biserica in mijlocul unui parculet

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

It was a joke ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Am inteles ca s-a facut o lista cu semnaturile celor care sunt impotriva acestei constructii. Nu stiu daca o va lua cineva in seama. E inutila aceasta biserica. Este chiar intre 4 blocuri si in singurul parc din cartier.Era binevenita o gradinita. Sunt foarte multi copii iar singura gradi e la 20 min de zona.
Constructia acestei biserici va perturba linistea incepand de la momentul sapaturilor, praf, galagie, .........si terminand cu finalul , ceea ce inseamna inmormantari , cersetori , caini vagabonzi , etc.

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

e total aberant ca intr-un cartier unde exista deja cel putin o biserica, sa se mai ridice una. si nu vorbesc din punct de vedere al concurentei(dar trebuie sa recunoastem ca va aparea concurenta intre preoti.
pacat ca se dau autorizatii de construire pe banda rulanta si se ia locul de joaca al copiilor. sau cumva biserica va fi dotat si cu loc de joaca pt copii?
te crucesti cand vezi nesimtirea unor sa se uite chioras ca ii dai 5 lei cand vine si iti canta 3 lule dar cu ochii pe pereti sa vada ce mai ai prin casa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Autorizatia exista inca de pe vremea vechiului primar dar parcul apartine primariei iar jumatate de parc l-a concesionat biserica pt 20 de ani. Nu stiu daca 20 de ani de la momentul aprobarii constructiei sau 20 de la inceperea constructiei. Dar e suficient sa ridice biserica si sigur nu se va mai darama veci.

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

tomecica clar in urma finalizarii constructiei, biserica nu va fi daramata dupa cei 20 de ani. cum sa darami lacasul Domnului??
Nu mai bine faceau o gradinita acolo? se foloseau si de parcul de joaca...dar unde minte nu e, e mai de picioare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas
dar unde minte nu e, e mai de picioare

Sau unde e prea multa doctrina religioasa, vai de tara aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Nici eu n-am nimic impotriva bisericilor - dar mi se pare aruncare de bani aiurea sa ai biserici la fiecare pas. Si sa fie pe spatiu verde. Si sa fie foarte aproape de blocuri.
Pana la urma (cel putin teoretic!) biserica ar trebui sa ajute oamenii in nevoie. Decat sa faci biserici intr-o prostie, una langa alta, mai bine faceai un spital, un azil de batrani, o ... ceva acolo, daca tot ai bani pentru atatea constructii si terenuri in mijlocul Bucurestiului!

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Sorana, subscriu cuvant cu cuvant

As vrea sa vad si eu preoti care mai dau dovada de umanitate in adev. sens, si de ceva imaginatie si originalitate... sa mai faca si ei ceva care sa ajute in mod practic lumea aflata in nevoie, oameni dizabilitati - batrani - copii abandonati - bolnavi psihic samd.
Asa ar da dovada de credinta, nu 'trantind' inca o biserica langa alte 3 . Si lumea ar capata mai multa credinta si dragoste de divinitate vazand actiuni de solidaritate umana, si de respect fata de oameni...
Nu zic ca n-or exista si preoti (ortodocsi) care organizeaza ajutoare pt. persoane care au nevoie de asa ceva... dar prea putin... mult prea putin... spre deosebire de toate celelalte confesiuni crestine din RO.

In rest, nu cred ca m-ar deranja f.tare sa aud slujba si dangatele clopotelor (cred ca nici nu le-as prea baga de seama...), dar e drept ca cei care au copii mici nu prea au nevoie de galagie in plus, si inca aiurea-n tramvai, asa, chiar la geamul lor :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Ce inseamna...sa vina cu Moliftele?

Da acum logic...daca ai un cartier cu 300 000 de locuitori...pai nu iti trebuie nene si biserici sa ai unde sa mergi? ..cred ca asa au gindit...dau toti navala 1 data si ce se intimpla? e f bine...cit mai multe sa faca..
doar le fac pt oameni...ca doar nu le fac pt mine

Vad eu ca glumesti, mey Guestuse

Dar chiar tre' biserici pt. toti oamenii din cartier?
Majoritatea nu calca pe la biserica () cu anii, si nici nu vad eu acum un avant crescand catre manifestarile de credinta in lacasurile special amenajate :)

O intrebi pe iileana de cand n-a mai dat pe la biserica... uite sa-ti zic io... toata viata mea mergeam de cateva ori pe saptamana (dar nu la slujbe)... de vo' 2 ani n-am mai mers nici macar o data, cu exceptia unor nunti-botezuri, ma rog... si nici n-am de gand sa ma duc. Dar nu din cauza ca n-as avea biserici la care sa ma duc, ci pt. ca, pur si simplu, n-am nevoie

Cin vrea musai la biserica, are de unde alege in Buc... nu ducem lipsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Ce inseamna...sa vina cu Moliftele?

Molifta=slujba/serviciu religios celebrat in afara slujbelor obisnuite.
da tu nu prea stai pe acasa in preajma Craciunului sau Invierii...nu ti-a sunat la usa sa-ti faca o canatre si sa te bage sub patrafir?? Si mai vine parca cu Ajunul Bobotezei

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

HELOUUUU!!! Be SMART PEOPLE...

Biserica = venit NE IMPOZABILLLL!!!!
adica, ce face popa si cheltuie popa nu e treaba NIMANUI...doar a lui Dumnezeu ...poate.
Voi aveti IDEE si v-ati gandit vreodata cate milioane de EURO se spala in unele biserici din Ro??
Cate organizatii NON PROFIT si "donatii" deduse de la taxe???
De ex "un ins" are 2 biserici RO-USA si face "transport" de donatii...cred ca are pe putin un milion de doari pana acum....

AHAAAA so merita investitia??
Rulz

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

sorry ca am scris cu litere mari,defect de...
Am vrut sa subliniez ce era important, nicidecum sa tip la voi.
Eu cred ca...biserica e acolo unde te simti aproape de D-zeu.

Si sa va zic ceva haios...exact asa s-a intamplat si in parcul de la o aruncatura de bat de blocul parintilor mei. Mama era super bucuroasa...bunica cica: Uite ca v-a bagat D-D in curtea SA...
Cum m-a afectat pe mine personal: Duminica si la sarbatori mari danga-langa si circulatie...greu cu parcatul. In rest...e pustiu. Pe mine nu ma deranjeaza bisericile ci transformare parcurilor in lacase de cult. Si m=am intrebat: de ce parcurile?? Pentru ca le "iase" mai ieftina afacerea preotilor decat sa cumpere de la particular un petec. Dai un ban dar stai in fata, adica in mijlocul cartierelor.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput