Fibrom uterin (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Gina, ai 5 zile intarziere, ai II !!! Crede!!!! E bebe! Doamne ce ma bucur! Imi vine sa sar prin casa!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Gina, la carti zice sa faci testul ,pt un ciclu de 28 de zile,dupa 7 zile de intarziere.Am zis sa faci un beta-HSG ca si fi ffffffff sigura!!!
Normal ca este bebe!!!!!!Eram cazuta in butoi,dar vestea de la tine m-a facut sa ma duc sa beau o bere de bucurie! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Va multumesc Lyly si Ninia Sunteti doua scumpe. . Imi este si teama parca sa nu ma bucur prea tare si sa nu fie decat o alarma falsa. Nu au trecut decat 3 luni si jumatate de cand am facut embolizarea, fibromul a scazut pana la 5 cm si probabil ca asa va ramane. Daca DD vrea cu tine atunci reusesti, daca nu atunci ramane sa speri. Eu am asteptat 5 ani sa raman din nou insarcinata dupa ce am pierdut sarcina la 25 saptamani. Acum a trecut si incerc sa nu vorbesc prea des despre asta. Prezentul si viitorul conteaza. Trebuie sa luptam fetelor si vom invinge. Scoateti untul din partenerii vostrii si ne vom bucura toate de doua liniute roz.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Gina, cat optimism mi-ai dat!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
Vad ca nu prea mai este imbulzeala de altadata pe forum si parca mi-ar parea rau sa se termine cu subiectul acesta, cu atat mai mult cu cat ne-am imprietenit cumva, chiar daca numai virtual. Mie una imi face bine sa intru sa citesc noutati, sa primesc si sa dau sfaturi!
S-au intamplat atatea lucruri frumoase si ar fi pacat sa se termine aici!
Arrina sper ca esti pe faza sa ne deschizi un alt capitol. Ne apropiem de sfarsit la cap. 24. Stii ca tu esti baza noastra. Sper ca esti bine!!!!
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Gina, felicitari pentru cele doua liniute! Sa ne tii la curent!

http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Am fact si eu analizele hormonele luna asta, o sa imi fac o programae la endocrinolog, sa vad daca e ceva in neregula, le postez si aici, sa imi spuneti parerea voastra:

Analize pentru tiroida:
Ac Anti-TPO 1.24 ...... < 5.61 UI/ml
T3 1.04 .............. 0.58 - 1.59 ng/ml
T4 6.33 ..............4.87 - 11.72 microg/dl
TSH 1.03 ............. 0.35 - 4.94 microUI/ml

In ziua 3 (ziua 4 la mine, ca ziua 3 a fost duminica), au fost asa:
Estradiol 55---- -----------Faza foliculara: 21-251 pg/ml;
LH 5.34 -------------------Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
FSH 4.98------------------ Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Testosteron 0.77 -------- 0.13 - 1.08 ng/ml
Prolactina 14.25 -------- 1.2 - 29.93 ng/ml

Analizele facute pentru ziua 14 (la mine a fost ziua 11, cea cu testul de ovulatie pozitiv, am CM intre 24 si 27 de zile, nu de 28):
Estradiol 151 -------Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
LH 36.52 ------- ----Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml
FSH 9.27 ------------Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml

Analizele facute ieri pentru ziua 21, (la mine a fost ziua 18 -la 7 zile de la testul de ovulatie pozitiv si cu 7 zile inainte de CM):
Estradiol 122---- --------Faza luteala: 21-312 pg/ml
LH 3.20----------- -------Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml
FSH 2.73------ -----------Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
Progesteron 15.3--------- Faza luteala: 1.2-15.9 ng/ml
Testosteron 0.92 -------- 0.13 - 1.08 ng/ml
Prolactina 24.51---------- 1.2 - 29.93 ng/ml

Aveti idee daca sunt OK?

Mergi la inceput

Si sotul a facut spermograma si spermocultura ieri, asteptam rezultatul pe joi, Sper sa fie in regula.

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragutelor! Este cineva la cafea cu mine?

Cristela, sincera sa fiu nu ma prea pricep la analize...dar din ce vad par in regula. Poate fetele stiu mai bine sa iti zica. Si eu trebuie sa fac aceste analize....dar uite ca mereu a aparut cate ceva si nu le-am facut.... Tu la ce clinica le-ai facut si cam cat te-au costat?

Fetelor cine deschide capitol nou? Arinna, poate esti prin zona!

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna dimineata Ninia,

Eu sunt pe aici, dar rapid, pana incep in forta activitatea...

Analizele le-am facut la Medlife, pe toate, ca si ecografiile de pana acum, eu am acolo abonament de la firma si sotul la fel si unele analize si consultatii sunt gratuite, la altele si la ecografii am reduere de 10% pe policlinica.

Tot acolo am fost si la consultatie la ginecolog (la 2 doctori de fapt) si inainte am fost tot la clinica Elite la o doamna ginecolog de la Elias.

Analizele au fost cam scumpe, vezi ca ei au toate preturile afisate pe site si la analize, si la ecografii si la consultatii.... http://www.medlife.ro/index.php?show=tip_analize

Eu am platit asa: hormonale de ziua 3-5 (FSH, LH, estradiol), prolactina, testosteron si analize de tiroida (T3, T4, ANTI-TPO, TSH)- deci 9 analize 236 RON; hormonale de ziua 14- FSH, LH, estradiol- 91,20 RON; hormonale de ziua 21- FSH, LH, estradiol, progesteron si am mai facut si prolactina si testosteron- 6 analize- 182 RON.

Sotul a facut spermograma (50 RON) si spermocultura (40 RON).

Vezi ca la Medlife Grivita laboratorul face recoltari in fiecare zi de luni pana vineri pana la orele 19.00 si nu trebuie programare, doar te duci, platesti si te duci sa recoltezi- de-asta am putut si eu sa ajung sa le fac pe toate, ca termin la 17.00 la serviciu si am ajuns la ei pentru recoltare pe la 18.30. Iti dau un cod de bare si a doua zi poti vedea rezultatele de la analize pe Internet.

Pentru spermograma si spermocultura trebuie programare.

Te pup si o zi buna!

Mergi la inceput