biserica in mijlocul unui parculet

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana d
Meei, eu n-am nici o pedeapsa de executat... sau poate am..? Aia sa te duci la munca zi de zi si sa vii acasa seara la alta munca se poate numi pedeapsa? Atunci de asta as fugi acolo unde e liniste, pace, tihna, ...etc...si daca mai e si piscina si Hummer si vila lux asta e bonus

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

stai tu ciminte ca iti vor da ei alte pedepse
la piscina m-as baga si eu. Hummer-ul ti-l cedez

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Da de asta ce spuneti....biserica cu sfinti pe pereti si aia si aia transformata in circiuma. vind bere...pizza...picioare de pui
E normal asa ceva ?

si asta in US...in pittsburgh.

http://www.churchbrew.com/

pai daca i se face foame enoriasului in timpul slujbei, doar nu ai vrea sa moara de foame pana ajunge acasa. mai bea si o dushca ceva..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Guestus - pe tine te deranjeaza ca-s picioare de pui si nu de puicuta... asta ar mai lipsi... te-ai duce cu placere la biserica...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Spune si tu ramoniko...ai o biserica...lacas de cult si de etc etc..stii tu mai bine...si o faci circiuma unde se adapostesc toti betivii...si nimeni nu spune nimic...
pai are curaj cineva in Ro sa faca asa ceva?

Mergi la inceput

Citat:

Spune si tu ramoniko...ai o biserica...lacas de cult si de etc etc..stii tu mai bine...si o faci circiuma unde se adapostesc toti betivii...si nimeni nu spune nimic...
pai are curaj cineva in Ro sa faca asa ceva?

mirabuloasa catedrala neamului asta va deveni...adapost pt betivi.
ca doar nu crezi ca la restaurant se va servi doar apa sfintita si anafura

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
Da de asta ce spuneti....biserica cu sfinti pe pereti si aia si aia transformata in circiuma. vind bere...pizza...picioare de pui E normal asa ceva ? si asta in US...in pittsburgh. http://www.churchbrew.com/
Las' ca si in Ro or ajunge la fel in vreo 20-30 de ani daca tot construiesc haotic. Or sa fie spatii numai bune de inchiriat pt discoteci, restaurante , ba chiar aici in centru o biserica fara enoriasi plantata prea in drum a ajuns wc public...aaah si resedinta episcopului si celor 4 maicute e pretabila pt un bordel, se stie ca asa-s pufurile pe aici cu piscina jos si normal camere sus si patronul neaparat cu masini penibil de tipatoare.Vikinga 14+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Stati ca vin si eu cu o minune locala. www.cotidianul.ro/episcopia_giurgiului_are_manastire_cu_piscina_si_hummer_video-91911.html" target="_blank">Manastirea Sf Gheorghe, nou construita in Giurgiu, vila in care stau calugaritele a costat 750.000 euroi, are si piscina basca 3 masinute, o Skoda, un gipan si un Hummer, pe care-l conduce episcopul.
Inteleg nevoia moderna de a avea o masina, dar, Doamne, era nevoie chiar de un Hummer?!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Io cred ca de fapt e un arab cu patru neveste deghizati in episcop cu 4 neveste. si uite asa se leaga lucrurile si intra in schema caprioarele si hummerul

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Biserica din Amsterdam transformata in club de noapte
http://www.hostelsamsterdam.com/touristinfo/dance-music/hotelarena.htm

Rock on!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Si inoata imbracati in piscina?

vreau sa vad maicile si calugarii la piscina.
normal ca se vor lepade de haine draga mea, caci hainele ude ii trag la fund

Exact la asta ma gandeam cand am citit de piscina...cum o arata un costum de baie de calugarita?
Ei sustin ca folosesc piscina pt cresterea pestelui...probabil ca au auzit ca pangasius-ul e hormonat si numai de hormoni nu au ei nevoie acolo!
Cat despre caprioare, or fi pui ca Bambi, orfani bietii de ei si i-au adoptat.
Iar Hummerul, nu m-ar mira sa se gaseasca acolo si un putz de petrol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Lasa, ne pregatim sufleteste pentru inceperea constructiei www.antena3.ro/stiri/romania/catedrala-mantuirii-neamului-va-fi-inalta-cat-un-bloc-cu-30-de-etaje-si-va-costa-400-de-milioane-de-euro_74655.html" target="_blank">Catedralei Mantuirii Neamului...

( "Va fi inalta cat un bloc cu 30 de etaje, va avea 12 lifturi, restaurante, librarii si parcare subterana si va costa 400 de milioane de euro." )

Eu vad un MARE potential aici. TURISTIC

Pe cuvant, in locul Lenutei as prinde aici oportunitatea si as face trasee turistice pe la Catedrala.

Macar sa ne iasa si noua niste bani, nu?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

sunt ferm convinsa ca banii aia o sa ajunga fix la voi! tu chiar mai crezi in asa ceva?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput