biserica in mijlocul unui parculet
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Woow!! Asta cu catedrala chiar m-a shocat de unde atatia bani? Cui ii trebuie restaurant in biserica? Cui ii trebuie parcare cu sute de locuri? O sa mearga babele cu jeep-ul la slujba duminica? sau pt nunti si botezuri? aaa, probabil ca tot pt asta e si restaurantul, deci o afacere profitabila nu un lacas de rugaciune si reculegere.
Intradevar, bine comenta cineva acolo, magalomanul a murit dar virusul a ramas.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar parca asta ma indeparteaza si mai mult de biserica si nu cred ca asta trebuie sa fie scopul acestei "mari ctitorii".
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
blue eyes spune:
La cat de idoctrinata e Romania acum, nu mai mai mira nimic. Inca nu au introdus altare in clase?
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Stati ca vin si eu cu o minune locala. www.cotidianul.ro/episcopia_giurgiului_are_manastire_cu_piscina_si_hummer_video-91911.html" target="_blank">Manastirea Sf Gheorghe, nou construita in Giurgiu, vila in care stau calugaritele a costat 750.000 euroi, are si piscina basca 3 masinute, o Skoda, un gipan si un Hummer, pe care-l conduce episcopul. Inteleg nevoia moderna de a avea o masina, dar, Doamne, era nevoie chiar de un Hummer?! adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Ma duc sa ma calugaresc, mai vine cineva?
Fetele mele
Delphinas spune:
citat din mesajul lui iileana Lasa, ne pregatim sufleteste pentru inceperea constructiei www.antena3.ro/stiri/romania/catedrala-mantuirii-neamului-va-fi-inalta-cat-un-bloc-cu-30-de-etaje-si-va-costa-400-de-milioane-de-euro_74655.html" target="_blank">Catedralei Mantuirii Neamului... ( "Va fi inalta cat un bloc cu 30 de etaje, va avea 12 lifturi, restaurante, librarii si parcare subterana si va costa 400 de milioane de euro." ) |
fereasca-ma sfantu....da e groteasca rau de tot catedrala...restaurante??? 500 de locuri de parcare??? pt ce???
nu mica ne va fi mirarea, dupa ce se va termina monstruoasa cladire, sa vedem cele mai de lux masini. defaimare totala
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
citat din mesajul lui blue eyes Si inoata imbracati in piscina? |
vreau sa vad maicile si calugarii la piscina.
normal ca se vor lepade de haine draga mea, caci hainele ude ii trag la fund
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
citat din mesajul lui dana d Ma duc sa ma calugaresc, mai vine cineva? Fetele mele Iremediabil indragostita de CANADA |
sunt pline schiturile si manastirile cu asa-zisi calugari sau maicute cu har, oameni care au fugit de executarea unor pedepse crezand ca acolo nu vor fi gasiti.
incotro ne indreptam?
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
dana d spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
sunt pline schiturile si manastirile cu asa-zisi calugari sau maicute cu har, oameni care au fugit de executarea unor pedepse crezand ca acolo nu vor fi gasiti. incotro ne indreptam? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasa Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
Meei, eu n-am nici o pedeapsa de executat... sau poate am..? Aia sa te duci la munca zi de zi si sa vii acasa seara la alta munca se poate numi pedeapsa? Atunci de asta as fugi acolo unde e liniste, pace, tihna, ...etc...si daca mai e si piscina si Hummer si vila lux asta e bonus
Fetele mele
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui iileana Lasa, ne pregatim sufleteste pentru inceperea constructiei www.antena3.ro/stiri/romania/catedrala-mantuirii-neamului-va-fi-inalta-cat-un-bloc-cu-30-de-etaje-si-va-costa-400-de-milioane-de-euro_74655.html" target="_blank">Catedralei Mantuirii Neamului... ( "Va fi inalta cat un bloc cu 30 de etaje, va avea 12 lifturi, restaurante, librarii si parcare subterana si va costa 400 de milioane de euro." ) |
Eu vad un MARE potential aici. TURISTIC
Pe cuvant, in locul Lenutei as prinde aici oportunitatea si as face trasee turistice pe la Catedrala.
Macar sa ne iasa si noua niste bani, nu?
Guestus spune:
Da de asta ce spuneti....biserica cu sfinti pe pereti si aia si aia transformata in circiuma. vind bere...pizza...picioare de pui
E normal asa ceva ?
si asta in US...in pittsburgh.
http://www.churchbrew.com/