caut donatoare de ovule

caut donatoare de ovule | Autor: kasha

Link direct la acest mesaj

Dupa inca o incercare nereusita, calitatea ovocitelor foarte slaba si nr mic chiar daca am facut stimulare cu 6 menopur/zi, nu mai am sanse decat sa incerc cu ovule donate.
Asa ca, am inceput cautarile, stiti pe cineva dornica sa faca un bine (contra cost bineinteles)?
Si are cineva ideea daca am sanse sa gasesc si cam care e tariful?
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna Kasha!

Activeaza-ti pm pt ca te pot ajuta cu informatii,ca eu nu mai am ce dona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aveti grija ce vorbiti, asa ceva e ilegal.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Draga Ramonika,este ilegal intr-adevar,dar in Romania pt ca suntem mult prea inapoiati la acest capitol cu un spectru mult mai larg(donare de organe in caz de accident fatal,donarea de celule stem etc,etc),insa ca si cetatean roman nimeni nu ma impiedica sa ma duc intr-o clinica de afara unde totul este legal si tratat mult mai serios decit aici.

Scuza-ma poate esti mai patrioata ,insa asa am fost si eu pina acum 1 sapt pina am vazut ce inseamna intr-adevar o clinica din europa si felul in care esti tratat.Basca ca nu am platit nimc si era la Viena.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Buna fetelor.
Din cate stiu eu este ilegala vanzarea, de aceea se semneaza la notar un act de ''donatie''.
Din pacate nr donatoarelor este foarte mic, cel putin cele care fac fiv renunta foarte greu la ovule si le inteleg.
Ma gandeam ca sunt fete care nu au pb cu ovulatie ci de alta natura, altele care poate vor sa faca fiv si nu au posibilitati financiare...(nu ca pe mine m-ar da banii afara din casa), dar sunt hotarata sa incerc sa fac tot ce depinde de mine ca sa am copilul mult dorit.
Stiu ca unele dintre noi ma condamna, dar asta e.
Multumesc si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

kasha astea nu se iau ca la piata... sanse sa gasesti sunt.. dar mare grija ca astfel de donatii sunt ilegale..
cred ca ar fi mai bine sa incerci sa vorbesti in cadrul familiei sau prietenelor tale.. sau la clinicile care se ocupa cu FIV uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

De condamnat din punctul meu de vedere nu esti, faci tot ce este posibil sa-ti atingi visul,familia si prieteni pot uneori sa te raneasca fara sa doresca(depinde cati sunt de acord cu aceasta problema delicata fara sa-ti spuna adevarata lor parere),atunci mai bine sa nu stiie nimeni.De ce legislatia in vigoare accepta donatorii de sperma si donatoarele de ovule nu? Sunt multe cupluri cu problema vostra dar si cu problema spermatozoizilor dar, putini vobesc despre ea. Cel mai bine sa discuti cu medicul cu care colaborezi si sa stabiliti ce este de facut.Totul este posibil nimic imposibil.
I-ti doresc succes mult si nu se stie niciodata ce se poate intampla, mai exista si miracole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

http://www.avocatura.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4556
Ptr cine are timp de citit.
Din cate vad eu nu este ilegal, am discutat si cu medicul meu, se face pur si simplu act de donatie (care nu e ilegala) si achiti cheltuielile cu tratamentul si analizele ceea e foarte corect.
Raman de stabilit detaliile (compatibilitate, etc)
ptr toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai kasha,nu mai e la tine de gasit nici un ovul? cred ca n-ai 67 de ani sa nu se mai gaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kasha, poate ai prietene altruiste care au deja 1-2 copii si sunt dispuse sa te ajute.
Mi se pare un gest extraordinar sa ajuti o femeie sa devina mama

Anita75, scuze ... dar crezi unele femei cauta ovule din lipsa de ocupatie ??? Scuze

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai kasha,nu mai e la tine de gasit nici un ovul? cred ca n-ai 67 de ani sa nu se mai gaseasca

Daca o sa citesti cu atentie ce posteaza fetele o sa descoperi ca nu este necesar sa ai 67 ani ca sa nu mai produci nici un ovul. Spre surprinderea ta ai sa constati ca sunt femei care la 30 ani nu mai au rezerva ovariana. Sau care si-au pierdut ovarele. Sau o gramada de alte afectiuni.

kasha - nu cred ca te judeca cineva. Cel putin nu cineva care trece prin chinul asta si stie ce inseamna dorinta si neputinta de a fi mama.Cred ca te-ar ajuta foarte mult sa postezi si la subiectul "FIV". Cum este rezerva ta ovariana? Ce stimulari ai incercat? Ai cerut parerea mai multor medici? Eu de exemplu am reactionat extrem de greu la stimulari (am ajuns la 450u Gonal +225 Menopur/zi) dar in cele din urma am obtinut o "productie" buna. Indiferent de solutie eu iti doresc mult succes.

coltul meu de rai

Mergi la inceput