promotia Carrefour 8 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Dar de ce tot romanul il banuie pe cel care are o alta parere ca e vandut dusmanului? Uite de-aia nu reusim ca natie sa fim inaintea altora ...

Il banuie ptr. ca ai dat mediocru la evaluarea subiectului,de-aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Din ce scriu ei pe site aici, s-au castigat destule premii pana acum.
Ideea era ca spun ei ca 1 cupon din 8 este castigator. Deci daca iti dau 8 cupoane o data, unul ar trebui sa fie castigator.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

Din ce scriu ei pe site aici, s-au castigat destule premii pana acum.

Probabil din cunoscutii angajatilor Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Adevarul este ca eu inca nu am vazut client cu tichet necastigator multumit Ar fi si culmea

Interesant e ca la loto nu se oftica lumea chiar asa de rau

Anemona, tu chiar faci acuzatii grave. Daca poti dovedi ca la case se dau DOAR tichetele necastigatoare atunci esti in masura sa sustii ce sustii. Dar daca n-ai dovezi si faci doar presupuneri poate te mai si da careva de la carefour in judecata.

Mergi la inceput

Dap,ar fi interesant daca e cineva care a si castigat,ca la loto,e drept ca din cand in cand,se mai si castiga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu stiu ce si cum, dar mi se parea mai corect sa fie cartonase din alea pe care le puteai razui sa afli ce ai castigat.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Hai mai fetelor, nici aici in germania nu se castiga mai niciodata!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Dar de ce tot romanul il banuie pe cel care are o alta parere ca e vandut dusmanului? Uite de-aia nu reusim ca natie sa fim inaintea altora ...

Il banuie ptr. ca ai dat mediocru la evaluarea subiectului,de-aia!

Nu stiu cat de mediocru e subiectul .....ca eu n-am inteles mai nimik..... care reclama cu Banica??!!Ca nu toata lumea se uita la posturile tv din RO....ba chiar stiu multi oameni care nici macar nu se uita la tv...Catonas rosu?cupoane?necastigator???

Cam confuz ...primul post....

Cat despre castigator/necastigator chiar nu inteleg ce va uimeste ...mai putin daca in reclama aia cu Banica se mentioneaza si ca 9 din 10 cupoane din alea rosii sunt castigatoare.LOL

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Din 31 de cupoane ghici cate au fost castigatoare??? 0 !!! La sibiu, nu in bucuresti.

************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Ideea era ca spun ei ca 1 cupon din 8 este castigator. Deci daca iti dau 8 cupoane o data, unul ar trebui sa fie castigator.

Fals.

Daca iei 8 cupoane odata ai sanse 35% sa nu castigi.
Daca iei 16 cupoane odata ai sanse 12% sa nu castigi.
Daca vrei sa fii sigura 99% ca vei avea un bon castigator trebuie sa cumperi pret de 35 de cupoane. Dar si atunci ai 1% sanse sa-i boscorodesti pe Banici.

Mergi la inceput