Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 3
Ninia81 spune:
Kiki, ce ma bucur sa vad semnatura ta frumoasa! Doamne ajuta sa vina baieteii cat mai aproape de termen!
Nicolae, bafta multa la eco!
Mie azi mi-a venit cm-ul.O luam de la capat luna viitoare,mai ales ca voi fi in CO.
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
Gina36 spune:
Buna fetelor
Kiki tine-o tot asa si multumim de incurajari. Eu una insa mai am de asteptat vreo cateva luni pana sa imi pot permite sa fiu graviduta.
Inca nu mi-am facut eco dar sambata merg la Galati sa imi fac dopplerul ca trebuie neaparat sa mi-l printeze sa il pot trimite lui Dorobat. Abia astept sa vad daca a scazut!!
Nicolae sunt curioasa sa vad ce iti spune ginecologul la eco despre fibrom. Oricum multa bafta.
Va
!!!!!
nicolae68 spune:
Multumesc,fetelor
.Maine am sa aflu ce s-a intamplat cu fibromul meu,mai este sau nu.De cand am facut embolizarea m-am cam culcat pe o ureche,in afara de tratamentul cu antibiotic si antiinflamatoare nu am mai facut nimic in plus.Cred ca de astazi am sa incep sa mai beau macar 2-3 cani cu ceai(un amestec de plante se la santo-rafael),si in functie de ce spune doamna doctor miercuri am sa ma hotarasc ce fac pe mai departe,ma operez s-au incep iar cu naturiste.Va
pe toate, concediu placut si sa fie cu noroc
....

Ninia81 spune:
Buna dragele mele!
Nicolae te asteptamc u vesti bune de la eco!
Gina,
d-abia astept sa ne spui ca ai inceput proiectul bebe!
Aseara am vazut o emisiune despre infertilitate cu dr Bogdan Marinescu si a trimis o telespectatoare un mesaj in care spunea ca are un fibrom cu dimensiunile de 8/10 cm. Dr a zis ca nu vede nicio pr in a avea copii, dar depinde de pozitionarea lui...daca este in afara sau in interiorul uterului. Tipa avea 36 de ani.
Deci...se poate fetelor! Cu Dumnezeu inainte!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
nicolae68 spune:
Buna fefelor.Am facut ecografia ,am doua vesti ,una buna: fibromul intracavitar de 6,6 cm a scazut la 3,3/2,2/3,9,iar vestea proasta este ca mi-a descoperit pe ovarul drept un chist de 4,4/3,6 cm,continut anecogen cu numeroase septuri hiperecogene,nevascularizate-aspect chist cu hemoragie intrachistica.Nu stiu ce inseamna,stiu ca am chisturi pe ovare dar niciodata nu mi s-a pus acest diagnostic,doctora mi-a recomandat sa merg neaparat la medicul meu ginecolog.Sunt un pic cam speriata,am maine programare .Va
,pup]
nicolae68 spune:
Buna fetelor,sper ca sunteti bine sanatoase,multi
din partea mea.Eu sunt bine,m-am linistit,daca chistul este functional a zis ca se va retrage in trei luni daca nu trebuie scos,fac tratament cu orgametril,mi-a dat niste ovule-cervucid,astept sa -mi iasa analizele de la secretia vaginala si cele de la singe si dupa 17 august (este in concediu)sa merg cu ele la dansa.Pana la urma mi-a explicat cum sta treaba cu pozitia fibromului,eu nu mai intelegeam ninic,la penultima ecografie mi-a scris ca este intramural,la ultima intracavitar.Adevarul este ca este intramural(in peretele uterului) Din cauza fibromului aflat in peretele uterului s-a format o curbura(cred ca mai pe romaneste o bulbucatura)spre interiorul uterului ,de aceea imi spunea intracavitar pentru ca era spe interiorul uterului.Gina bafta maine la ecografie, sper din tot sufletul sa fie bine.V
,si numai bine.
Ninia81 spune:
Buna seara fetelor! Am trecut sa va pup. Maine plecam in concediu!
Ne citim saptamana viitoare cand sper sa citesc numai vesti bune!
kiki_cri spune:
Salut fetelor!
Cum mai sunteti? Noi bine...inca pe baricade
desi bebeii misca de zor in burtica...am ajuns la 32 saptamani si sper sa mai aiba rabdare inca cel putin 2 saptamani
.
Ninia, concediu placut si sa ti se indeplineasca dorinta cu bebe
.
Va
pe toate si va doresc sanatate!
KIKI
32+
si 
nicolae68 spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?sunteti bine?Gina36 ai facut ecografia?,a scazut fibromul?Mie mi-a venit cm.,imi este frica sa a bucur pentru ca ma simpt mult mai bine decat inainte sa fac embolizarea,a scazut mult si hemoragia si durerile insuportabile pe care le aveam.Kiki-cri,ce faci ,iti este foarte greu dar mai ai un pic si o sa-ti ti puii in brate,ai grija de tine si multa bafta se apropie termenul ,
si tie si la bebei.Va
pe toate si sa ne auzim cu bine.
lyly_mar spune:
Buna fetelor!
Am revenit din CO si acum sunt pe baricade la munca
Ma simt bine,am un CM ca in tinerete, nu ma doare nimic,scurgere normala,am urcat pe munte si am mers cu bicleta in timpul CM ,fara probleme.
Daca nu ar fi dorinta mea de a mai incerca sa am un bebe ,nici nu m-as mai gandii la miomectomie.
Luna asta, CM a intarzit 5 zile si cred ca, dupa simptome:greata, dureri de sani ,scurgeri, ca a fost sarcina
Nu am fost in Romania ca as fi facut un beta HCG si nici nu aa incercat sa cumpar un test ,am zis sa mai treaca zilele.....
Mai incerc cu naturalu.......si vad ce fac in sept-oct cand ma gandeam pt miomectomie
Voi ce faceti?
Nicolae,
ma bucur ca embolizarea a avut efect ,chisturile daca sunt mici de trateaza cu medicamente(pana in 4-5 cm),asta in cazul in care nu sunt functionale.Ce ceai iei? Am zis sa inecerc si eu, din nou, cu tincturi si sa iau fitofibromstop , ca si eu nu am mai luat nimic de cand am facut embolizarea.
Gina
, esti bine?eco?
Ninia
,concediu placut si cu mult spor la
!
kyky, pupici mici si mari! sa fiti cumiinti!
Arrina
,esti bine?
si sa veniti cu vesti bune!