Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 17
rala spune:
Neata dragele mele,
Felix esti o draguta, as vrea eu sa fiu tonica, dar crede-ma de multe ori stau cu un picior in butoi si nu scot o vorba cu zilele. Alexandros face bine, creste mare, vrea sa stea in fund, pediatra a zis sa nu il lasam si am tot citit pe net ca exista copii cu o dezvoltare neuromotorie precoce si nu e bine sa ii stopam dezvoltarea. O sa ne manance urechile... Cred ca pana de revelion trage de mine sa-l pun pe schiuri.
Magditule, tu o sa pleci foarte curand la odisee, simt eu asta.
Mada, ma bucur ca v-ati relaxat si impacat macar partial cu cele intamplate.
Lilisor, o sa vezi, dupa vizita de azi de la T vei fi mult mai linistita si increzatoare. Vei sti ce urmeaza sa faci si iti vei canaliza energia pe planul de bataie pt viitor. Iti tin pumnii.
Tamy, nu am vrut sa te supar. Normal ca este important sa crezi in medicul tau si in sansa ta. Pe mine sa ma ierti, voi stiti deja ca sunt un pic fanatica a lui T, si poate de-aia mi-am permis. Sunt sigura ca dupa o perioada de respiro ne vei anunta planul tau de bataie.
Bella, eu asa am auzit, ca dupa a 4-a IA incolo cresc sansele substantial. Iti tin pumnii sa fie cea norocoasa.
Anaconda, felicitari pt pui, are nasul in vant cred ca tati e topit.
Sigur am uitat pe cineva ca asa fac mereu scriu rar si uit ce vreau sa spun. De! Batranetile si caldura.
O zi suportabila tuturor!
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
magdita spune:
Rala
, pentru ca esti sora Arisicai, te cred pe cuvant
. Ea mi-a spus ca nu apuca sa ajunga cu copilul acasa si eu anunt II. Si chiar asa a fost, exact in ziua in care a venit pe lume puiul ei, eu anuntam ca sunt gravi. Deci, Doamne ajuta, asa sa fie
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
m'neata micutele ... dorm in papuci ... dar vine el we 
bella , imi pare rau ... rau ..rau .. dar .. asculta o vorba batraneasca , vei ramane in urmatoarele 6 luni sigur , si atunci va fi bine ... 
Oana32, felicitari pt inimioara ... o sarcina de vis iti doresc
lali, ma bucur sa auz ca mazarichea e bine
pt ea .. o facui fetita direct ..desi am o stare ca va fi baiat ![]()
machusica
... cum sa nu-mi placa verde , sa dea DD verde la toata lumea .. intrebare .. tu pe cand bb2 .. hai sa tragi ceva fete dupa tine 
lilisor , sa auzi azi numai si numai vesti bune ..
lauravoiniu , parca zicea ca va face punctie ..sa dea DD sa auzim de bine
mai stie cineva ceva de 11_dye , si de sarrah?
tamy ,cum zicea si lilisor, plangi , da-ti timp sa treci peste nesansa unei semi nereusite .. si apoi , asa cum ai fost de fiecare data , optimista inainte ..
va pupacesc pe toate , feli , magdi , mada ,ady, rala , aris , toate toate ... si sper sa mai apara gravidute si dintre "vechituri"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgia_c m'neata micutele ... dorm in papuci ... dar vine el we ![]() lali, ma bucur sa auz ca mazarichea e bine pt ea .. o facui fetita direct ..desi am o stare ca va fi baiat Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian) Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063 cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ; Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam |
Si eu la fel i-am prezis
. Peste vreo 3 saptamani probabil ca ne vom convinge daca am avut feelingul bun au ba Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Anul asta se va intampla
tamaryllis spune:
Rala, nici vorba sa ma fi suparat cu ceea ce ai zis. Eu cred ca e bine sa ne spunem opiniile, caci din contradictii se naste progresul.
Georgia, chiar ca sunt in depresie. Ieri in cursul zilei nu mi-am dat seama, dar seara cand ma intreba cineva ce fac, imediat incepeam sa plang. Ce-i drept, credeam ca ma cunosc mai bine, dar uite ca descopar, descopar....
Uite ca tara piere si baba se piaptana: credeti ca e posibil sa ma ingras mai tarziu de la tratamentul asta? voi cum ati patit dupa inseminare? ati pus cele 2-3 kg imediat? caci eu una chiar am slabit aproape 2 kg. (stiti ca eu am si obsesia kg- sa nu cumva sa iau o juma' de kg ca ma pun pe ganduri. Dar de luni reiau drumul care sala ...)
Si sunt sigura ca cele 2 kg pe care le-am slabit sunt din cauza apei baute, caci beam f multa apa(la indicatiile medicului)- chiar si 5 l am baut intr-o zi, pana cand medicul mi-a zis ca sunt suficienti 3 l. Aviz amatoarelor!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
tamaryllis spune:
Magdita, te rog sa treci in dreptul meu: fiv 1 nereusit (sarcina chimica). Zic asta pt ca faptul ca s-a prins spune ceva, dar trebuie sa descopar ce spune. Spuneam si pe la alt subiect ca ar fi fost bine sa fac beta si in z 8, sa vad daca beta a crescut sau a scazut pana in Z 10. Dar acum e inutil!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
magdita spune:
Tamitule
, am facut modificarile. Offf, te inteleg perfect, si eu am trecut prin stari asemanatoare. Nici nu era nevoie sa ma intrebe cineva ce fac, era suficient sa se uite intrebator la mine si imi lacrimau ochii instantaneu. Nu va mai spun ca eu facusem chiuretajul de cateva zile si eram inca felicitata si intrebata ce fac
. De-asta am si zis, am fost o inconstienta sa spun cunoscutilor ca sunt insarcinata, data viitoare nu voi spune decat tarziu, cand se va vedea burtica
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla
aerlilian spune:
Tocmai am venit de la Tutu...
Rala ,mare dreptate ai...Are omul asta un talent sa te incurajeze...In primul rand m-a flatat ca m-a recunoscut...M-a intrebat cum ma simt,si-a amintit cat de tare l-am speriat si mi-a repetat de trei ori cat de ghinionista am fost...ca el n-a mai vazut demult asa extrauterina...Sa mai aiba doar 1 cmm si sa nu mai vrea...Mi-a explicat ca de recidiva nu ma poate feri decat Dumnezeu, nici eu si nici el ca medic,nu avem cum sa evitam asta.Dar el considera ca am avut suficient ghinion si ca nu e cazul sa ma mai gandesc la alte nenorociri.Mi-a mai spus sa am grija la ce citesc apropos de procente de recidiva,pentru ca el poate sa-mi spuna cu ceritudine ca numarul sarcinilor normale de dupa o extrauterina (obtinute repede!),este mult mai mare decat numarul sarcinilor extrauterine recidivate...Ma rog,au fost o gramada de incurajari...Deja am folicul de 15 mm pe dreapta(partea mea sanatoasa!) in z9.A ramas ca ne vedem duminica dimineata la 8.30 la spital.Aaaaaaaaa...mi+a mai ramas din trompa stanga doar acel cm care mai era de parcurs.Este nefunctionala!
Va pup cu drag si sa stiti ca sunt foarte optimista!!!

magdita spune:
Lilisor
, Doamne ajuta ca acel folicul sa devina copilasul mult visat
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla
mada23 spune:
Lilishor...
ma bucur ca esti un pic mai bine, asa este o fi el cum o fi ,dar ce este a lui, e. Nu te lasa cand esti cazuta rau si pe mine m-a incurajat mult, mi-a dat o sansa cand nimeni din spital nu-mi dadea nici o speranta,a incercat imposibilul, ca nu a fost, a tinut de DD nu de el, si apoi dupa, multe, multe incurajari, e intr-un mare fel, daca il accepti asa cum e.Tinem pumnii sa creasca foliculashul si de data asta sa creasca un Tudorel grasan 

Tamytzule....
sa plangi daca simti nevoia, face bine, dar nu uita sa te opresti si sa o iei de la capat cu mai multa forta 
pupici la tutnici, WE placut cu racoare, spor la iubit si la testat
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "