Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 14
cristela spune:
Da, asa e Ninia. Punct si de la capat. La mine e ziua 1 a unui nou CM...cel putin acum pot sa numr din nou zilele pana la ovulatie, asa ca...
Multa bafta pentru tine, daca nu ai simptomele de CM inca e super, eu ma asteptam la CM, ca le aveam, ma dureau un pic sanii, aveam usoare dureri de spate, chiar daca uneori se pot confunda simptomele de CM cu cele de sarcina, iti tin pumnii!
Ninia81 spune:
Cristela, urmeaza o noua luna de iubire!
Nu trebuie sa ne pierdem speranta. Trebuie sa luptam si sa ramanem in picioare chiar daca ziua cand vezi rosu este una trista....trebuie sa o privim ca pe un nou inceput...
La mine nici azi nu au inceput sanii sa ma doara. Sunt in ziua 24 si nimic....doar m-a durut capul azi si am fost nervoasa.
Visul nostru 
Tanaion spune:
Ninia sunt cu sufletul la tine.
Cristela bine ca intotdeauna exista o noua luna! Iti tin pumnii in continuare.
Ce-o mai fii facand Kiki si bebelusii ei?
Eu de mai bine de o luna stau numai in pat. Asta pe langa medicamentele antispasticee pe care le iau. Am in fiecare zi contractii, uneori foarte puternice si de durata, alteori mai rar si mai slabe. Ma rog sa stea cat mai mult bebe in burtica.
Abia astept 1 octombrie cand am programare la ecogrfie, sa-mi vad bebelina.
Va pup fetelor,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
23+ 
cristela spune:
Tanaion, sa stai cumintica in pat si sa iei tratamentul, sa stea bebe in burtica cat mai mult!
Ninia, sper sa ne dai vesti buna cat de curand!
Eu am fost astazi la 11.00 la prima sedinta de acupunctura, m-a tinut cam doua ore si jumatate, dar am stat mai mult de vorba, ca avea un chestionat lung rau de completat, cu tot felul de date si intrebari despre mine, urmatoarele sedinte vor fi de 45 de minute, maxim o ora...sedinta cu ace a durat destul de putin, nu m-am durut deloc, de fapt nici nu prea le-am simtit, mi-a pus doar pe spate si picioare, ca le aveam cam umflate si nu foarte multe ace, a fost OK si tipul la care am fost este si el destul de OK, m-am simtit foarte relaxata. Mi-a zis ca si acupunctura ca si tratamentul cu tincturi in orice caz rau nu pot face fibromului, este posibl doar ca organismul sa nu reactioneze cum vrem noi la tratament...dar el este optimist...si eu.
Va pup pe toate, mai intrati sa ne spuneti vesti, fetelor!
Tanaion spune:
Am intrat acum la subiectul dedicat gemenilor si tripletilor si am vazut ca Kiki nascut doi baietei la inceputul lui septembrie.
Felicitari Kiki, sa-ti traiasca, s fie sanatosi!!!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
23+ 
Ninia81 spune:
Kiki, am ratat galeria!!!! Felicitari pentru baietei! Sa va traiasca si sa fie sanatosi tun!
Visul nostru 
Ninia81 spune:
Cristela, ma bucur ca te-ai simtit bine la prima sedinta de acupunctura. Mie una imi e frica de ace....asa ca te admir pentru curaj! Si eu am o cunostinta care face si mereu imi recomanda, dar cand aud de ace...
Visul nostru 
cristela spune:
Felicitari pentru bebei, Kiki, sa creasca, mari, sanatosi, frumosi si voiosi si sa te bucuri de ei!
Ninia, acele nu prea le-am simtit, adica aproape deloc, sunt foarte subtiri...Sa te auzim cu vesti bune saptamana viitoare!
Duminica placuta tuturor!
Bluel spune:
Neata fetelor!
Ne-am intors si noi din ultimul concediu de vara (de data asta si relaxati cu adevarat pt. ca turcii stiu sa faca turism si sa te simti regeste si credeti-ma ca am fost la multe "mari"
din lume) si cum am venit v-am citit pe nerasuflate. Imi pare doar rau ca subiectul e activ din cauza multiplelor griji pe care le aveti, dar ramaneti optimiste si aveti incredere ca se poate, aveti multe exemple aici...including me ![]()
Kiki, ce surpriza, Sa va traiasca Alexandru si Razvan !!!(daca am retinut bine); Sa fie sanatosi, papaciosi si cumintei!
Sint convinsa ca esti super-mega ocupata acum si nu ai avut timp si de forum, eu stiu cum e in prima luna, esti zombi
, incepi o noua viata in care prioritatile sint legate doar de bb si pana te obisnuiesti cu statutul de mamica iti trebuie ceva timp...
Arinna, multumim de urari, avem deja 1 an si o luna ![]()
Iti dorim si tie o toamna linistita si cine stie ...ceva cu ochisori 
Referitor la acupunctura, eu zic s-o faceti si pe asta, chiar daca nu da rezultate in cazul fibroamelor neaparat, echilibreaza energiile din corp ...eu am un caz concret, o verisoara, care a ramas imediat insarcinata dupa niste sedinte de acupunctura...ea nu prea avea CM
Eu nu am ajuns inca le ecografie sa vad ce mai fac monstrii mei
; Oricum cred in continuare ca nu fibroamele sint neaparat o opreliste in calea unei sarcini, eu am ramas in 3 luni de incercari aiurea, fara calcule, fara monitorizari...si mi se dadusera tot 6 luni de incercare libera si apoi urma inseminarea; Multumesc lui D-zeu ca am scapat! 
Multa bafta tuturor si sa auzim de vesti bune toamna aceasta!