Fibrom uterin (24)
Raspunsuri - Pagina 13
Ninia81 spune:
In seara asta am fost la eco si se pare ca am ovulat!
Endometru este de 10 mm, corpul galben se pare ca a fost resorbit sau nu s-a vazut...Doctora zice ca sunt sperante pentru luna asta. Sa dea Dumnezeu sa fie bebe!![]()
Visul nostru 
cristela spune:
Super, Ninia, sa dea Dumnezeu sa fi luna asta cu noroc pentru tine!
De fibrom ce ti-a mai zis, cum stai cu dimensiunea lui, a mai scazut?
cristela spune:
Ninia, tu faci monitorizare in fiecare luna sa vezi ovulatia...sau ai fost doar asa, la o programare obisnuita, sa vezi care mai est situatia? La ce ginecolog mergi?
Ninia81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Cristela, nu merg la monitorizare, dar am ecograf chiar la mine in bloc si mai merg sa vad daca a mai scazut fibromul sau daca am ovulat. Fibromul mi-a confirmat si acum ca a scazut.
La ginecolog nu am mai mers din februarie, cand am fost la Dr.Nayel. Acum dr de la eco mi-a recomandat sa merg la dr. Radoi din Municipal.
Va multumesc fetelor ca va ganditi la mine. Sa vedem daca va iesi ceva luna asta!
Visul nostru 
cristela spune:
Am inteles, Ninia, ce bine de tine cu eco in acelasi bloc, eu chiar nu am nici un cabinet prin zona.
De Dr. Nayel am auzit, la CFR2, nu? Am inteles ca sunt ginecologi buni acolo...desi n-am mers niciodata...Iti tinem pumnii, tu cand astepti CM-ul? La mine ar trebui sa vina maxim dumica, saptamana asta, la 27 de zile, daca nu vine mai repede la 24, adica joi... deja nu mai am rabdare!
Ninia81 spune:
Cristela, eu in februarie la Nayel am mers si nu prea pot spune ca a fost asa ok....adica el ca medic e ok...dar la mine a cam dat-o in bara. A zis ca am trompele infundate din cauza fibromului...ceea ce nu avea cum sa vada la eco...El m-a chemat la operatie.
Mie cm-ul tot cam pe duminica ar trebui sa imi vina....Luna trecuta a venit pe 26 august...acum sa vedem...oricum duminik bag test. Deocamdata vad ca nu s-au instalat simptomele de cm...
Visul nostru 
cristela spune:
Deci, noutati, la mine nu va fi bebe nici luna asta....am fost aseara la Medlife, ca tot am abonament la ei si recolteaza pana la ora 19.00 si mi-am facut Beta HCG- negativ pentru sarcina, nici urma de hormoni, rezultat <0.100, deci maine-poimaine astept CM-ul. Asta este.
Ninia, sper ca totusi la tine e bebe, tu incerci de mai mult timp decat mine, eu am fost abia in a treia luna de incercari, dar nu ma dau batuta. Continui tratamentul cu tincturi, sambata am programare la acupunctura, de saptamana viitoare am vorbit cu o colega care sta in zona sa mergem impreuna de doua ori pe saptamana la tae-bo.
Voi ce mai faceti, ce mai ziceti?
Ninia81 spune:
Cristela, imi pare tare rau! La mine nu stiu ce sa zic...inca nu am simtpoem de venire a cm-ului, desi la mine se instalau durerile de sani cu 10 zile inainte. Inca mai sper pentru mine luna asta. Am hotarat ca voi afce un test luni. Doamne ajuta sa fie bebe! Iar daca nu e...asta e...punct si de la capat. Am rezistat atatea luni mai rezist si de acum inainte! Toate vin la timp pentru cel ce stie sa astepte!
Visul nostru 

22+