Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 9
aleesicoo spune:
Buna seara fetele! Azi ar fi trebuit sa vina "rusii" si nu au venit. Toate testele pe care le-am facut pana acum au iesit negative imi este si frica sa mai fac altu. Asta e astept. Sani sunt tari ca piatra, pipi fac extraodrinar de des
, (imi trebuie un pampers), si balonata si o scurgere albicioasa asa in abundenta... voi aveti ceva noutati?
lory09 spune:
Aleesicoo fato,ai mari sanse cu simptomele astea.Testele negative nu inseamna ca nu e nimic.se pot pozitiva mai tarziu.Hai, spargi tu gheata?tinem pumnii stransi.
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Buna seara fetele! Azi ar fi trebuit sa vina "rusii" si nu au venit. Toate testele pe care le-am facut pana acum au iesit negative imi este si frica sa mai fac altu. Asta e astept. Sani sunt tari ca piatra, pipi fac extraodrinar de des , (imi trebuie un pampers), si balonata si o scurgere albicioasa asa in abundenta... voi aveti ceva noutati?![]() |
Iti tinem pumnii. Eu cred ca esti
aleesicoo spune:
Neata !
pt toata lumea. Fetelor uitandu-ma aseara prin agenda am vazut ca imi notasem ca ultima menstra am avut-o pe 21 iunie
si nu pe 26 cum stiam eu . Deci eu cred ca sapt asta daca imi fac un test va iesii pozitiv. Va spun astazi ce va iesii ca voi face altul. Da Doamne sa fiu 
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Neata ! ![]() pt toata lumea. Fetelor uitandu-ma aseara prin agenda am vazut ca imi notasem ca ultima menstra am avut-o pe 21 iunie si nu pe 26 cum stiam eu . Deci eu cred ca sapt asta daca imi fac un test va iesii pozitiv. Va spun astazi ce va iesii ca voi face altul. Da Doamne sa fiu ![]() |
It tinem pumnii stansi, aleesicoo.
Nu ne mai tine pe jar, cum faci testul spune-ne si noua rezultatul... Te asteptam cu vesti bune
. Bafta.
aleesicoo spune:
Sa dez dzeu Florentina sa iasa cum vreau eu . Am fost acum la farmacie si am luat clearblue, stie cineva despre el cat este de bun?... cam in 10 min am sa-l fac ca sa mai "colectez" urina. ![]()
polo spune:
Alesico, asteptam..... nu ne mai tine pe jar.ce bine ar fi sa fie +, ne-ai mai ridica putin moralul.
Lia73 spune:
Fetelor cat ati scris in weekend
din pacate nu merge netu acasa
si n-am avut cum sa intru pe site
.
Remi Sa te ajute Micuta Domnului o mare zi ptr u
polo inainte de cauterizare vreau sa mai fac o colposcopie sa vedem ce mai este acolo
Draga nush exact cum e cu Fiv (sper din suflet sa nu ajungem pana acol)
eleia bine ai venit
lory esti tare gagica"" [nici nu visma nici nu pictam"" tare rau
ana 
aleesicoo asteptam vesti sa dea Domnul sa fie ce-ti doresti

ptr toate fetele aaaaaaaaaaaaa si binenteles o
[/blue]
lory09 spune:
Aleesicoo,suntem aici langa tine.Nu ne mai tine pe jar.Testul clearblue este bun dar era bine daca-l faceai cu prima urina.Hai curaj,iti tinem pumnii si da doamne sa vedem dublu
aleesicoo spune:
fetelorrr eu inebunescccc
mi-am luat test clearblue, a iesit decat o linie 
dar nici aia albastra albastra cum ar fi trebuit, menstruatia trebuia sa-mi vina pe 21 .... balonata sunt.. eu parca vad pe test si o a doua linieee stearsa asa... ce sa mai fac?