Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaady spune:
Neatza fete dragi!
Magdita ce faci draga mea? Mai ai putin pina la co si iti vei vedea comoara de baietel cu ochii albastri 
Felix scump tu ce mai faci? Sper ca esti bine, hai da-ne vesti 
Lilisor dupa cum stau lucrurile cred ca in curind vei fi binecuvantata cu un bebelus, de data asta natura va tine cu tine, o sa vezi. Ma bucur sa te vad asa de optimista si de tonica, in felul asta toate lucrurile bune si frumoase vor veni la tine. E o veste excelenta ca nu ai endo deloc si totul arata bine acolo la tine in burtica.
Mami Lali ma bucur ca te simti bine la mareeee.
Bucurati-va de perioada asta frumoasa... Eu am simtit cind te-am cunoscut ca vei avea baietel, dar poate m-am inselat si va fi o fetita frumoasa ca mamica. Dar orice ar fi sanatos sa fie, ca va fi cel mai iubit copilas din lume .
Mirela bafta la laparo, sa fie totul fff bine .
Mada
poate este un semn bun ca iti vine sa vb la plural ...![]()
Elly au venit rusii? sper ca esti bine
Machusica, Aris,Pony cele mai fericite mamici 
Ana tu ce mai faci? ce mai face flacaul?
Georgia zanica verde tu ce mai faci?
Rala,Rocsy,11dye,bella,alina,tinuta,tutidana si toate celelalte pe care nu le mai retin o sapt excelenta.
Despre mine ce sa va spun, azi z2, dupa 33 de zile au navalit rusii...asta e mergem inainte. Maine o sa ma duc sa imi fac analizele din z3 hormonale, plus cele pt glanda tiroida si prolactina. Le repetam sa vedem daca s-a modificat ceva, ele au fost bune, dar cu dereglarea asta a cm nu se stie... O sa fac si inhibina si AMH la Unusyn sa vedem cum mai stau cu rezerva ovariana. Sper sa imi iasa bine analizele sa mai scap de ceva stres, care nu este deloc bun. In septembrie vreau sa fac histerosalpingografie, sa vad cum stau cu trompele, nu am facut niciodata, mi-a fost o frica de ea...dar degeaba amin eu ca tot va trebui sa o fac...
Cam atit 
rala spune:
Neata fete cucuiete,
va vorbeste campioana testelor de pi si a simptomelor inchipuite de tot felul. Trebuie neaparat sa va cer parerea si sfatul luna asta. Datele problemei: ovulatie 8-9/7 confirmata de T foarte fain frumos pe ambele ovare. Linistita si cumintica pana pe 22/7 cand m-am inarmat cu niste berze de-alea negative. Crampe ca la cm pe 22, 23 si 24, apoi liniste. NICIUN simptom! Azi sunt in ziua 34, deci la 19 zile de la ovulatie. Dupa ce ieri dimineata am tras un plans zdravan (ca asta imi trebuia mie la 35 de ani o dereglare hormonala) si o depresie de vreo ora si am incins netul si goagalu' azi dimineata am facut ce nu mai voiam sa fac vreodata dupa extrauterina, am dat proba pentru un bhcg.
Sunt calma si oarecum resemnata, dar... am nevoie de sustinerea voastra. Ati mai auzit de situatii in care la atatea zile de la ovu sa nu se pozitiveze testele? Exista implantare tarzie? Cat de tarzie? Eu pana acum am fost efectiv ceas cu ciclul, inclusiv dupa ce am terminat diphe am facut un calcul asa de distractie si am descoperit ca primul cm dupa diphe mi-a venit la fix multiplu de 28 (cat am eu cm)...
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
elly_me spune:
Salutare fetele
Ady- nu venira rushii- nici urma de ei 

Sunt in ~Z65
Rala- gandeste pozitiv 

Sper sa ne dai vesti bune.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
iepumic spune:
Salutare, fetelor.
Ma puteti va rog ajuta cu cateva info despre Dr. Tutunaru?
As vrea sa merg la dumnealui insa nu stiu daca ia in consideratie analize vechi de 6 luni.
De asemenea, cat dureaza pana te programeaza (adica de cand suni peste 3 sapt. sau asa ceva)?
Va pup si va tin pumnii!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
magdita spune:
Aditu
, bafta multa la analize. Legat de HSG, eu nu te-as sfatui s-o faci daca nu ai facut laparo. Eu am facut-o in Craiova in 2006 si rezultatul a fost eronat, am facut-o degeaba, ca nu m-a lamurit deloc, chiar mi-a produs mai multe nelinisti. Laparo ai facut? Si daca nu, ce astepti
?
Rala
, chiar ma gandeam ce faci. E posibil sa se fi implantat tarziu si din cauza asta testele de pi sa fie negative. Sper din suflet sa fie beta mare si sa iti tii bebelusul in brate anul viitor.
Eu incep galeria : 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
rala spune:
Oooof mai Magditule, prea mare nu poate sa fie ca ar fi iesit la nenorocitele alea de teste de pi. Sper doar sa nu fie vreo dereglare....
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
adrianaady spune:
Rala eu iti tin pumni . Poate iese totusi un beta acolo cu valoare, mai micut de aia nu iese la testele cu pi...cine mai stie. Orice ar fi imp este sa fii tu sanatoasa
Magditu drag nu am facut iubita laparo, de fapt nu am facut nimic, nici laparo, niste histero ...dar vreau sa le fac in toamna asta. Stiu ca majoritatea medicilor recomanda intai salpingografia si apoi laparo... Am mai auzit de rezultate eronate, de aia as face ceva sa fie sigur, sa ma lamureasca. Luna asta o sa ajung pe la dr T, ma gindesc sa fac monitorizare sa vedem daca ovulez sau nu cu cm asta de 33 de zile si o sa vad ce parere are si el..
felix76 spune:
Am scris un mesaj luuung dar mi l-a papat netu asa che reiau pe scurt
Rala, eu stiu un caz: lipsa cm, teste de pi negative daaaar bebe bine merci in uter. Nu dispera, asteptam cu interes rezultatul sangeretelui!
Aditu
si eu m-am intarziat luna asta asa, vreo 39 de zile... Ma bucur insa sa declar azi Z1. Stiam ca nu e bebe din motive de ovulatie tarzie si neprestare din lipsa de chef...
Lilisoru
poate organismul tau se razvrateste, zice ca n-a reusit luna trecuta daaaar luna asta nu mai vrea sa dea gres. Asa che te asteptam cu linitelele pozitive si cu bebe in burtica.
Lali
mamica de mazariche bronzata prin creme de protectie! Prima vacanta a lui bebe la mare!!!!!
Madutz 

asteptam vestile bune de la tine!
Magdit, Jorjilic 

Asa cum va ziceam, m-am dereglat complet, de la ce numa DD stie. Ca pilule nu mai iau decat omegi... Vremea calda, stresul etc etc etc.
Pup gascoteca de tutunici!
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
machus spune:
Pony ai o mandrete de baietel! Sa creasca mare si frumos! Il pup pe falcutze!
Georgia, ieri cand am venit de la munte am vazut multe berze (asa cum am mai vazut inainte de a ramane insarcinata) si sotul imi spune "poate se prinde", m-am uitat mirata la el (ca acum ne protejam- din cauza job-ului- ) la care el completeaza "la celelalte fete - de pe forum adica-, si cine stie poate era o veste despre Rala
. Vom incerca cu siguranta sa ii facem o fratioara lui Bogdanel peste 1-2 ani maxim )..
Bella imi pare rau, dar nu te descuraja; va veni soarele si pe strada ta!
Lilisor, ma bucur ca vestile sunt bune si moralul tau este sus!
Lalitica, pupici pe burtica balacita in apa sarata!
Alina
, imi pare rau pentru pierderea ta! Asa este cum zici tu, va veni si partea dulce si plina a paharului!
Pupici la tutunici!
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
mada23 spune:
poopi la fete

Machushica..
mi-ai adus aminte ca am uitat sa povestesc fetelor, cand am fost in co am vazut foarte , foarte multe berze, multe cate 4 in cuib
m-am gandit si la voi
, iar cand ne-am cazat la Agapia ,in fata casei s-a asezat o barzuca
, o fi un semn, nu mi s-a intamplat niciodata asa
, era dulce rau.
Oricum sigur o sa vina cateva barzuci pe aici la "vechituri", am pus pile la DD ![]()

sa aveti o saptamana asa cum vreti
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "