biserica in mijlocul unui parculet
Stiu ca problema parcurilor in capitala este o problema generala. Ma refer la parcurile de cartier , mai exact la parculetele ce sunt construite intre blocuri.Avem un astfel de parculet , construit de cativa ani, dar de 2 saptamani jumatate de parc a fost imprejmuit cu gard de fier pt ca se va construi o biserica. Nu am nimic cu biserica , nu sunt impotriva, dar in conditiile in care sunt vreo 3 in zona , nu vad utilitatea acestei biserici chiar intre blocuri si pe spatiul singurului parc din zona. Autorizatia de constructie exista , este semnata inca de pe vremea vechiului primar. In conditiile in care pamantul este concesionat pe 20 de ani , nu este proprietatea bisericii , se poate face ceva sa se opreasca constructia acestei biserici?
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
Raspunsuri
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomecica Stiu ca problema parcurilor in capitala este o problema generala. Ma refer la parcurile de cartier , mai exact la parculetele ce sunt construite intre blocuri.Avem un astfel de parculet , construit de cativa ani, dar de 2 saptamani jumatate de parc a fost imprejmuit cu gard de fier pt ca se va construi o biserica. Nu am nimic cu biserica , nu sunt impotriva, dar in conditiile in care sunt vreo 3 in zona , nu vad utilitatea acestei biserici chiar intre blocuri si pe spatiul singurului parc din zona. Autorizatia de constructie exista , este semnata inca de pe vremea vechiului primar. In conditiile in care pamantul este concesionat pe 20 de ani , nu este proprietatea bisericii , se poate face ceva sa se opreasca constructia acestei biserici? ADRIANA STEFANIA-05-11-1998 ALEXIA-MARIA-24-10-2004 |
ce-i prea mult strica, parca fiecare preot isi face loc de munca propriu si politicienii le dau autorizatii findca asa isi castiga capital politic.
Din pacate nu cred ca ai sa reusesti sa faci nimic,ai sa asculti cativa ani slujbele la difuzor afara, pana cand o sa fie gata biserica, o sa fie multa lume si danganit de clopote cand ti-e lumea mai draga.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
szivarvany spune:
Si`n Oradea e la fel
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
andacos spune:
Mey nici eu nu intzeleg deciziile astea prin care ,dupa revolutzie au aparut bisericile ca ciupercile dupa ploaie!
Ok,am intzeles ca acolo unde au fost darimate abuziv,am intzeles ca in noile cartiere sa se construiasca,dar...sa faci biserica pe un rondou auto(sper ca am spus corect si da,sa stitzi ca in Galatzi am vazut asa ceva)mi s epare...deplasat!
Acum ce iar nu intzeleg este de ce nu se renoveaza lacasurile existente,sunt adevarate oaze de cultura unele bisericii dar pentru renovarea lor nu sunt bani!oare de ce nu se renoveaza si conserva cele existente si apoi sa se construiasca altceva`?????
Dana
sorana spune:
Dar nu exista o lege ceva care zice ca n-ai voie mai aproape de x metri de bloc??? Pentru ca face galagie!
Am vazut si eu biserica nou construita .... practic lipita de bloc. Cred ca a scazut pretul apartamentelor in blocul ala .....
Am vazut si biesrica in parc. Pe spatiu verde.
Mi se pare aberant.
Si se mai si plange BOR pe la tv ca n-au biserici in sate, ca-s nu-stiu-cate sate in care nu exista biserica!
Pai cu banii cu care au facut bisericile astea mari si aiurea din Bucuresti - faceau biserici in 100 de sate cel putin (alea care nu au)!!!
Nici eu n-am nimic impotriva bisericilor - dar mi se pare aruncare de bani aiurea sa ai biserici la fiecare pas. Si sa fie pe spatiu verde. Si sa fie foarte aproape de blocuri.
Pana la urma (cel putin teoretic!) biserica ar trebui sa ajute oamenii in nevoie. Decat sa faci biserici intr-o prostie, una langa alta, mai bine faceai un spital, un azil de batrani, o ... ceva acolo, daca tot ai bani pentru atatea constructii si terenuri in mijlocul Bucurestiului!
Sorana si Monica (in curand scolarita)
iileana spune:
Pai ce sa faca si oamenii astia cu banii?
Scoli? Spitale? Sa renoveze bisericile -monument de arhitectura?
Eeeeeeeeeee!!!
Lasa, ne pregatim sufleteste pentru inceperea constructiei www.antena3.ro/stiri/romania/catedrala-mantuirii-neamului-va-fi-inalta-cat-un-bloc-cu-30-de-etaje-si-va-costa-400-de-milioane-de-euro_74655.html" target="_blank">Catedralei Mantuirii Neamului...
( "Va fi inalta cat un bloc cu 30 de etaje, va avea 12 lifturi, restaurante, librarii si parcare subterana si va costa 400 de milioane de euro." )
Guestus spune:
Da nu este comod...te dai jos din bloc si bang sari in biserica...imi pare ceva foarte bine gindit. In loc de circiumi sau cluburi de noapte
Hai sa vedem iiiileana de cite ori a fost la biserica anul asta? prea este rautacioasa
Delphinas spune:
e total aberant ca intr-un cartier unde exista deja cel putin o biserica, sa se mai ridice una. si nu vorbesc din punct de vedere al concurentei(dar trebuie sa recunoastem ca va aparea concurenta intre preoti. nedumerirea mea acum e, cum isi vor imparti eneoriasii cand trebuie sa vina cu Moliftele )
pacat ca se dau autorizatii de construire pe banda rulanta si se ia locul de joaca al copiilor. sau cumva biserica va fi dotat si cu loc de joaca pt copii?
mare pacat ca ministerul culturii nu aloca bani pt restaurarea bisericilor de patrimoniu. ministrul culturii e preocupat mai degraba de desfintearea unor compartimente, decat de conservarea patrimoniului existent.
sorana pai nu-l trage inima pe sa-si construiasca o bisericuta la sat. acolo lumea e nevoiasa si nu au posibilitati financiare pt nevoia lui.
te crucesti cand vezi nesimtirea unor sa se uite chioras ca ii dai 5 lei cand vine si iti canta 3 lule dar cu ochii pe pereti sa vada ce mai ai prin casa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
adra_bell spune:
Stati ca vin si eu cu o minune locala. www.cotidianul.ro/episcopia_giurgiului_are_manastire_cu_piscina_si_hummer_video-91911.html" target="_blank">Manastirea Sf Gheorghe, nou construita in Giurgiu, vila in care stau calugaritele a costat 750.000 euroi, are si piscina basca 3 masinute, o Skoda, un gipan si un Hummer, pe care-l conduce episcopul.
Inteleg nevoia moderna de a avea o masina, dar, Doamne, era nevoie chiar de un Hummer?!
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Guestus spune:
Ce inseamna...sa vina cu Moliftele?
Da acum logic...daca ai un cartier cu 300 000 de locuitori...pai nu iti trebuie nene si biserici sa ai unde sa mergi? ..cred ca asa au gindit...dau toti navala 1 data si ce se intimpla? e f bine...cit mai multe sa faca..
doar le fac pt oameni...ca doar nu le fac pt mine