Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Gina36 spune:
Buna fetelor
Ma bucur pentru voi cele care ati fost in concediu sau care sunteti inca. Eu nu am noutati. Sambata trecuta eram programata pentru eco si surpriza, dimineata imi venise CM, asa ca am anulat-o pentru dupa.
Nicolae ma bucur ca te simti bine si sa nu-ti faci probleme prea mari pentru chisturi. Trateaza-le.
Lyly nu-ti pierde speranta. Gandeste pozitiv si mergem inainte.O avem exemplu pe Kiki care cu siguranta v-a reusi sa-si vada micutii sanatosi.
arrina ce mai faci? Sper ca esti bine!
Va
pe toate!!!!
ina40 spune:
Dragelor, sunt o noua venita pe forum. Am 41 de ani si am fost diagnosticata acum 2 ani cu cateva fibroame pe uter, care au fost monitorizate de dr. meu (dr. Bohaltea de la Elias). Intre timp, ciclurile au devenit din ce in ce mai dureroase, si-au modificat durata (de la 30 la 24-26 de zile, 4 zile fara sa fie abundente) fibroamele au crescut (unul pana la 4cm, in zona fundica). Am inceput sa am dureri de ciclu cam tot timpul. Sper sa nu fie menopauza, ptr ca in continuare mai vreau un bb. Dr. meu mi-a spus ca se mai poate (am rezerva foliculara 4 foliculi pe OS si 2 pe OD). Am inceput un tratament naturist cu tincuri de mladite de arin, zmeur si mur, si vreau sa repet ecografia in octombrie. ce sa fac cu dereglarile de ciclu?
Tanaion spune:
Buna ziua fetelor,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, nu am mai scris demult, dar v-am citit tot timpul. Cu sufletul am fost alaturi de voi, m-am bucurat pentru fetele care au reusit sa ramana insarcinate, sau de cele care au facut embolizare si le-au dat inapoi fibroamele. Arinna iti tin pumnii stransi stransi, sunt convinsa ca pana la urma vei reusi sa-ti indeplinesti marea dorinta.
Dragele mele eu am intrat sa va incurajez si sa va spun ca am ramas insarcinata si destul de usor avand 4 fibroame, doua in jur de 4 cm, 2 mai mici. Am 39 de ani si pe langa fibroame (pe care le-am descoperit acum 1 an si jumatate), m-am luptat in ultimii ani cu mai multe probleme de sanatate. Cu toate acestea, m-a ajutat Dumnezeu si iata-ma insarcinata in 4 luni.
Ultima ecografie de acum doua saptamani mi-a indicat din nou ca fibroamele au crescut si sunt 5.
Am 3 subseroase de 7 cm, 5,3 si respectiv 2,2 cm si doua intramrale de 4,5 si 3,3 cm. Cu toate acestea, pana acum nu m-au deranjat, am burtica mai mare dcat alte gravidute de 4 luni si slava Domnului bebe-ul creste foarte bine. Ginecologul meu ma incurajeaza de fiecare data cand ii arat ecografiile in care in fiecare luna sunt mai mari fibroamele, imi zice lasa-le sa creasca, stai linistita, ca n-o sa ne deranjeze.
Inainte de a merge la acest medic am consultat alt ginecolog care mi-a zis ca voi ramane greu insarcinata pentru ca datorita fibroamelor calitatea peretelui uterin este deteriorata si se va prinde sarcina foarte greu. Apoi, cand am ramas insarcinata mi-a zis ca din cauza fibroamelor este o sarcina foarte riscanta.
Ce vreau sa va spun este sa aveti incredere ca asa cum s-a mai scris pe acest topic fibroamele in sine nu sunt cauza de infertilitate.
Va doresc numai bine, sanatate si sa veniti cu vesti bune,
Tana
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Buna ziua fetelor, Nu stiu daca va mai amintiti de mine, nu am mai scris demult, dar v-am citit tot timpul. Cu sufletul am fost alaturi de voi, m-am bucurat pentru fetele care au reusit sa ramana insarcinate, sau de cele care au facut embolizare si le-au dat inapoi fibroamele. Arinna iti tin pumnii stransi stransi, sunt convinsa ca pana la urma vei reusi sa-ti indeplinesti marea dorinta. Dragele mele eu am intrat sa va incurajez si sa va spun ca am ramas insarcinata si destul de usor avand 4 fibroame, doua in jur de 4 cm, 2 mai mici. Am 39 de ani si pe langa fibroame (pe care le-am descoperit acum 1 an si jumatate), m-am luptat in ultimii ani cu mai multe probleme de sanatate. Cu toate acestea, m-a ajutat Dumnezeu si iata-ma insarcinata in 4 luni. Ultima ecografie de acum doua saptamani mi-a indicat din nou ca fibroamele au crescut si sunt 5. Am 3 subseroase de 7 cm, 5,3 si respectiv 2,2 cm si doua intramrale de 4,5 si 3,3 cm. Cu toate acestea, pana acum nu m-au deranjat, am burtica mai mare dcat alte gravidute de 4 luni si slava Domnului bebe-ul creste foarte bine. Ginecologul meu ma incurajeaza de fiecare data cand ii arat ecografiile in care in fiecare luna sunt mai mari fibroamele, imi zice lasa-le sa creasca, stai linistita, ca n-o sa ne deranjeze. Inainte de a merge la acest medic am consultat alt ginecolog care mi-a zis ca voi ramane greu insarcinata pentru ca datorita fibroamelor calitatea peretelui uterin este deteriorata si se va prinde sarcina foarte greu. Apoi, cand am ramas insarcinata mi-a zis ca din cauza fibroamelor este o sarcina foarte riscanta. Ce vreau sa va spun este sa aveti incredere ca asa cum s-a mai scris pe acest topic fibroamele in sine nu sunt cauza de infertilitate. Va doresc numai bine, sanatate si sa veniti cu vesti bune, Tana |
BUNA TANA,
DD ajuta sa duci cu bine sarcina la capat! Ma bucur ca ai intrat pe forum ca sa ne incurajezi ,pt ca avem nevoie sa auzim(citim) ca se poate ramane insarcinata cu fibrom,ca sa nu ne pierdem speranta.
Si medicul meu imi spune acelasi lucru,ca fiind peretele uterin deteriorat, am sanse mici.....
Poti sa-mi spui la ce medic esti acum?probabil ca este un dr care mai are in cap si altceva decat miomectomie.
Sanatate multa!
Tanaion spune:
Buna Lyly,
Multumesc frumos, Doamne ajuta sa fie bine pana la capat.
Acum sunt la dr Badiu de la Sp Municipal, este si la CMU.
Tana
Bluel spune:
Am intrat doar sa-i spun TaneiFELICITARI! Sarcina usoara pana la capat, un bb sanatos si papacios! 
Fetelor, aveti incredere, iata un alt exemplu ca se poate chiar si cu fibroame multiple!
Maine noi implinim 1 an de viata!!! 
Va pup pe toate si ne auzim 
Ninia81 spune:
Buna fetelor!
Am revenit si noi din concediu! A fost superb! Ne-am relaxat si ne-am bucurat din plin de peisaje.
Tana, multumim pentru mesajul de incurajare. Mie mi-ai dat multa speranta! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si la termen!
Lyly, nu abandona lupta! O sa vezi ca toate vom reusi sa avem un puiut scump!
Ina, bine ai venit printre noi! Doamne ajuta sa ai inca un bebe cat mai curand!
Kiki, ce fac baieteii? Sper sa ne anunti cand nasti ca nu sa ratam cumva galeria!
Bluel, La multi ani pentru bebe deja mare de acum! Sa creasca mare si sa aiba mult noroc in viata!
Gina,
, Nicolae, Arinna, si toate celelalte fete de aici, va pup si sa auzim numai vesti bune!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
kiki_cri spune:
Hello fetelor!
Tana
ma bucur sa aud ca si tu esti insarcinata!
Totul va fi bine! Trebuie sa ai mare grija de tine sa nu faci efort prea mare!Sper sa intri mai des sa incurajam fetele de aici si sa demonstram ca se poate!
Bluel
Siiiii
Bubu
de Bluel!!!Doamne ce a trecut timpul...Sa fie sanatos si sa aiba in viata tot ce isi doreste!
Ninia
ma bucur ca v-ati simitit bine in concediu...noi anul asta nu am pupat...daca ajuta Doamne Doamne la anu va fi unul dublu![]()
Arinna
nu ai mai intrat demult sper ca totul e ok
.
Va
pe toate!
KIKI
33+
si 
Tanaion spune:
Bluel, Ninia, Kiki, va multumesc mult!
La multi ani BUBU sa fii sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!
Kiki, da incerc sa nu fac mare efort si sa nu ma stresez, dar cu stresul e mai greu...Saptamana trecuta am facut amniocenteza, desi a fost o opertaiune extrem de usoara, m-am stresat cred destul de mult si doua zile am avut contractii. Am facut ieri ecografie si m-am mai linistit pt ca nu mi s-a scurtat colul. Fibromul mare a ajuns de 8 cm, dar nu-i nimic, bebe e bine si sa dea Dumnezeu sa duc sarcina la capat.
Numai bien fetelor,
Tana
lyly_mar spune:
BLUEL,La multi ani pt BUBU!,sa creasca sanatos ,norocos si sa va bucure cat mai mul!
Ninia
,mergem inainte!sa DD sa avem si noi un puiut cat mai curand!
Kyky,Tana[/blue]
, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Gina
, ai facut eco?
[blue]Arrina, Nicolae
,sanatate multa!
pupici si sa veniti cu vesti bune!