea dzeu sa fii si sa dai de baut imediat cum aflii rezultatul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

unde ai facut beta?

Daca intrebarea era pentru mine, raspunsul este la Calarasi, cu greu am gasit un cabinet care sa faca.

Mergi la inceput

Fetelor, sa va auda Dumnezeu, ca daca incep iar cu utrogestan pentru declansare o iau razna (imi da niste stari, nici daca as fi fost nu eram asa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

buna fetelor,si eu sunt nou venita....am 28 ani si aici e printesa mea de aproape 6 ani

http://s587.photobucket.com/albums/ss312/yula94/?action=view¤t=02a32268.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

'Neata fetele si o cu intarziere.
Aleesicoose poate ca testul sa apara pozitiv cam la 1 saptamana de cand trebuia sa-ti vina. Asa a patit si fina mea.Si eu cred ca e mai bine sa-ti faci analiza aia la sange ca asa vezi exact cum sta treaba si nici nu mai stai stresata.
si asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

credeti ca daca fac o eco abdominala se vede macar sacul sau endometrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Hai ca deja incepe sa se vada soarele si pe ulita noastra.
aleesicoo si polo DOAMNE AJUTA si

Mergi la inceput