promotia Carrefour 8 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza
Dap,ar fi interesant daca e cineva care a si castigat,ca la loto,e drept ca din cand in cand,se mai si castiga.

Doar cand sunt alegeri electorale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

eu am ridicat un semn de intrebare asupra mecanismului indoielnic al unei promotii.

am intrebat daca e prostie sau inselaciune.

cupoanele se impart in mod liber la casa dintr-un teanc pus la dispozitia casierei. Cupoanele sunt descifrabile foarte usor iar casiera poate sa faca o selectie atunci cand le inmaneaza clientilor.

Ma asteptam la o promotie de asa mare anvergura sa se ia minime masuri de securizare a premiilor si asupra modalitatii de castig

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Adevarul este ca eu inca nu am vazut client cu tichet necastigator multumit Ar fi si culmea

Interesant e ca la loto nu se oftica lumea chiar asa de rau

Anemona, tu chiar faci acuzatii grave. Daca poti dovedi ca la case se dau DOAR tichetele necastigatoare atunci esti in masura sa sustii ce sustii. Dar daca n-ai dovezi si faci doar presupuneri poate te mai si da careva de la carefour in judecata.

astept cu interes citatia:))

am explicat mai devreme care e logica.....

niciodata nu am sperat la castig nemuncit, nu o fac nici acum. ce ma nemultumeste este modul in care Carrefour ne ia pe toti de fraieri....

sau prostia e de partea lor? din cate vad au investit o gramada de bani in promotia asta: reclama cu actori scumpi, grps multe rau, premii la fel de multe si valoroase pe deasupra, cupoane de foarte buna calitate dar prost gandite...

Mergi la inceput

lara-c, ma adresam celor ce stau in romania, cu siguranta stiu despre ce e vorba

daca te pasioneaza subiectul, uite mai multe detalii
http://www.carrefour.ro/8ani/mecanism.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
ce ma nemultumeste este modul in care Carrefour ne ia pe toti de fraieri....

Hai mai anamona, tu te consideri fraiera?
Fraier e cel care cumpara, sa zicem, un televizor, desi n-are nevoie de el, de la Carrefour, doar-doar s-ar alege cu-n cupon castigator.
Cata vreme omul isi face cumparaturile necesare nu vad de ce sa se considere fraier, chiar daca totul e o minciuna.

Daca semnalai banuiala ta cu mai multa retinere n-as fi comentat. Caci stiu ca orice reclama are menirea de a aduce profit celui care o plateste si de a-l amagi pe cel care-o crede.
Dar naduful cu care o spui ma face sa cred c-ai aruncat cu plasa de cumparaturi in televizorul care ti-a naruit visul.

Mergi la inceput

capcaune, nu mai presupune, ca faci efort degeaba :D

la o TEAPA asa mare nu pot sa am nicio retinere in comentarii

unde ai vazut tu in postarile mele ca m-am plans ca eu personal nu am castigat ceva?

daca mai stau un pic sa elaborez, prevad niste procese mari cu concurenta...parca vad ce o sa mai arunce plasele dupa ei cei de la metro, cora etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu este ilegal ceea ce fac ei. Orice forma de castig este sigur din punct de vedere valoric nu ca si locatie. Adica din X tichete tiparite tot al optulea tichet este castigator. Insa localizarea si/sau acordarea acestui al optulea tichet geografic nu este precizata undeva. Pot sa fie toate in Botosani sau Timisoara. NU este precizata localizarea lor geografica. Doar ca tot la al optulea tichet tiparit unul este castigator.

De asemenea nu este un caz al protectiei consumatorului mi se pare absurd demersul - deoarece consumatorul a primit pentru banii platiti produsele sau serviciile dupa caz in mod integral, corect. Relatia bani/produse sau bani/servicii este corecta.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

marius nu ai inteles

nu m-am legat de castigul pe al 8 lea cupon, statistic e ok ce zic ei: am 800 de cupoane din care 100 castigatoare.

problema e la modul de intrare in posesia acestor cupoane: sunt descifrabile de oricine si sunt inmanate de casiere dintr-un teanc lasat liber la casele de marcat.
daca cupoanele ar fi avut cea mai mica masura de securizare (ar fi trebuit sa le razui de ex) nu as fi avut nimic de comentat

aici e problema protectiei consumatorului.....

LE: iar toti userii care intra si spun din x cupoane toate necastigatoare, sustin acelasi lucru in fond: toate cupoanele castigatoare au descifrate in prealabil si date deoparte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Din aprooxim.25 cupoane =0 castigator.
Acum ceva timp dadeau cupoane razuibile parca,la casa in fata mea era o cunsocuta a caseritei,la final dupa ce achitat,i-a dat cupoane de la sfarsitul teancului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Totusi a castigat cineva ceva cu cupoanele astea? (eu tot experienta similara cu cupoane fara castig, nu mai stiu exact cate cupoane erau, vreo 20, si asta in vreo doua randuri)

Capcaunule, tu ai castigat?

Inclin sa cred ca fetele au dreptate si ca exista posibilitate majora de fraudare din partea angajatilor Carrefour. Bine, ce-am avut si ce-am pierdut...dar asta spune ceva despre departamentul de marketing al Carrefour, n-ar fi trebuit sa permita asa ceva. Este o greseala colosala din punctul meu de vedere cu rezultate pe masura, pentru ei, din partea clietilor.

Mergi la inceput