Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 2
arinna spune:
Nicolae
,cata nesimtire poata sa incapa in ei. Ma bucur mult ca esti mai bine, poate totusi reusesti sa scapi de operatie.Ma bucur ca oricum nu te panicheaza gandul si mai ales ca ai deja asa o fata mare.
Kiki
,ce surpriza, fetita si baiat.Asa m-as fi gandit si eu ,sa ajung cat mai aproape de termen,iti doresc mult succes si sa ajungi chiar la termen.
toate fetele.Eu astept sa-mi vina ccl care inca nu a aparut, pe 25 implinesc luna de la operatie.Credeam ca vine si el mai repede sa stiu ca intru in normal.Momentan sunt bine, fac orice treaba si ridic greutati![]()
Avalon spune:
Kiki
, ce surpriza! Vei avea si o fetita, yupiii!
Eu am sperat ca dr.Iosup a gresit cand mi-a zis la 12 sapt ca vede doi baieti... la urmatoarea eco speram ca se va vedea o fetita cu codite... dar pana acum am mai facut 2 eco morfologice si tot baieti au ramas! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi, eu nu fac nazuri!
Arina
, nu te forta cu greutatile , ai avut totusi o interventie acolo... ai grija de tine 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
21+ 

Gina36 spune:
Buna fetelor,
Nicolae imi pare bine ca ti-ai mai revenit. Medicii ginecologi sunt imposibil de inteles. Refuza sa comunice cu noi pe aceasta tema, a embolizarii, ba mai mult pun paie pe foc. Eu sunt cat se poate de ok, dar cand ma gandesc ca trebuie sa merg la doctorul meu sa fac doppler si care aproape ca m-a rugat sa fac miomectomia la el, ma i-a cu frisoane. Cine stie ce baliverne o sa-mi spuna si mie dupa eco dar eu vreau sa aud parerea lui Dorobat dupa ce ii trimit foto cu rezultatul.
Arinna nu exagera cu munca fizica pentru ca ai suferit totusi o operatie si e bine sa fii preventiva.
Va
pe toate.
maimu spune:
salutare,
vad ca e ceva animatie pe aici, ma bucur foarte tare pentru cele care au ramas gravide
nici la mine nu s-a intamplat nimic cu embolizarea, deja am un 1 an de cand am facut-o si fibroamele au aceeasi dimensiune (sunt 2 mai mari si au 4.5 cm unul si 4 cm celalalt), nu imi pare insa rau ca am facut-o
cel putin am incercat si aceasta alternativa si nu au mai crescut in acest ultim an ![]()
saptamana trecuta mi-am mai facut un consult si inca e ecografie, doctorul mi-a recomandat sa mai incercam natural ( incercam din martie dar fara succes pana acum
)iar daca nu se intampla nimic pana in oct-noiemb sa vin si sa le eliminam prin prim operatie -
ceea ce cred ca o sa si fac
ce sa va zic sunt optimista daca e sa se intample natural foarte bine, pana atunci astept concediul sa ma relaxez
sper totusi sa fie bine
va pup 
chiar daca nu intru foarte des (unele din voi ma stiu ca scriu, insa mai rar) nu inseamna cu nu va urmaresc si sunt alaturi de voi
pupici
Ninia81 spune:
Buna seara, dragele mele! Ce mai faceti? Sunteti in concediu? Eu mai am 11 zile si plec. D-abia astept!
O sa fie un concediu superb! Mai ales ca aniversam si 1 an de la casnicie. Va pup pe toate si sper ca sunteti bine. Eu ma simt chiar optimista si relaxata. Vineri ar trebui sa vina cm-ul...daca nu vine...duminik fac un test sa vedem ce iese. Daca nu e bebe luna asta...poate ne intoarcem 3 din concediu.
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
lyly_mar spune:
Buna fete dragi,
Gina,
m-ama mai gandit si o sa astept 6 luni,sa vad ce se mai intampla.Oricum acum este clad si nu prea imi vine de operatie. Tu cand iti faci eco?
Ninia,
Concediu placut si vreme frumoasa si sa veniti cel putin trei! Bafta multa la test!
Blue
,mai incerc cu naturalu,ce sa fac.....
Arinna,
odihneste-te cat mai mult si refacere grabnica!
Nicolae
, sanatate multa si te asteptam cu vesti bune!
Kyky,

pe toti trei. Sarcina usoara in continuare!
kiki_cri spune:
Buna dimineata dragele mele!
Va multumesc pt gandurile bune
Noi suntem bine...am ajuns la 31 saptamani si ma rog lui D-zeu sa mai aiba rabdare bebelusii mei sa mai stea in burtica cat mai aproape de 40 saptamani (desi gemenii care stau 40 saptamani sunt ff rari). In rest totul e ok ceea ce va doresc si voua!
Ce mai vreau sa va spun e ca fibromul nu m-a mai deranjat deloc in sarcina asa ca eu va zic CURAJ incercati sa ramaneti gravidute cat mai curand pt ca D-zeu e mare si ne ajuta! Va
pe toate si abia astept sa citesc vesti bune de la voi
KIKI
31+
si 
nicolae68 spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti,sunteti bine?Eu am programare la Victor Babes pe 4 august la ecograf ,abia astept sa vad cum sunt.Merge careva la doamna doctor Stefanecu la consultatie (victor babes),as face o programare la dansa (ecografia o fac numai la dansa,am incercat in timpul ecografiei sa cer mai multe informatii dar mi-a scurtat prin ami spune ca pot sa fac o programare pentru un consult).Problema este ca nu are program de consultatie decat dimineata si eu nu prea pot sa plec de la servici,si nu stiu daca se merita sa ma invoiesc.Va
pe toate si va astept cu vesti bune.
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolae68 Buna fetelor.Ce mai faceti,sunteti bine?Eu am programare la Victor Babes pe 4 august la ecograf ,abia astept sa vad cum sunt.Merge careva la doamna doctor Stefanecu la consultatie (victor babes),as face o programare la dansa (ecografia o fac numai la dansa,am incercat in timpul ecografiei sa cer mai multe informatii dar mi-a scurtat prin ami spune ca pot sa fac o programare pentru un consult).Problema este ca nu are program de consultatie decat dimineata si eu nu prea pot sa plec de la servici,si nu stiu daca se merita sa ma invoiesc.Va pe toate si va astept cu vesti bune. |
Buna,
Incearca sa iti faci la Sanador la Pta Alba Iulia la dr Cosmin Mihailescu.Are program si dupa-amiaza.Este ff de treaba .L-am intrebat o gramada de lucruri si mi-a raspuns la toate,fara sa se grabesca; este dr la giulesti. Este un tip tanar si pare genul de dr care incearca sa fie pus la curent cu noutatile.Echo a costat 130RON. Bafta multa!
nicolae68 spune:
D-na doctor Stefanescu este foarte buna ca ecograf,dimensiunile fibromului masurat de dansa la victor babes au fost aceleasi cu cele facute la polizu,dar ca medic ginecolog nu stiu cum este.Am facut totusi programare si pentru un control ginecolog a doua zi dupa ecografie (5 august),sa vad ce imi spune,ce parere are despre scurgerea pe care inca o am (pe 23 iulie am facut o luna de la embolizare,iar cm.mi-a venit pe 16iulie sunt 15 zile ar cam trebui sa se opreasca).Va
pe toate.