Locul fetelor Nou-Venite !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna seara fetele! Azi ar fi trebuit sa vina "rusii" si nu au venit. Toate testele pe care le-am facut pana acum au iesit negative imi este si frica sa mai fac altu. Asta e astept. Sani sunt tari ca piatra, pipi fac extraodrinar de des, (imi trebuie un pampers), si balonata si o scurgere albicioasa asa in abundenta... voi aveti ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Aleesicoo fato,ai mari sanse cu simptomele astea.Testele negative nu inseamna ca nu e nimic.se pot pozitiva mai tarziu.Hai, spargi tu gheata?tinem pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Buna seara fetele! Azi ar fi trebuit sa vina "rusii" si nu au venit. Toate testele pe care le-am facut pana acum au iesit negative imi este si frica sa mai fac altu. Asta e astept. Sani sunt tari ca piatra, pipi fac extraodrinar de des, (imi trebuie un pampers), si balonata si o scurgere albicioasa asa in abundenta... voi aveti ceva noutati?

Iti tinem pumnii. Eu cred ca esti

Mergi la inceput

Neata ! pt toata lumea. Fetelor uitandu-ma aseara prin agenda am vazut ca imi notasem ca ultima menstra am avut-o pe 21 iunie si nu pe 26 cum stiam eu . Deci eu cred ca sapt asta daca imi fac un test va iesii pozitiv. Va spun astazi ce va iesii ca voi face altul. Da Doamne sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Neata ! pt toata lumea. Fetelor uitandu-ma aseara prin agenda am vazut ca imi notasem ca ultima menstra am avut-o pe 21 iunie si nu pe 26 cum stiam eu . Deci eu cred ca sapt asta daca imi fac un test va iesii pozitiv. Va spun astazi ce va iesii ca voi face altul. Da Doamne sa fiu

It tinem pumnii stansi, aleesicoo. Nu ne mai tine pe jar, cum faci testul spune-ne si noua rezultatul... Te asteptam cu vesti bune . Bafta.

Mergi la inceput

Sa dez dzeu Florentina sa iasa cum vreau eu . Am fost acum la farmacie si am luat clearblue, stie cineva despre el cat este de bun?... cam in 10 min am sa-l fac ca sa mai "colectez" urina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Alesico, asteptam..... nu ne mai tine pe jar.ce bine ar fi sa fie +, ne-ai mai ridica putin moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Fetelor cat ati scris in weekend din pacate nu merge netu acasa si n-am avut cum sa intru pe site .
Remi Sa te ajute Micuta Domnului o mare zi ptr u
polo inainte de cauterizare vreau sa mai fac o colposcopie sa vedem ce mai este acolo
Draga nush exact cum e cu Fiv (sper din suflet sa nu ajungem pana acol)
eleia bine ai venit
lory esti tare gagica"" [nici nu visma nici nu pictam"" tare rau
ana

aleesicoo asteptam vesti sa dea Domnul sa fie ce-ti doresti

ptr toate fetele aaaaaaaaaaaaa si binenteles o [/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Aleesicoo,suntem aici langa tine.Nu ne mai tine pe jar.Testul clearblue este bun dar era bine daca-l faceai cu prima urina.Hai curaj,iti tinem pumnii si da doamne sa vedem dublu

Mergi la inceput

fetelorrr eu inebunesccccmi-am luat test clearblue, a iesit decat o linie dar nici aia albastra albastra cum ar fi trebuit, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 21 .... balonata sunt.. eu parca vad pe test si o a doua linieee stearsa asa... ce sa mai fac?

Mergi la inceput