caut donatoare de ovule

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

misa 21 n-ai inteles ce am vrut sa spun. din partea mea, faceti ce vreti, v-am scris fraza aia ca sa va atentionez. va poate prinde politia si mai ajungeti si la puscarie pt. asa ceva. chiar daca ai scris anonim pe internet, exista solutii sa te depisteze de unde scrii si te pot gasi.
chestiile astea se rezolva in "subteran" ca sa zic asa, nu pe un forum public.
dar na, fiecare face cum il taie capul.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Nu am 67de ani dar ma apropii, am "numai"41.
Da Catalina, am incercat 4 stimulari de fiecare data cu alte produse si alte doze.
Asta a foste recomandarea dr meu (Dracea),.... donatoare.
Si ptr ca sunt nebuna (mi-e greu sa renunt), luna viitoare sau peste 2 luni(depinde de concediul medicilor) merg la o monitorizare pe ciclu natural sa vad daca nu cumva apare ceva pe acolo.
Prietene?
Ma faceti sa rad.
Mai degraba strainii iti sar in ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

kasha-te inteleg si iti doresc a reusesti(stiam ca la med new life se face fiv cu ovule de la donatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

kasha multi inainte si sa fi sanatoasa! mai facem si noi cite un spirit de gluma ,sper sa nu te fi suparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai kasha,nu mai e la tine de gasit nici un ovul? cred ca n-ai 67 de ani sa nu se mai gaseasca

ah, cat m-a revoltat mesajul asta.......eu am 31 de ani si sunt fix si exact in aceeasi situatie..si ca mine mai sunt o groaza pe forumul asta dar nu vorbesc eu in numele lor

Referitor la donare de ovocite ca fapt ilegal in Romania, treist, foarte trist, este vorba de DONATOR nu cumparator sau vanzator. Milioane de femei pierd milioane de ovocite pe luna la o simpla ovulatie in timp ce altele din cauza de cele mai multe ori genetice nu isi permit 'luxul' de a avea copiii genetici sa zic asa. Nu va suparati pe mine dar pentru mine donarea de ovocite este le fel de importanta si demna de respect ca donarea unui organ..daca poti imbunatati calitatea vietii cuiva de ce nu???

Referitor la 'aveti grija ce vorbiti va poate depista Politia' sau cum suna mesajul ala...super tare adevarul eca in Romania banuiesc ca inca mai functioneaza frica gratuita pe post de factor determinant al actiunilor..dar din fericire nu la toti

Kasha bafta multa draga mea te inteleg perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

oana - hait, te-am prins . Ma gandeam la tine si ma tot intrebam unde ai disparut. Pup

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Cata imi fac cuibaru si innumar zilele pana la vacantza sooo AMR 4
(PS sa stii ca si eu ma gandeam la tine tocmai ma pregatisem sa declansez urmarirea generala cand ai scris de IA........pffff alt sut in..... alt pas inainte..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

oana - vacanta placuta , sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa te intorci cu forte noi.
(asa m-am obisnuit cu suturile in dos......)

Scuze pt off topic .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna spune:

kasha,
Te inteleg si stiu prin ce treci(si eu am 41 ani si 2 FIV nereusite din acelasi motiv)...din pacate la noi nu exista o cultura si o educatie formata privind ovodarea sau spermadonarea si in plus mai vine cite cineva care face o gluma buna in opinia ei dar care nu prea isi are locul. Simtul umrorului este excelent si mai ales in situatii dificile si critice dar glumele trebuie facute intr-un mod destept.
Referitor la clinici, in Romania este destul de dificil cred dar de exemplu in Spania clinica IVI(instituto valenciano de infertilidad) stiu ca ofera ovodonare si au o banca foarte buna de ovocite si pretul cred ca este acceptabil. Aceiasi clinica exista si in Mexic si aici pretul este de 6445 $ in acest pret intrind tot, deci nu mai platesti nimik in plus. Presupun ca pretul este oarecum echivalent in Spania tratindu-se de aceiashi clinica.
Daca vrei mai multe informatii imi poti scrie pe privat.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daca bine retin, era oe forum Dasha, care facuse FIV cu ovule donate - reusit, insa sarcina s-a oprit din evoltie.
Insa n-a mai scris de foarte mult timp.
Deci se poate !!! Sansele si riscurile cred ca sunt la fel ca la orice FIV

Si mai era Iliuta care vroia sa incerce tot asa FIV.

Probabil ele stiu mult mai bine unde si cum e posibil,

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput