promotia Carrefour 8 ani

promotia Carrefour 8 ani | Autor: anamona

Link direct la acest mesaj

Nu credeam ca se mai poate face o inselatorie asa mare intr-o tara ce tocmai s-a facut mare tam tam cu legi stricte pentru protectioa consumatorului.

este vorba de promotia cu cupoanele, cu reclama cu Banica....

cupoanele se impart liber la casele de marcat iar textul criptat se poate descifra cu usurinta pe orice suprafata rosie, nici vorba de doar pe ecranul televizorului. Clientii le primesc doar pe cele necastigatoare in timp ce premiile se duc foarte usor la cine trebuie.

Sa fie totusi vorba de prostie la momentul conceperii acestui mecanism?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Romania.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

si eu sunt de aceasi parere,ca se pot citi f usor tichetele acelea,nu doar in fata televizorului,pe dreptunghiul rosu.
Oricum doar tichete necastigatoare am primit pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

inselatoria e la scara foarte mare: ei zic ca 1 din 8 cupoane e castigator iar premiile sunt destul de valoroase.

am trimis o sesizare la Protectia conumatorului acum o saptamana, dar nu stiu ce succes va avea, nici macar numar de inregistrare nu am primit......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu nu am inteles chestia asta cu 1 din 8 cupoane. Se aplica la toate cupoanele pe care le-au facut ei si le dau aleatoriu? Sau au si ei o ordine?
Eu am facut o data cumparaturi de 400 si ceva si am primit 8 cupoane, toate necastigatoare.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

DAAA...o mare teapa

sapt trecuta am facut cumparaturi si am primit 3 taloane le-am verificat acasa pe toate acelasi mesaj "incearca alt cartonas"zic ok,n-am avut noroc

joi sau vineri i-am luat copilului scaun de masina si la casa am primit 8 taloane,zic acum sigur castigsi chiar la iesirea de la case era un afis rosu "strategic"pus le-am verificat pe toate of course mesajul anterior

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

subscriu.noi am primit 12 cupoane,necastigatoare toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si eu am primit 7 odata, tot necastigatoare, dar ma asteptam...

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Si care-i supararea? Ca nu cad gratis banii din cer?
A stat vreunul planton la o casa Carrefour de dimineata pana seara cu lanterna rosie in mana sa vada cate cupoane sunt castigatoare si cate nu? In afara de faptul ca voi nu ati castigat, aveti ceva dovezi care sa va-ntareasca banuiala?

Eu inteleg sa fiti suparati daca de dragul cuponului ati dat fuga la Carrefour si-ati cumparat lucruri inutile, iesind in pierdere.
Te pomenesti ca unii sunt in stare sa cumpere si produsele expirate de pe raft, doar doar le-o iesi ceva acasa in dreptul televizorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

capcaune,lucrezi la carrefour?ca te-am vazut si pe alt topic,suparat ca a fost atacat magazinasul tau drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dar de ce tot romanul il banuie pe cel care are o alta parere ca e vandut dusmanului? Uite de-aia nu reusim ca natie sa fim inaintea altora ...

Mergi la inceput