ONU si OMS acuzate de bioterorism
Raspunsuri - Pagina 3
Stanescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Ia, hai! Mana sus astia de-ati dat click pe linkul pus de Ina_nz !!!! Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ Vladimir ***** ***** Anna www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" |
Io nu!
Zau daca ma intereseaza ce aberatii ar putea produce niste creiere care stau in craniile respective numa' sa nu sune a gol cand se izbesc de un perete...si se pare ca s-au izbit destul de des, nimeni nu poate fi atat de imbecil din nastere (cel putin asa imi place sa cred)....
lz_cecilia spune:
1.Niciodata nu am crezut ca ar fi existat vreo gripa porcina/bovina/aviara,etc.
2.Cred cu toata fiinta mea ca totul este just business,a se aminti vaccinul impotriva cancerului de col uterin(dat de Papilloma Virus),adica mai toate vaccinurile existente...
3.Am citit un articol interesant CODEX ALIMENTARIUS (ca veni vorba de masoni).
4.Pana la introducerea CIP-urilor biometrice nu e decat un pas...
5.Americanii sunt principalii responsabili.
ps:imi cer scuze daca am iritat pe cineva,este parerea mea personala...
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
gaba-rema spune:
Daca scopul final cu virusurile aviar si porcin a fost sa mai rareasca din popul. globului... atunci rezultatul a fost prost... spre lamentabil... spre rizibil... spre NUL . Nu le-a iesit deloc, da' deloc, mey! Suntem tot mai multi si mai fojgaitori pe planeta.
Iluminatti astia, daca exista si in alta parte decat in policier-ele lu' Dan Brown, sunt mai curand un soi de "Agitatti" - refuza de buna seama sa ia Xanax, desi ar cam trebui .
Dar ce observ eu??? Exista pe DG un soi de avant intru analizarea actelor conspirationsite la nivel planetar :D. Cred ca avem parte de o interesanta cuadratura intre Saturn si Pluto, combinat cu cine stie ce configuratie tip "kyte" in care se baga si Uranus, plus Luna Neagra, ca altminteri nu-mi explic .
PS: dap, sigur ca da, vaccinurile sunt niste inselatorii create anume spre a secatui omenirea de bani si nu le aduce strict niciun folos ... ba chiar ne omoara si alea, ashea, ca sa reuseasca Billberg sau Tata Mare sau Illuminatti sa mai degajeze planeta de "civili" anosti si pe alocuri daunatori .
capcaunul spune:
citat din mesajul lui gabi3604 PS: dap, sigur ca da, vaccinurile sunt niste inselatorii create anume spre a secatui omenirea de bani si nu le aduce strict niciun folos ... ba chiar ne omoara si alea, ashea, ca sa reuseasca Billberg sau Tata Mare sau Illuminatti sa mai degajeze planeta de "civili" anosti si pe alocuri daunatori . |
Aceeasi francmasoni refuza sa faca public vaccinul impotriva prostiei, altfel s-ar destepta lumea si nu le-ar mai cumpara celelalte vaccinuri.
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Aceeasi francmasoni refuza sa faca public vaccinul impotriva prostiei, altfel s-ar destepta lumea si nu le-ar mai cumpara celelalte vaccinuri. |
Merci de precizare, capcaune
Chiar voiam s-o bag pe asta... dar am uitat
Creka de vina e un vaccin mai vechi ce mi l-au administrat urmasii aia ai lu' Mengele cand eram mica, iar ai mei au fost nestiutori si docili
Too late :(
ladyJ spune:
Io una nu pricep de ce va mirati, mai Capcaune si Gabi. Sau nu e mirare?
Eu am alta intrebare. Are oare religia a face cu temerile astea conspirationiste? Adica in care religie e mai mare ponderea?
Si acum on topic. Ma intreb cati oare s-au mai sesizat asa din oficiu legat de onspiratiile astea mondiale si cati dintre astia sesizatii folosesc INCA cel putin o aspirina. Aveti vreo statistica? Ar fi interesant de stiut.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ladyJ Eu am alta intrebare. Are oare religia a face cu temerile astea conspirationiste? Adica in care religie e mai mare ponderea? |
Si da si nu, Lady. E posibil ca unele persoane mai religioase, sa zicem, sa aiba o aprehensiune mai mare pt. teorii conspirationiste, dar nu e o corelatie chiar asa de evidenta.
"Iluminatti" pt. mine e un termen generic, pt. indivizi care se fanatizeaza pe o idee, sau un set de idei.
Intrebai tu de unde mirarea mea, a lui capcaunu'... pai, io nu am nici o mirare . Zisei doar ca nu-mi iese la logica , aia cu OMS si ONU care vor sa imputineze indivizii de pe Terra. Pai, daca voiau, trebuiau sa ia cu totul alte masuri.
BTW, am auzit si ideea ca SIDA nu are nici o legatura cu HIV .
Uni cred foarte serios treaba asta. Si nu sunt niste religiosi.
iileana spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Pe masura ce se apropie data eliberarii mult-asteptatului vaccin pentru H1N1, un jurnalist austriac de investigatii avertizeaza lumea ca cea mai mare crima din istoria umanitatii e pe cale sa fie comisa....... www.urbaniulian.ro/2009/07/02/jurnalist-pune-sub-acuzare-organizatia-mondiala-a-sanatatii-oms-si-organizatia-natiunilor-unite-onu-pentru-bioterorism-si-intentia-de-a-comite-crime-impotriva-umanitatii/" target="_blank">sursa traducerii |
A, sursa traducerii e Iulian Urban???
Oooo, pai atunci se schimba treaba, ca omu-i senator. Persoana serioasa :)), sa zic asa. Ca doara ne conduce destinele de-acolo, din Parlament....
(Las altora placerea sa specifice partidul de care apartine ;).
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana (Las altora placerea sa specifice partidul de care apartine ;). |
Iar tie iti revine onoarea de a-l adauga pe seful acestuia pe lista Ruxandrei.
bird70 spune:
Eu am stiut ca OMS-ul face bioterorism de cand au recomandat alaptarea pana la 2 ani .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation