Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mirela ,poate ne dai mai multe amanunte...Ce ti-a gasit la histero?Incearca sa fii un pic mai pozitiva...Nu te "paste " o laparo...Laparoscopia s-ar putea sa fie cheia succesului tau in proiectul bebe.Este o interventie usoara,in aceiasi zi pleci acasa.Iar cu ajutorul ei se rezolva multe...Eu am doua la activ:una de investigare iar cealalta...de necazul pe care l-am avut acum doua saptamani...Si sunt ok,ma misc,merg la serviciu,traiesc normal...Capul sus,ca toate cele de aici avem gaurici in burtici de la laparo!Si sa-ti mai spun ceva...Preietena noastra Aris ,care are acum bebe de 4 luni (cred!) a ramas gravi in prima luna dupa laparo.Si nu numai ea...Cat despre statul la usa...E un subiect intens dezbatut de noi cu ceva vreme in urma...Nu avem incotro,macar sa fim fericite posesoare de bebe la burtic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aerlilian, histero a decurs super bine, anestezista e super ok, ca si restul echipei, Tutu era pus pe glume.
ref la rezultat...uterul este ok pe interior, nu apare nimic in neregula, rana de la cezariana de acum 10 ani nici nu se mai vede.
problemuta a fost cu trompele, s-ar putea sa fie obturate, din cauza asta va fi nevoie de o laparo.

o sa fie bine
abia astept ziua de marti sa merg sa vb cu Tutu.

Mergi la inceput

Mirela ,as,vezi?Deja ai alta atitudine...Bravo!Zici de cezariana acum 10 ani?Sa fi ratat eu povestea ta?Ma uit in urma,ca nu-mi amintesc...Oricum,mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Calde salutari de pe litoralul romanesc, din Vama Veche....asta le scriam eu alor mei pe vederile pe care le trimiteam acasa din tabara.

vreau sa va zic ca e o vreme superba aici, apa este numa' buna...sa stiti ca sunt blindata de creme de protectie cu factor mare, am evantai, palariuta, umbreluta...tot ce trebuie, ca sa nu facem rau mazarichii.

revenind la ale noastre ca vad ca se discuta mai devreme sexul bebicului meu, daca e sa ma iau dupa calculatorul chinezesc iese fata, daca e sa ascult povestile legate de faptul ca daca inimioara bate peste 150 este fata si daca bate sub 150 este baiat atunci categoric mazarichea va fi fata pentru ca mazarichii noastre ii bate inimioara tot cu 164-170 batai pe minut, in schimb daca e sa ma iau dupa ce mi-a zis Rala ca mamele de fetite au multe probleme cu greturile, atunci nu prea mai iese fata. Sper totusi ca in scurt timp sa aflu ce va fi. stiti ca si la servciciu mai multe colege mi-au spus ca ele cred ca voi avea baiat, asa ca...nu stiu ce sa mai zic decat ca imi doresc sa fie sanatos copilul.

pony, ai o mandrete de baiat. Sa-ti traisca, sa creasca mare!

lilishor, ma bucur ca esti mai bine si privesti cu optimism. Bafta maxima la monitorizare.

hai sa va dau un pont. daca mergeti la Tutu la cabinet pe la un 5 jumate 6 dupa masa sa stiti ca nu mai este aglomerat, cel putin acum pe timp de vara. eu de cand am ramas insarcinata, numai la orele astea am ajuns la cabinet si o singura data au fost 4 persoane in fata mea, in rest nu am prins decat cate o persoana sau doua si a mers totul foarte repede.

no acum va las, fug sa fac un dus si pe urma mergem sa trandavim pe la o terasa.

Lali 11+

Mergi la inceput

Scumpele mele,tocmai am venit de la T...Se pare ca am capatat notorietate...De data asta m-a intampinat cu..."uite-o, ma si pe eroina noastra!".A rememorat din nou momentul operatiei impreuna cu Ioana,si-au amintit din nou ca eram "curata', fara vreo urma de endo.Asta mai lipsea...sa le am eu pe toate...Si astazi avem od 22 si e 7,9.Evident ca diseara am treaba si marti dimineata ma duc din nou la el.A zis ca ma asteapta cu sarcina,ca sa razbun soarta!Sa dea Dumnezeu sa fie asa.Voi ce mai stiti,la spital, in cursul saptamanii,monitorizarile au ramas tot la 7.30?

Mergi la inceput

neata

aerlilian, Tutu nu are nici duminica stare?
bafta, sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Mirela ,mare minune daca nu cumva la 8.30 cand a venit la monitorizari unde il asteptau 6 fete,nu adusese deja pe lume vreun bebe...

Mergi la inceput

super tare.
imi place ca se implica foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Lilisor, Doamne ajuta ca Dr.T sa aiba gura aurita si sa razbuni soarta chiar luna asta .
Mirela, bafta multa la laparo. Pe prima pagina ai ghidul care iti va folosi.
Lory, numai ne citesti? Poti sa ne si scrii, ca nu ne suparam. Si mie mi-a trebuit ceva timp sa ies din umbra si sa scriu la subiectul asta pe care il urmaream zilnic .
MamiLali, indiferent ce va fi, sanatos sa fie ! Asta e cel mai important. Ii vom iubi in mod egal, indiferent de sex .
Diana, ce mai faci? Mi-e dor de tine .
Feli, Georgi, Madutz, Machusica, Rala, Aris, Oana si toate fetele nementionate si o saptamana usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Neata fetelor,
Un pupic pentru fiecare si o zi usoara.
Magdita

Mergi la inceput