Fibrom uterin (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Bluel, ma bucur ca a fost frumos in concediu! Si eu mai vreau unul anul asta!
Cat despre mine...am facut un test azi care a iesit negativ. Uratii ink nu au venit....

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Ninia, poate a fost prea devreme facut testul, mai fa unul peste vreo 2 zile, daca nu apare CM-ul, eu sper sa nu apara...chiar am sperante pentru tine luna asta, nu stiu de ce....

Bluel, ce dragut ca ai mai intrat pe aici sa ne incurajezi...ma bucur ca ai avut un concediu relaxant!

Mergi la inceput

Cristela, am facut testul in ziua 27...exact cand ar fi trebuit sa vina cm-ul, daca ma i-au dupa ultima luna. In ultimele luni, dupa picaturi, l-am avut la 28 de zile. Luna trecuta in schimb a venit la 27...sper sa nu ma fi dereglat iar. Faza e ca sunt si foarte racita si am avut febra, frisoane, etc....
Nu stiu ce sa zic....testul l-am facut pe la ora 15...deci nu cu prima urina si a fost si un test jalnic de 4 lei....daca nu vin nici maine uratii mai i-au test bun si il fac joi dimineata cu prima urina...

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia, daca vrei sa fii sigura, plus ca eu n-am o parere prea buna despre testele de urina, poti sa-ti faci HCG-ul in sange, iese la 10 zile de la ovulatie sigur-sigur, daca e sa fii insarcinata, iar tu sigur ai 10 zile de la ovulatie...la Medlife Grivita au program de recoltari in fiecare zi pana la orele 19.00 si analiza costa 35 Ron, rezultatul poti sa il vezi online a doua zi de dimineata, sau daca te duci dimineata, il ai dupa ora 2, se poate face si la urgenta si ai rezultatul in 2 ore.
Oricum faptul ca n-a venit pana acum e de bun augur. Sunt asa emotionata pentru tine, parca as fi eu in locul tau!

Mergi la inceput

Mai astept pana joi sa vedem ce sa intampla....vin uratii sau nu....Poate am un bebe incapatanat care nu vrea sa se arate...sau poate mi se deregleaza iar cm-ul....

Visul nostru

Mergi la inceput

Declar ziua 1....asta e!Punct si de la capat....

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia, imi pare rau, asta e si asa e, nu avem ce sa facem, decat sa o luam de la capat si sa nu renuntam la visul nostru...am intrat special la ora asta sa vad daca sunt noutati..chiar ma asteptam la o altfel de veste de la tine...nu la asta....
Ne auzim si capul sus! O sa fie bine, pentru amandoua, avem atatea exemple aici de fete care au reusit!

Mergi la inceput

Crsitela, am vazut ca nu ai PM-ul activat....vroiam sa iti trimit ceva....poate il activezi.

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia, am activat MP, adica eu asa sper...o zi buna astazi si sa fii linistita si rabdatoare, acusica vine perioada fertila1

Mergi la inceput

Ninia, tu cum ti-ai pus ticker-ul?

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput