caut donatoare de ovule

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

In Belgia pentru aceeasi procedura cer i jur de 5000 de euro . Sunt 2 posibilitati sau agsesti dnator si vii cu el sau astepti sa-ti gaseasca ei (tinand de caracteristicile fizice ale cuplului). In cazul in care vrei sa iti gaseasca ei intri pe o lista de asteptare cu durata intre 1 an si 1 an jumatate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Kasha,
si pe mine m-a "convins" un medic dupa 3 stimulari cu 5 menopur/zi ca sunt caz de ovodonatie, dar eu nu si nu. Drept pentru care dupa alte incercari cu diverse stimulari am reusit de 2 ori cate 1 embrion transferat dar nici unul prins. Insa sansa a fost....asa ca nu dispera, schimba medicul care iti va schimba si tratamentul, sau schimba si tara insa depinde de tine cat vrei sa mai astepti si faptul ca daca vei avea ovule donate nu insemna o reusita sigura din prima....Nu ca sa te descurajez! Si acum ca sa te incurajez sa stii ca suntem cam de-o varsta si eu inca mai sper sa am 1 bunu si the only one sa se prinda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Ideea e ca simt cum trece timpul pe langa mine si 1an de asteptare cel putin, mi se pare prea mult. Dar stiti cum e, o sa se intample cu ajutorul lui Dumnezeu cand si cum vrea el.
In plus mai e si problema banilor, imi vine sa mor dar, 5000-6000euro mi se par asa multi acum.
Asa ca uitati inca o piedica.
Am "risipit" prea multi bani in speranta ca o sa iasa soarele si pe strada mea si s-a cam golit sacul.
Deci, nu-mi ramane decat varianta "in tara" si la cea mai ieftina clinica.
Exista cineva care s-a oferit sa ma ajute si-i multumesc din suflet, dar nu pot sa nu ma gandesc mai intai la ea.
Va multumesc tuturor ptr sugestii, sustinere, de fapt ptr tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

vedeti ca Ramonika a avut dreptate in ce a ce a spus cu politia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Vin si ma bag si eu ca musca ....din pacate, Ramonika nu a vorbit aiurea cand se referea la aspectul ilegal....si daca va uitati www.catavencu.ro/exclusiv_br_cum_se_traficheaza_sclavele_de_prasila-9076.html" target="_blank">AICI, o sa vedeti si cine isi oferea ovocitele, contra unor sume consistente .

Poate se va lua in sfarsit hotararea sa fie controlate astfel de practici, ca sa devina donatii cu acte in regula, nu "trafic la drumul mare".

Si eu sunt tot cu recomandare pentru FIV cu ovule de la donatoare, dar...totusi....banii nu scot pe multa lume din casa, chiar daca un copil e asa o mare dorinta.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Este perfect legal sa donezi ovule in romania . Este ilegal comertul cu astfel de celule. E ilegal si imoral sa vinzi si sa cumperi acestea. Medici si clinicile Fiv speculeaza financiar dorinta normala a femeilor ce doresc sa nasca copii.
Kasha daca ai gasit donatoare mult succes. Oricum daca inca nu cauta la clinicile FIV, caci multe femei care apelelaza la fertilizare in vitro pana ajung la fertilizare doneaza ovule "in scop stiintific"
femeile care sufera de sindromul " ovare polichistice" sau au alte disfunctii de ovulatie si au decis sa apeleze la fertilizare in vitro trec prin operatii de donare a ovulelor. Si ca sa ma fac mai bine inteleasa dau exeplu unei cunostinte care locuieste in anglia si care face fiv . Nu poate ovula natural iar cand ia tratament de ovulatie ovuleaza cate 7 sau 8 ovule. De aceea nici insemninarea nu poate fi o solutie pentru ea, iar cand face fiv acele ovule trebuiesc extrase din ea si ajung "donate in scopuri de cercetare" Acest lucru se intampla in anglia. si pe langa faptul ca pana acum a platit sume enorme pentru FIV nu a ajuns la nici un rezultat. Deci ma gandesc ca si la clinicile din ro sunt astfel de cazuri si probabil ca vor prefera sa le doneze cuiva care chiar are nevoie decat "pentru cercetare". Macar asa ai si tu idee de unde provine ovulul si nu te trezesti dupa aia cu un bebe mai colorat sau schizofrenic, si ai constiinta curata ca nu platesti si prin asta nu contribui la umflarea conturilor celor care au afaceri in acest domeniu.. cum spunea reportajul expus de L5845.

Mergi la inceput

Da, cam asta a fost ideea, fetele care fac FIV si au mai multe ovule decat este necesar, ar putea dona sau congela, dar la decongelarea embrionilor, din cate am inteles de la medicul meu,(in discutia de a aduce din strainatate embrionii) exista riscul sa nu mai fie nici un embrion bun si asa mai bine sa donezi(zic eu).Inteleg si fetele care nu vor sa doneze din teama ca nu le reuseste FIV-ul si incearca dupa cu embrioni congelati.
Plus ca la noi in clinici(excludem sabyc si mnl) nu cred ca exista interes si nici personal care sa discute cu fetele si sa le spuna despre donarea ovocitelor.
Liliana ii extrag ovulele numai ptr cercetare sau ii fertilizeaza ptr ea numai 2-3 si restul ptr ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

Am ramas insarcinata prin fertilizare in vitro la 39 de ani.(la mine sotul avea probleme).Am nascut un copil perfect sanatos. Stiu ce inseamna sa-ti doresti cu ardoare un copil.As putea sa te ajut daca doresti fara absolut nici un fel de plata.

Mergi la inceput

Lucia13, multumesc frumos!

Am trims PM
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori70 spune:

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu, menopauza precoce, rezerva ovariana s-a terminat am avut un FIV cu punctie alba am incercat sa fac din nou un FIV dar valoarea FSH-ului a fost astronomica iar in acest caz singura solutie este sa incerc cu ovule donate.
Stiu ca este un subiect mai sensibil in aceste momente dar daca a reusit cineva intr-o clinica din strainatate sau are astfel de informatii sunt bine venite.

Mergi la inceput