Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Lili draga, ma bucur ca ti-a incarcat bateriile. Mie nici macar nu mi-a spus atatea cuvinte, dar in toata perioada aia l-am simtit aproape. E important ca stanga e nefunctionala, macar nu mai ai stresul ca n-o sa-si faca treaba. "Dreapta liber" cum scria chiar el pe vremuri unei aspirante intre timp posesoare de copil la scoala, iti urez bafta luna asta, si tin pumnii.
Magda, sora-mea chiar are darul asta al "gurii aurite", si sper sa am si eu din el macar un pic, eu zic ca daca nu-i berbec, e tauras sigur!
Iar despre Lali care se prajeste la mare si care a promis sa-mi dea si mie vama la telefon zilele astea, eu o tin pe-a mea: e fata dom'le!

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele. Va citesc si eu mereu, dar cum n-am vesti bune, ba chiar din contra, n-am mai scris ca si asa au fost destule vesti proaste pe aici. Cred ca in curand vor incepe si cele bune sa se adune. Mi-aduc aminte ca imi povestea cineva ca la evrei e o chestie: ca ei gasesc totusi puterea de a se bucura atunci cand le merge rau, pentru ca e sigur ca dupa aceea le va merge bine. Eu de acum inainte o sa profit de vara, de concediu, din 1 august, ca ma duc pe la greci si apoi de toate week-end-urile. Lilishor, la fel de aglomerat e la dr T? M-as duce si eu luni ca nu am ajuns la el dupa laparoscopie. Mi-a scris pe biletul de externare, la permeabilitatea trompelor, una negativa si una slab pozitiva. Dar n-am priceput daca a reusit sa le faca ceva, sa le desfunde... Trebuie sa ajung pana cand plec in concediu, dar pe caldurile astea sa plec pana la Bucuresti, am cam ezitat.
Va pup si va doresc un week-end frumos, cu cei dragi alaturi. Si pt ca am pierdut acum catvea zile pe cineva foarte drag, va spun, asa cum au mai spus cateva dintre voi, ca trebuie sa nu uitati sa profitati de tot ceea ce aveti in prezent si mai ales de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Pup tutunaricile mele pe care le citesc in fiecare zi din umbra.

Mai jos am pus niste poze cu bebe strumf. Maine facem 2 saptam

http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/bebe/?mediafilter=images

+ 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina ,eu am ajuns astazi la 12.15 si erau deja acolo 9 fete dintre care 4 cu monitorizari(ascestea intra primele).Spunea cineva aici ca ieri a fost o zi din aceea grea,in care a plecat de doua ori pentru ca a avut doua cezariene...Deci...apreciaza tu!
Pony, sa-ti traiasca puiutul!Arata absolut bestial!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor ...baga benzinica , si poate schimb poza de pe desktop
despre dr t .. voi imi stiti parerea , n-are rost sa ma mai rostogolesc , caci mi-am promis ca nu ma mai avant in discutii ..cica ma incarc cu energii negative daca intru in polemici .. si io chiar crez asta .. daca insa te-a incurajat , nu are rost sa mai "cetesti" statisticarela , plus ca dumneavoastra doamna nu sunteti statistica

alina06st, imi pare rau de pierdere ..dar cum ziceai , dupa un lucru trist , sigur compenseaza DD cumva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=139389&catid=20&p=sunt-alexia-toma-am-4-ani-si-jumatate-si-o-tumoare-pe-creier.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ponisor, cat e de frumos Raducu, nu-mi vine sa cred , sa va traiasca 1000 de ani si sa va implineasca vietile .
Rala, Doamne ajuta, zici ca-i fata, ai? Vedem, vedem ...
Alina, concediu placut si relaxare maxima.

Pup gasca de tutunici si we minunat, plin de dragoste .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ptiu ca m-a luat valul cu pozele si amtrimis fara sa-i scriu lui pony , ca are un flacau tare frumos , si e tot numai falcule ... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii ..si voi lui

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=139389&catid=20&p=sunt-alexia-toma-am-4-ani-si-jumatate-si-o-tumoare-pe-creier.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Magdita, georgia, aerlilian, multumesc frumos pt urari.
Doamne, doamne o sa aibe grija si de voi sa va tineti bebeii in brate.Totul este sa nu va pierdeti speranta.La mine a durat 3 ani pana sa mi se indeplineasca visul.
Parca ieri eram disperata cu valoarea bhcg-ul
Pentru Raducu ii mutumesc lui Tutu.Aveti incredere in el ca stie ce face in materie de infertilitate.
De nascut, am nascut la Polizu, nu mai puteam sa stau la cozile alea mari de la tutu, pentru ca aveam o burtica mare, mare mare.Si apoi sunt fete care au mai mare nevoie de el decat mine.
Va pup pe toate

+ 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna seara fetelor

histero nu a durut de loc, dar m am intristat, ma asteapta o laparoscopie.

si ca sa ma obisnuiesc ma mai asteapta inca o dupa amiaza petrecuta la usa lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

si eu puuup tutunicile mele pe care le citesc si eu tot din umbra.

Mergi la inceput