Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 19
arinna spune:
Buna fetelor
Nu am reusit sa mai intru din cauza colegiului, am fost a pamant pana de curand.In continuare nu am timp nici sa respir, au inceput testele dar oricum parca ma simt putin mai comfortabil. Nu am avut timp sa citesc din urma, doar acum despre
KIKI, felicitari pentru cei doi baietei
, multa sanatate si refacere rapida, mai ales cu ochii...ai facut operatie pana la urma pentru rezolvarea problemei?Foarte impresionant prin ce ai trecut,nu-mi vine sa cred, sper sa uiti curand de aceasta experienta.
Eu am capatat niste dureri severe in locul operatiei, mai ales in prima zi de CM, era sa lesin la scoala, si mai ales daca stau mult pe scaun...parca abia acum am extrauterina, asa ma doare. Nu stiu ce poate fi, la CM apare si in stanga dar nu la fel de severa.Oricum , eu sunt rezistenta la dureri dar astea ma aduc in orag de lesin.Nu stiu cum safac sa dau de medic, e tare greu, nu are zile precise si la telefon intra numai robotul.Am 3 luni de la ultima operatie, or fi locul interventiilor, s-a uitat si la trompa stanga se pare...sau ovarele... De la scoala nu pot sa lipsesc deloc pt ca pierd mult din cauza limbii, e greu de recuperat.Pana acum merg f bine dar vom vedea mai tarziu, deja sunt epuizata.
Cam atat despre mine. Va pup si va citesc din urma pe cat posibil.

Sanatate tuturor !
Tanaion spune:
'Neata fetelor,
Arinna ma bucur ca ai intrat sa ne povestesti despre tine. Zieam de sistemul medical din Romania ca e la pamant, dar din pacate vad ca si acolo la tine nu-i o fericire, daca e atat de complicat sa-ti faci o programare la medicul care vrrei sa te vada.
Iti doresc succes cu scoala si sa nu te stresezi la teste.
Ninia cred ca e foarte foarte bine ca incerci sa te detasezi putin de problema bebe. Nu poti trai la nesfarsit intr-o continua asteptare.
Cristela si eu am fost aseara la ecografie la faimosul dr Pop. La Toma toate ecogrrafiille le-am fcut la el. Acum insa e atat de cunoscut ca e foarte complicat cu progrrmarile. Mi-am facut-o cu vreo 4 luni in urrma 
Bebeblina mea e foarte bine, in ciuda tuturor vicisitudinilor la care o supun: contractii, medicamente cu pumnul, stres...Colul s-a scurtat si mai mult dar o scoatem noi la capat...Fibroamele nu au mai crrescut fata de ultima ecografie. Cam acestea ar fi noutatile.
O zi frumoasa va doresc,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
25+ 
Ninia81 spune:
Neata fetelor!
Arinna,
ma bucur ca ai scris! Chiar ma intrebam ce e cu tine. Despre durerile alea nu stiu ce sa iti zic....poate gasesti pana la urma medicul sa iti zica ce ai. Sanatate multa iti doresc!
Tana, ce bine ca nu sunt probleme cu bebelina! Tine-o tot asa!
Visul nostru 
cristela spune:
Ninia, ce spui tu e foarte frumos, as vrea si eu sa ma simt si sa-mi traiesc viata la fel de fara griji ca inainte de hotararea de a avea un copil si de a afla in acelasi timp de fibroame...poate o sa vina si la mine momentul in care sa simt asa, deocamdata dorinta de bebe e mult prea ancorata in prezent...si noi tot discutam de planuri de Revelion, sotul ar vrea sa vada cum este un Revelion la mare, a vorbit deja cu prietenii nostri si cu nasii despre oferte...deci nu stiu cat pot sa ma gandesc la asta ca sa nu ma mai gandesc la bebe, de Craciun noi mergem la ai mei parinti, deci si asta e stabilit, .... noi iesim cam de 2 ori pe saptamana la film, sa luam masa in oras, la teatru (avem bilete la TNB pe 10 oct), citesc destul de mult, am seriale preferate pe care le urmaresc....dar sincer activitatile zilnie si planurile de week-end, de diverse sarbatori si concedii nu- mi ocupa atat timp si interes cat sa le astept mai mult decat pe bebe!
Probabil ca cele mai mari sanse de reusita pentru o sarcina exista atunci cand esti detensionat si impacat cu tine...dar eu sunt multumita de cum e viata mea acum din cam toate punctele de vedere...mai putin prezenta unui bebelus...nu stiu cum sa-ti explic dar eu parca resimt fizic lipsa unui bebelus in viata mea!
Probabil ca si eu cam bat campii acum.......
Tana, ce bine ca bebelina este OK, restul problemelor o sa le depasiti impreuna! Abia astept sa ne povestesti cat de minunat este sa iti strangi minunea in brate!
Arinna, imi pare rau de dureri...nu stiu ce sa iti spun, este bine insa ca ai alte preocupari in afara de bebe, cu colegiul si examenele, dar nu te stresa prea tare cu asta, o sa te descurci, sunt convinsa!
http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Ninia81 spune:
Cristela, sa nu iti imaginezi ca mie imi este usor...nu imi este! Dar am realizat dupa 1 an de asteptari si atatea vise...ca nu are niciun rost sa traiesc numai in asteptarea celor 2 liniute, numai cu gandul la bebe si atat...Acum....cum o fi voia Domnului! Nu putem sa influentam unele lucruri...
Si eu imi doresc enorm sa fiu mamica, dar poate nu este acum momentul meu, nu stiu ce sa cred...dar este clar ca nu mai vreau sa ma privesc in oglinda si sa ma vad un om cu probleme. Vreau sa incep vindecare din cap...sa duc o viata normala, asa cum o aveam in urma cu cativa ani.
Ma simt obosita de atatea incercari, ma simt obosita de atatea calcule...de atatea ganduri...de atatea intrebari...vreau o viata normala!
Visul nostru 
Gina36 spune:
Buna fetelor!
De vreo 5 zile sunt intr-o tensiune maxima. Am intarziere 5 zile si astazi mi-am facut un test barza. Nu stiu ce sa cred si cum sa-l interpretez, mi-au aparut cele doua liniute numai ca cea de-a doua este roz mai deschis. Am mai citit pe forumuri si se pare ca sarcine de abia este instalata si gonadotropina este in cantitate mica. Nu stiu ce sa cred? Voi ce spuneti? Oare si-a amintit DD si de mine? Sper din tot sufletul!!
Va pup si va doresc doua liniute roz!!!!
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina36 Buna fetelor! De vreo 5 zile sunt intr-o tensiune maxima. Am intarziere 5 zile si astazi mi-am facut un test barza. Nu stiu ce sa cred si cum sa-l interpretez, mi-au aparut cele doua liniute numai ca cea de-a doua este roz mai deschis. Am mai citit pe forumuri si se pare ca sarcine de abia este instalata si gonadotropina este in cantitate mica. Nu stiu ce sa cred? Voi ce spuneti? Oare si-a amintit DD si de mine? Sper din tot sufletul!! Va pup si va doresc doua liniute roz!!!! |
Gina
, fa-ti un beta-HCG maine dimineata,ca sa fii sigura!Nu amana!!! Iti tin pumnii!Sa dea DD sa fie bine!
Ninia81 spune:
Giinnnaaaaaaaaaaaaaaa!!!!E bebe!!! Doamne ce ma bucur! Felicitari!!!! Dumnezeu si-a amintit si de tine si isi va aminti de toate fetele care se lupta cu acest diagnostic!
Visul nostru 
Gina36 spune:
Va multumesc fetelor
. Eu ca si voi imi doresc sa fie adevarat. Nu imi vine sa ma duc sa imi fac hcg-ul sa nu fiu dezamagita. Mai stau vreo cateva zile, ma rog sa fie
si apoi repet testul. Senzatia este atat de placuta. Sotul meu a inceput sa faca tumbe de bucurie si soacra-mea sa faca matanii si sa planga cu rugi fierbinti. Este destul de amuzanta situatia dar atat de importanta.
Va pup pe toate

si va doresc doua liniute roz.