Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 16
magdita spune:
Machusica
, imi place verde, cum nu?
Doamne ajuta
.
Mirela
, bafta la eco.
Bella

, imi pare rau !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
tannoo25 spune:
oana, si pe "piata" e 19 euro fiola de pregnyl; am o colega care a cautat disperata si a gasit la un tip din dr taberei ( le aduce din ungaria ) ... decat sa "alergi" atat, mai bine ia-le de la clinica ... pentru 1 euro ...
tannoo25 spune:
uite, oana, am gasit asta acum pe net; nu stiu daca mai e de actualitate, dar poti incerca sa ii lasi un mesaj pe mess ... bafta !
"# conny spune:
iulie 16, 2009 la 11:03 am
Am de vanzare 12 fiole de pregnyl de 1500 u.i. le-am achizitionat prin intermediul unei rude din Grecia si nu mai am nevoie de ele pretul este de 120 euro eu atat am ajuns sa platesc pe ele si cu atat le dau
# conny spune:
iulie 16, 2009 la 11:04 am
aaaaaa ma puteti contacta pe mail conny_burileanu@yahoo.com "
aerlilian spune:
Bella, imi pare tare rau dar iti admir perseverenta!
Oana, mie anul trecut cand am facut inseminari mi-a procurat cineva de la Bruxelles cu 16 euro cutia cu patru fiole.Acesta este pretul real de fapt...Numai ca fiind un medicament hormonal,peste tot se distribuie cu reteta de la medic.Evident,un medic local...Daca ai pe cineva care merge la Bruxelles...eu zic ca e o idee.
Mgdita,Felix, mii de pupici pentru voi!
Georgic, cum mi-ai inseninat tu ziua...
Maine merg la Tutu.Vreau sa vorbesc cu el si vreau sa-mi spuna exact ce mi-a facut si ce am de facut. Sa-mi tineti pumnii!!!
aerlilian spune:
Magdita...m-ai terminat cu melodia asta...Tu stii ca eu plang si daca sunt atinsa cu un deget,nu?Mi-a spus psihologul de la serviciu astazi sa plang...Sa plang cat pot o perioada...E voie...
mirela2 spune:
magdita......a trebuit sa astept 3 ore ca sa pot intra la dr T...... Sotul meu a ramas stupefiat de cata lume poate sa existe la un cabinet pentru "pasarici".
cei drept, nici mie nu mi a venit sa cred.
oricum a fost ok, numai ca trebuie sa fac o histero......doare "chestia" asta?
aerlilian spune:
Mirela ,noi suntem atat de ruinate cu asteptarea la usa lui T, incat se pare ca am uitat sa-ti spunem sa te inarmezi cu rabdare...Pe mine histeroscopia nu m-a durut absolut deloc.La histerosalpingografie in schimb, mi-as fi dorit sa se termine acolo viata mea si nu mi-ar fi parut rau...Bafta multa!
magdita spune:
Neata dragele mele,
Lilisor
, si pe mine ma emotioneaza fff mult melodia asta, ca multe altele cantate de Cleopatra
. Nu v-am mai pus linkul de la "Mama" cantata de ea, ca plangeati in hohote ![]()
. Eu, cand o ascult, plang mereu
. Si e voie sa plangi, chiar e indicat, face parte din procesul de vindecare
. Bafta multa la dr.T azi
.
Mirela
, am uitat sa te pregatim psihic pentru asteptarea de la cabinet
. Histeroscopia nu doare, ca o face cu anestezie generala, vezi ca pe prima pagina gasesti un mic ghid sa-ti faci o idee.
Tanooo sau Betty
, pregnylul trebuie sa fie de 5000 ui, pe asta il recomanda dr.T ca tratament de sustinere sau pentru spargerea foliculilor la ovulatie, deci ala de 1500 e doza mica.
Legat de costul pregnylului, va pot spune ca cei care il vand la 19 eur fiola fac afaceri, la fel cum se face cu orice in Romania. Mie mi-a cumparat sora mea din Italia cu 17 eur cutia de 3 doze, deci ... Problema mare e ca nu prea se da fara reteta acolo, exact cum spunea Lilisor, ca e tratament hormonal. Si se gaseste destul de greu si acolo. Insa exista gonasi sau profasi, care au aceeasi substanta activa, numai ca sunt facute de alti producatori de medicamante.
si va urez o zi racoroasa
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
tutidana spune:
Neata fetelor.
Oana am gasit asta pe un site,nu-i dau numele sa nu se considere reclama
;;
publicat de cricricri in 20.07.2009
Vand 12 fiole Pregnyl cumparate din Austria. Valabile pana in 2011. Pret 65 RON (include si gentuta friorifica de transport). Sunt in ambalajul original si au prospect. Tel: 0722.278.889
Pret: 65.00 RON
sper sa mai fie valabil anuntul.Bafta multa.
bellla77 imi pare rau
,data viitoare o sa fie bine,ai sa vezi
tamy,aerlilian pup 2 luptatoare.

Pup toate fetele tutunase.

tutidana spune:
felix76 daca stii mai multe despre naturiste,astept cu nerabdare sa-mi spui,poate cunosti si vru-un dr bun?
magdita foarte mult adevar,pup 

lalitica2000,oana_32 fetelor va doresc din toata inima sarcini usoare fara greturi.

Azi trebuie sa merg la T,dar nu cred ca voi ajunge,asta este,voi merge luni.Pup toate fetele fara exceptie.