Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 18
lyly_mar spune:
Buna Gina,
Bine ca esti bine!Ma intreabam ce s-a intamplat cu tine?!
Ma bucur ca embolizarea a avut efect!L-a mine, chiar daca a scazut fibromul,mai catinel....... problema cea mai mare este ca are o baza f mare de prindere pe uter
si te asteptam cu vesti
kiki_cri spune:
Buna fetelor!!
In primul rand vreau sa va zic ca mi-au dat lacrimile cand am vazut ca cate mesaje am avut de la voi si ca v-ati gandit la mine...si tottodata mi-am amintit prin ce am trecut...
Partea frumoasa e ca am nascut 2 baietei perfect sanatosi...cam micuti ce-i drept dar SANATOSI!Alex &Razvan!

Partea urata vine acum...in 29 august m-am internat in spital ca nu ma simteam prea bine...ei au inceput sa imi bage perfuzii cu Gynipral...si nu una ci vreao 4...vreo 4 litrii de perffuzii au bagat in mine...tensiunea mea a inceput sa creasca fff mult...eu care aveam de obicei 9 cu 6 am ajuns sa am 16 cu 10...deci destul de mare. In data 2 sept m-am simtit fff rau abia mai aveam aer si retinneam fff multa apa dar eu nu mi-am dat seama cat e de grav...m-am dus totusi la asistenta si i-am zis ca ma simt rau...m-au dus de urgenta la terapie intensiva, dar nu au vrut sa ma opereze...MOTIVUL medicul meu era in concediu
Am inceput sa am tulburari de vedere...aproape ca nu mai vedeam nimic...m-au pus la perfuzii si m-au lasat pana a doua zi cand au tabarat pe mine...mi-au luat sange...si se mirau ca imi curgea sange din nas si am inceput sa elimin si prin urina numai \sange...In data de 3 sapt m-au operat de urgenta cu anestezie generala...chiar 2 anestezii mi-au facut ca le era teama ca vor mai trebui sa intervina...am avut si debut de sindram Hellp...eram sigura ca voi muri...dar D-zeu m-a iubit mult si pe mine si pe bebelusi si ne-a salvat viata...imi vine f greu sa accept ca avem un astfel de sitem medical..ca puteam muri toti 3...e crunt....parintii mei si sotul au trebuit sa doneze si sangept ca pierdusem mult mult sange...apoi cand m-am trezit mi-am dat seama ca nu mai vad nimic...ERAM OARBA...am avut dezlipire de retina din cauza tensiunii prea mari, am stat 12 zile la terapie intensiva...
In fine a trecut, acum suntem acasa toti 3... eu inca nu mi-am revenit complet cu ochii dar sper ca va fi mai bine. Baietii sunt sanatosi si papa de zor...
Ce am vrut sa va mai zic e ca fibromul a fost singurul care nu a facut vreo complicatie ...absolut deloc nu a deranjat medicii...nu am avut hemoragie din cauza lui...Si da...majoritatea medicilor sunt contra embolizarii inclusiv cel la care mergeam eu si a zis ca puteam sa nu fac ca nu deranja deloc sarcina...asa ca fetelor CURAJ se poate...daca si eu am putut sa am gemeni si eu sunt tare micuta de statura.
Va
si abia astept vesti bune de la voi!!!Nu va lasati!
O sa intru sa va mai scriu desi sunt fff busy cu bebeii...noroc ca am ajutoare![]()
cristela spune:
Gina, multumesc, si eu sper sa-mi vad cat mai curand visul indeplinit referitor la bebe!
Kiki, nu pot sa cred prin ce ai trecut, cu adevarat ca Dumnezeu a fost langa tine si te-a ajutat si pe tine si pe bebei...ma bucur ca povestea ta a fost in final cu happy-ending, sa zic asa!![]()
Tana, maine te duci la eco, nu? Iti tinem pumnii, sa ne dai vesti despre bebelina!
Lyly, tu cum mai esti, mai ai de asteptat dupa rezultat, nu?
Ninia, tu ce mai zici? Sper ca esti bine si pregatita pentru o noua luna! 
http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Tanaion spune:
Kiki, dar prin cate ai trecut! Ce hal de spitale avem in tara asta! Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa o incercare. Bine insa ca s-a sfarsit cu bine si bebelusii sunt sanatosi si te poti bucura de acum inainte de ei. Iti doresc refacere rapida, ca imi dau seama ca cu doi flacai ai nevoie de multa energie!
Si eu iau Gynipral impotriva contractiilor care ma chinuie zilnic. In czaul meu, mi-am masurat tensiunea si nu am remarcat sa creasca, in schimb pulsul o ia razna. In fine scrie si in prospect ca da tremur si creste pulsul. In cazul tau probabil ca au gresit doza de a crescut in halul asta tensiunea. Bine ca n--au fost afectati bebeii!
Cristela, da multumesc ca te-ai gandit la mine, maine ma duc la ecografie la faimosul dr Pop, sunt tare curioasa ce face bebelina. Sper cu fibroamele sa nu mai fi crescut iar vertiginos si cel mai mult sper sa nu mi se scurtat si mai mult colul de la atatea contractii.
Tu continui tratametul naturist si acupunctura? Cam in cat timp te duci la eco sa vezi evolutia fibrtomului?
Numai bine va doresc,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
25+ 
Ninia81 spune:
Kki, ce poveste ai!!!! Mi s-a facut pielea de gaina! Important este ca sunteti bine si ca Dumnezeu v-a ajutat sa treceti peste toate greutatile! Pentru mine esti inca o dovada ca putem imvinge monstruletii....Chiar daca sunt mai mici bebeii, si-au facut loc acolo la tine in burtica si uite ca au reusit! Astept poze cu voi 3!

Tana, d-abia astept sa iti fac galerie!!!Sa nu uiti sa ne zici cand e momentul!
Gina, ma bucur sa aud ca a avut rezultat embolizarea! La anul vreau si eu sa fac pasul asta. Desi am citit ca este mai dificil cu embolizarea fibroamelor subseroase-pediculate. Eu i-am trimis mail lui Nechifor si a zis ca nu este o problema, doar ca atunci era mai mare fibromul, iar acum este mai mic. Ma incadrez si eu pt embolizare acum. O sa vad!
Deocamdata, imi sta capul la altele...a reusit sotul sa imi scoata din cap gandurile pesimiste....m-a facut sa mai am si alte vise si aspiratii...
Are dreptate si el si sora mea ca nu se va intampla nimic daca stau numai cu gandul acolo...
Visul nostru 
Ninia81 spune:
Cristela, esti la ovulatie!!!! Baga mare!
Luna asta vreau sa citesc o veste frumoasa de la tine! Spor la fufu!![]()
Arinna, tu ce mai faci? Nu mai intri sa ne mai zici nimic despre tine? Tu mereu ridici moralul aici! hai, ca ne e dor de tine!
Visul nostru 
cristela spune:
Tana, da, continui cu tratamentul naturist (am terminat a 5-a saptamana de cand le iau) si acupunctuta (am pe 8 octombrie a 3-a sedinta). Pe 7 oct am programare la eco la Dr. Herghelegiu, am facut-o din iulie, sa vad ce mai fac fibroamele. Am si pe 15 oct o programare la faimosul Dr. Pop la eco, facuta tot in iulie, dar nu stiu daca mai merg si la el...nu stiu daca are rost, dar mai am timp sa o anulez.
Ninia, eu am avut ovulatia mai devreme luna asta decat scrie in ticker, am facut test de ovulatie care a iesit pozitiv in ziua 11, adica luni, cand aveam temp. bazala 36,6, marti crescuse deja la 36,8, ieri era 36,9 si astazi 37...la mine nu creste brusc temperatura ci treptat, luna trecuta am observat acelasi lucru. De prestat pentru bebe am tot prestat de duminica pana ieri (nu continuu
)....deci sper sa fie ceva luna asta, ca in fiecare luna! Cred ca o sa se vada la eco de pe 7 oct daca am ovulat, nu? Eu asa zic...ar trebui sa fie corpul galben pe acolo...mie urmatorul CM trebuie sa imi vina cam pe 12-13 oct...
Cel putin sunt fericita ca si sotul meu e mult mai cooperant in treaba asta cu bebe, cred ca s-a speriat si el un pic cand a vazut ca 3 luni au trecut fara sa se intample nimic si acum nu mai comenteaza in perioada fertila, ma intreaba el cand este...si aseara ma intreba cand pot sa fac test de sarcina, sa vedem ce s-a intamplat luna asta...saracu', cred ca e si el la fel de speriat ca si mine, ca nu am reusit inca!
Ca sa nu mai spun ca am primit vesti de la a mea nasa, care are 38 de ani si 2 fetite de 2 si 3 ani, i s-a intamplat un "accident" si e insarcinata din nou in 4 luni....credea ca a trecut perioada fertila si au avut un contact sexual neprotejat o singura data...si uite minunea! A ales sa pastreze si sarcina asta...dar ma intreb eu de ce nu am un astfel de "accident"! Si fetitele le-a avut la fel de usor, a decis la 34 de ani ca e cam in varsta si ar fi cazul de bebe si a si ramas graviduta, cand avea prima fetita 1 an s-a gandit ca e cazul si de bebe 2...si hop iara s-a intamplat sa ramana...pare floare la ureche, nu?
cristela spune:
A-propos, Ninia, cum au reusit sa te faca ai tai sa-ti ia gandul de la bebe...ar fi super sa fie si la mine asa...dar la mine cam totul e aranjat in viata, sa zic asa, casa avem (stam singuri, intr-un ap. de 2 camere, este al parintilor sotului, dar ei stau vis-a-vis intr-un ap. cu 3 camere, sora sotului are si ea tot un ap. cu 2 camere, deci nu este nici o problema pentru noi), masina avem, am avut chiar 2 pana am avut eu un accident anul trecut in noiembrie si am cam facut-o praf, eu n-am avut decat cateva zgarieturi...la serviciu e Ok si cu salariul si cu colectivul si cu ce fac, nu e stresant deloc, scoli am tot facut (a doua facultate am terminat-o anul trecut, masterul l-am terminat in martie anul asta, am tot felul de cursuri si facute de mine si unde am mai fost trimisa de serviciu), concedii interesante am tot avut....tot ce imi doresc ca sa ma simt implinita este sa am un bebe!!!!!!!!!!!
Asa ca nu stiu ce planuri de viitor sa imi fac ca sa nu ma gandesc doar cat de mult imi doresc un bebe!
Gina36 spune:
Buna fetelor!
KIKI - in primul rand, bine ai revenit printre noi! Esti o INVINGATOARE! In tara asta, in spitalele astea mizerabile, te poti astepta sa ti se intample tot ce este mai rau. Dumnezeu a avut grija de tine. Nu aveai cum sa pierzi batalia tocmai la sfarsit. Ma bucur din suflet pentru tine. Sa iti traiasca baieteii si sa te mandresti cu ei. Ai luptat si ai invins. Bravo de o mie de ori. Te pup si te mai asteptam sa ne spui cum va merge si poate pui si niste poze cu tine si cei doi flacai ai tai.
Ninia81 spune:
Cristela, sotul meu nu suporta sa ma vada ca devin obsedata de ideea de a avea un bebe. El isi doreste sa traim aceasta dorinta altfel...nu cu obsesii. Ma intrebi ce a facut? Pai a inceput sa imi ocupe mintea cu planuri de sarbatori....si sincer tare imi place ca in fiecare zi....caut locatii, ma gandesc deja la bradul de Craciun...si uite asa a reusit sotul meu sa imi ocupe mintea cu altceva. Trebuie sa ne linistim si sa ne stabilim o limita. Nu putem sa traim viata, asteptand sa treaca cele 2 saptamani ca sa testam...deja devine obositor si chinuitor. Sunt atatea lucruri frumoase la care te poti gandi...
Imi aminteam zilele trecute cum am ramas gravida prima oara...si mi-am zis...auzi? cand ai ramas tu gravida? cand nici nu te gandeai la bebe, cand nici nu aveai mintea plina cu atatea chestii....ai ramas cand te simteai fericita, cand stiai sa razi cu gura pana la urechi....Asa este! Trebuie sa ma regasesc pe mine cea de ieri, sa stiu sa rad, sa stiu sa ma bucur de orice. Problema fibromului o aveam si atunci...dar nu o bagam inseama, nu o vedeam ca pe o problema...in schimb in ultima perioada nu fac decat sa amplific problema mea, sa traiesc cu frica....Nu mai vreau sa fiu asa!
Hai ca va plictisesc poate cu nebuniile mele, dar asta simt....
Visul nostru