Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Ninia81 spune:
Cristela, ti-am trimis PM.
Tickerul ti-l faci intrand pe adresa asta:http://lilypie.com/
Bagi datele cm-ului tau si apoi copiezi in semnatura linkul cu IMage URL.
Visul nostru 
lyly_mar spune:
Buna fetelor dragi,
,scuze ca nu am mai intrat,dar nu aveam ce sa spun,ca noutate?! Am facut inca o eco la 4 luni si 3 saptamani de la embolizare ,dragutul de fibrom a mai scazut la 6,6/5,2cm fata de eco de la spital din ziua embolizarii cand avea 9/7,5 cm!?
Am facut la dr Claudia Stefanescu de la centrul v.babes care mi-a spus inca odata ca ,chiar daca ovarele mele functioneaza bine, fibromul are o baza mare de prindere pe uter si din cauza asta peretele uterin este de calitate proasta
si nu are cum sa se fixeze embrionul
Si mi-a zis ca fibromul este, pe langa subseros,intramural(cum mi-au zis toti dr pana acum),este si submucos.........adica fibromul este in tot peretele uterin 

Am zis ca incerc sa ajung la Dr.Marinescu!!! dar nu se mai ocupa cu genul acesta de operatii,este mai mult cu FIV,asa ca am fost la Dr Puia Sorin,tot de la Giulesti,care face in mod curent genul asta de operatii,si care mi-a zis ca tb sa fac miomectomie si dupa6-7 luni sa incerc sa raman insarcinata!! M-a programat la chiuretaj biopsic si dupa 2 saptamani cand imi vine rezultatul,vorbim de operatie,in functie de rezultat
Asa ca,maine ma duc sa fac chiuretajul biopsic si vad ce fac mai departe!!???Sincer,am ajuns la concluzia: ca ce o vrea DD! ,eu incerc tot ce depinde de mine!!??
Ninia ,cristela,parerea mea este ca succesul embolizarii depinde reactia organismului fiecareia. Pe mine dr Puia m-a certat,ca nu tb sa fac embolizare,ci miomectomie clasica,nici macar laparoscopic... Cred ca embolizarea este perfecta in cazul in care ai copii si vrei sa scapi de riscurile si disconfortul operatiei clasice...Dar in esenta,depinde de ce vrea DD!
Gina,
sper ca esti bine!!??
Tana,
ce face bebelu?
Blue,
sa-ti traiasca printisorul!
Arrina,
noi te asteptam cu vesti,indiferent de care!?
KYKY, sa-ti traiasca baieteii,sa fie sanatosi,mancaciosi si norocosi! Si tu sa te faci bine cat mai repede!
Eu tot scot majoretele,chiar daca cu intarziere,

Pupici la toate fetele si sa veniti cu vesti bune!
Ninia81 spune:
Lyly, daca asta este decizia ta, atunci iti urez mult noroc!
Tin pumnii sa fie bine chiuretajul biopsic!
Visul nostru 
cristela spune:
Ninia, am raspuns la MP.
Lyly_mar, ma bucur ca ne-ai mai scris si ma bucur ca dimensiunile fibromului au scazut...sincer si eu daca nu merge cu tratamentele naturiste si cu acupunctura- in sensul sa le tin pe loc sau sa se miscoreze dimensiunile fibroamelor pana raman insarcinata- ma gandesc sa fac direct miomectomia, nu cred ca mai incerc embolizarea, mi se pare ca pierd timp sa astept sa vad daca merge sau nu si se pare ca daca nu ramai insarcinata, tot trebuie sa ajungi la operatie ca sa ai bebe..deci...
Tinem pumnii sa fie totul OK la chiuretajul biopsic, sa ne tii la curent. Dr. Puia e foarte bun, a operat-o si pe o colega de serviciu dar de un polip, laparoscopic...ai mers la cabinet particular sau direct la spital la Giulesti?
Tana, ce face bebele, ai fost la eco...ca parca trebuia sa mergi saptamana asta?
http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ninia81 Lyly, daca asta este decizia ta, atunci iti urez mult noroc! Tin pumnii sa fie bine chiuretajul biopsic!Visul nostru ![]() |
Multumesc fetita draga!

Dar sincer, nu mai ma radare sa astept sa raman insarcinata natural.....Si mai este si varsta mea,ca de,nu mai sunt o floare de copil
cristela spune:
Lyly_mar, pai dupa operatie ce te gandesti sa faci, inseminare artificiala? Ca ai zis ca nu mai ai rabdare sa astepti sa ramai insarcinata natural...
http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui cristela Ninia, am raspuns la MP. Lyly_mar, ma bucur ca ne-ai mai scris si ma bucur ca dimensiunile fibromului au scazut...sincer si eu daca nu merge cu tratamentele naturiste si cu acupunctura- in sensul sa le tin pe loc sau sa se miscoreze dimensiunile fibroamelor pana raman insarcinata- ma gandesc sa fac direct miomectomia, nu cred ca mai incerc embolizarea, mi se pare ca pierd timp sa astept sa vad daca merge sau nu si se pare ca daca nu ramai insarcinata, tot trebuie sa ajungi la operatie ca sa ai bebe..deci... Tinem pumnii sa fie totul OK la chiuretajul biopsic, sa ne tii la curent. Dr. Puia e foarte bun, a operat-o si pe o colega de serviciu dar de un polip, laparoscopic...ai mers la cabinet particular sau direct la spital la Giulesti? Tana, ce face bebele, ai fost la eco...ca parca trebuia sa mergi saptamana asta? http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” |
Multumesc

si eu sper sa fie bine! am fost la spital.Maine dc imi este bine,intru sa va spun cum a fost.
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui cristela Lyly_mar, pai dupa operatie ce te gandesti sa faci, inseminare artificiala? Ca ai zis ca nu mai ai rabdare sa astepti sa ramai insarcinata natural... http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” |
Pai IA am facut,vreo 6 .Ma gandesc sa trec la FIV direct.Dr a zis natural,dar sa vad dc pot incerca FIV.Am citit pe internet ,ca pe uter polifibromatos nu se face FIV......
Dar stai sa trec de operatie si pe urma vad eu ce fac....
lyly_mar spune:
cristela,embolizarea are totusi un avantaj,ca sa zic asa,in caz de miomectimie, scade riscul de hemoragie pt fibroamele mari.
Ina, cum te mai simti?
Tanaion spune:
Ooooof Lyly imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin atatea! Iti doresc din tot sufletul sa fie bine maine si sa vii cu vesti bune.
Bebelusa mea sper ca este bine, joia viitoare am programare la ecogrfie, abia astept s-o vad. Eu insa am contractii dureroase in fiecare zi cu toate ca de o luna si jumatate stau aproape numai in pat si iau cu pumnul antispastice. La ultimul consult ginecologul a spus ca in general nu se cuunosc cauzele contractiilor aparute inainte de termen, dar ca in cazul meu ar putea sa fie de la colectia de fibroame.
Chiar vroiam sa intreb mamicile cu fibroame daca in sarcina au avut contractii.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
24+