Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Ninia81 spune:
Bluel, La multi ani pentru 1 anisor din viata puiului tau!

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
ina40 spune:
dragelor am intrat pe forum sa spun numai felicitari Tanei si o sarcina superusoara. Sa iti dea DD sanatate si rezistenta. cele mai bune ganduri, Ina
DoinaR spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum, v-am citit inainte de a face embolizare dar, nu am avut timp sa postez. Acum ca totul a trecut, m-am gandit ca ar fi timpul sa va multumesc pentru sfaturile si ajutorul moral de care am beneficiat citindu-va.
Pe scurt:
Am 34 de ani, am fost diagnosticata in septembrie 2008 cu fibrom intramural 10/9cm, recomandare histerectomie (la o clinica privata Dna.Dr.Prof.Conf...ca doar mergem la cei mai invatati).
Nici nu am vrut sa aud de histerectomie, ne dorim foarte mult bb asa ca am cerut si a 2a opinie si a 3a opinie; toti mi-au spus ca am sanse minime sa pastrez uterul, in cazul in care ma decid la miomectomie, mi-au pomenit de embolizare dar nu mi-au recomandat.
Asa ca am intrat pe net si am citit despre embolizare, v-am gasit si pe voi; pe 21oct'08 am mers cu echografia la SUUB, am intrat la Dr.Radoi si mi-a spus ca el recomanda embolizare. Pe 23 oct m-am internat, Dr. Dorobat mi-a explicat in ce consta procedura si la ce sa ma astept dupa.
Dupa embolizare nu am mai avut menstra hemoragica si nici cheaguri, menstra normala la 29-30 de zile uneori scurgeri intre menstre.
La 3 luni de la embolizare scazuse la 6/5, dupa 5 luni 4/3, in a 6a luna am inceput sa am contractii
/scurgeri, chiar inainte de Paste am avortat o bucata de fibrom, dupa 2 saptamani am dat afara bucati mai mari. Acum am uterul curat, nici urma de fibrom
, saptamana viitoare fac analize si luna viitoare Dr.Radoi mi-a propus sa facem o Histeroscopie ca sa vada cum se prezinta uterul (mi-e cam frica ca am mai facut una in 2007 si a durut
tare, tare).
O sa va tin la curent, sanatate si va doresc ce imi doresc si mie
Cand te lupti cu propria-ti constiinta si esti invins, ai castigat!
nicolae68 spune:
Buna fetelor,ce mai faceti
pe toate.Dorina m-a bucurat tare mult mesajul tau,am venit tare suparata la servici dar m-am mai luminat cand ti-am citit mesajul.Ma bucur tare mult pentru tine ca ai scapat de ditamai fibromul,si eu am eliminat o parte din el(l-am avut de 6.6 cm. , dupa o luna era de 3.3cm.)problema la mine a fost ca am facut infectie puternica cu febra mare.De infectie nu am scapat nici acum la doua luni de la embolizare,de aceea sunt suparata ca nu-mi mai revin odata,analizele la singe mi-au iesit foarte proaste.Tu ai facut febra cand ai eliminat fibromul?Va
pe toate si doresc numai bine.
nicolae68 spune:
Am o rugaminte mare ,aveti idee pe la care farmacie in Bucuresti as putea gasi ceftriaxon injectabil,am de facut 5 zile cate 2/zi injectii cu ceftriaxona 500 pentru E coli de care nu reusesc sa scap de trei luni (a devenit rezistenta la tratamentele pe care le-am facut pana acum:augmentin,ciprofloxacin,norfloxacin,s.a.m).Aseara am cautat la cateva farmacii care le-am mai gasit deschise la ora aceea .O sa merg astazi din nou in Bucuresti sa mai caut,daca nu ,trebuie sa ajung din nou la doctora sa-mi dea gentamicina deoarece a iesit sensibila si la ea.Va
.
Bluel spune:
Fetelor, eu si Bubu va multumim din suflet pentru urarile voastre frumoase si vi le intoarcem inzecit!
Ne pregatim pentru ultima
plecare din vara asta (Kiki, scoatem parleala pentru anul trecut), de data asta peste hotare, sper ca Bubu sa se simta bine, ca ne cresc alti 4 dintisori deodata si avem si diaree
; oricum noi l-am scos la restaurant de la 2 luni, la marea noastra de la 7 luni, etc, e plimbaret ca si parintii
Kiki, ai grija de puiuti, odihneste-te cat poti de mult acum, pt. ca in primele luni vei fi foarte obosita, epuizata, sper sa ai si ajutoare de nadejde, eu am avut doar in prima luna, pe urma "on our own"
Arinna, in ce colt de paradis te-ai ascuns? sper ca n-ai plecat in vreo insula din Caraibe ...fara mine
Multa sanatate si tie si sotului s va asteptam cu vesti din ce in ce mai bune!
Nicoleta, LA MULTI ANI! cu intarziere (mea culpa
), pentru Irina, voi pe unde mai umblati?
Ina, Doina, Bun venit! printre noi 
Ina, si eu am ajuns sa am ciclu / hemoragie de fapt la 23-25 de zile, numai ca eu nu am dureri absolut deloc, n-am avut niciodata, dar nici sarcina nu m-a ajutat in acest sens....acum nu mai iau nimic, eu am luat pe la inceputurile mele, adica acum 10 ani, tot ce se poate si exista: tratamente naturiste, homeopate, hormonale si...nimic
; la toamna
trebuie sa ajung si eu la un control sa vad ce mai fac monstrii, daca aveam doar unul singur faceam sigur embolizarea, asa ca Doina
Nicolae, imi pare rau ca nu ti-a trecut infectia nici acum si ca deja ai contactat si alte belele / E coli, dar fii optimista, o sa treaca...Multa sanatate! 
Embolizatelor, la treaba, va doresc mult succes in proiectul bb! 
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine! Vacanta placuta in continuare!
kiki_cri spune:
Buna dimineata fetelor
!
BLUEL
sper ca v-ati distrat la "chefu" lui BUBU
.Stiu ca imi va fi greu dupa ce nasc...dar nu conteaza...cand o sa ma vad cu ei acasa bine si sanatosi asta va conta cel mai mult
sunt sigura ca asta ai simtit si tu oricat de greu ti-a fost.Si da, o sa am ajutor de la mama si soacra...desi ele stau in alt oras dar vor veni o perioada sa stea cu noi (asta e deocamdata planul
).
Doina
bine ai venit! Si ma bucur nespus de rezultatele minunate pe care le-ai avut dupa embolizare...la mine nu a fost asa mare scaderea fibromului...si oricum a mai crescut acuma in sarcina...cat...habar nu am ca nu il mai vede de sarcina
.Oricum eu il mai simt...stiu ca e acolo...important e ca nu m-a deranjat pana acum in sarcina si sper sa nici nu o faca.Iti doresc si tie bebe cat de curand!!!
Nicolae
imi pare rau de problemele pe care le-ai avut...sper sa le rezolvi cat de repede.
Arinna
hai da-ne un semn pls!
Noi suntem bine...am ajuns la 34 saptamani si sper sa o mai lungesc umpic...doctorul meu o sa plece in concediu...si asta va fi cam nasol...eu am incerdere ca totusi va fi bine.
Va
KIKI
34+
si 
DoinaR spune:
Buna Nicolae, ma bucur ca ti-am inseninat ziua
.
Eu nu am avut temperatura, am avut doar o stare febrila in perioada cand am eliminat ultimele bucati de fibrom.
Cred ca am avut noroc pt ca acum 2 ani am facut analiza Tisulara si de atunci am inceput o cura de minerale si vitamine de care duceam lipsa in organism, mi-au facut asa de bine incat nu se mai lipeste nici raceala de mine.
Nu te ingrijora, gandeste-te ca ai imunitatea scazuta, hemoragiile repetate duc la anemie feripriva este foarte important sa faci o cura de minerale si vitamine. In cazul in care nu ai luat fier sa incepi sa iei (la naturisti exista un sirop Fe+VitaminaC).
In cazul in care analizele de sange ies in continuare proaste, ar fi bine sa consulti un hematolog.
Si eu am avut probleme cu analizele de dupa embolizare...am avut niste scurgeri anormale (desi Dr. Dorobat m-a avertizat sa nu ma panichez)...mi-a iesit ca am:
Klebsiella Vaginalis
Chlamydia Trachomatis
Streptococ beta de tip B
Candida

...m-am oprit direct la SUUB, mi s-a spus ca n-am nimic sa mai astept inca o menstra si sa refac analiza.
...se pare ca in afara de o banala candidoza nu aveam nimic din cele de mai sus...
Incearca sa gandesti pozitiv
, sper sa te refaci cat mai repede.
Va pup pe toate
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolae68 Buna fetelor,ce mai faceti pe toate.Dorina m-a bucurat tare mult mesajul tau,am venit tare suparata la servici dar m-am mai luminat cand ti-am citit mesajul.Ma bucur tare mult pentru tine ca ai scapat de ditamai fibromul,si eu am eliminat o parte din el(l-am avut de 6.6 cm. , dupa o luna era de 3.3cm.)problema la mine a fost ca am facut infectie puternica cu febra mare.De infectie nu am scapat nici acum la doua luni de la embolizare,de aceea sunt suparata ca nu-mi mai revin odata,analizele la singe mi-au iesit foarte proaste.Tu ai facut febra cand ai eliminat fibromul?Va pe toate si doresc numai bine. |
DoinaR spune:
La Sensiblu din Radu Beller Nr.6:
250mg - 10 flacoane, 62,86Ron (nu au pe stoc)
1g - 10 flacoane, 153,50Ron (au pe stoc).
Mai au si de 2g, farmacista a spus ca de 500 nu exista si ca trebuie sa verifici cu medicul tau ce concentratie iti recomanda.
P.S. tratamentul pt E coli trebuie facut si de partenerul tau
Sanatate
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolae68 Am o rugaminte mare ,aveti idee pe la care farmacie in Bucuresti as putea gasi ceftriaxon injectabil,am de facut 5 zile cate 2/zi injectii cu ceftriaxona 500 pentru E coli de care nu reusesc sa scap de trei luni (a devenit rezistenta la tratamentele pe care le-am facut pana acum:augmentin,ciprofloxacin,norfloxacin,s.a.m).Aseara am cautat la cateva farmacii care le-am mai gasit deschise la ora aceea .O sa merg astazi din nou in Bucuresti sa mai caut,daca nu ,trebuie sa ajung din nou la doctora sa-mi dea gentamicina deoarece a iesit sensibila si la ea.Va . |