Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103
Raspunsuri - Pagina 15
magdita spune:
Tamitule
, sa-ti fie de bine noua semnatura si sa-ti ajute Dumnezeu sa se adevereasca
.
Madutz
, te inverzesc ?
Ma bucur mult ca esti mai "bine", sa zic asa, oricum te simt mult mai linistita si mai impacata cu trecutul. Doamne ajuta! Asa cum am mai spus-o, timpul vindeca ranile sau macar ne ajuta sa mai uitam durerea.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Tamytule, imi place cum gandesti! Da, trebuie sa ne bucuram din suflet de ceea ce avem, restul vin ele chiar daca nu cand ne dorim noi... Te imbratisez cu drag! 
Madutzu, ma bucur ca te aud mai bine!
Avem o tara frumoasa, merita sa o vizitam. Pacat ca nu este promovata suficient, chiar avem cu ce ne mandri.
Lali, cum a fost la echo? Ce face mazarichea? Cred ca a facut cu mana lu mami din televizor!
Lilisoru, de adevaratii prieteni ne dam seama cand avem necazuri! Cred ca floricelele din birou ti-au ridicat moralul! Completez si eu buchetul 

Jorjilic, Magditz 

Anaconda, in sfarsit bebe s-a lasat pozat! Frumoase pozicile!
Rala
imi place cum vorbesti! Sunt atat de tonice mesajele tale! Ce mai face Alexandros? Foloseste piscina sau tot voi va balaciti in ea?
Aditu, Elly 

Pup gascoteca de tutunici,
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
magdita spune:
Fetele dragi (in special Lilisor, Madutz, Tamitu)
,
Va dau mai jos un link unde puteti asculta o melodie cu niste versuri care ajung direct in suflet si care mie imi e fff draga, cantata de Cleopatra Stratan "Daruieste"
:
http://www.youtube.com/watch?v=S_O00sE-20M
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Anul asta se va intampla
mada23 spune:
Magdutzu...
cat adevar.....
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
lalitica2000 spune:
ce fac fetili mele?
eu sunt bine si acum sa va dau raportul, nu? ieri la echo am vazut ca mazarichea a crescut bine, era de 11sapt si 1 zi si are 4,4 cm...la mai mare....am avut si noroc ca eu pe cand am ajuns la cabinet pe la 5 jumate am fost prima. Tutu era la o cezariana de 2 gemene dar in 10 minute a aparut si el asa ca nu am avut de asteptat mult. Mai trebuie sa merg pe 5 august. Din pacate ieri nu l-am vazut dand din manute, dar il vazusem cu o saptamana mai devreme cand am fost la o clinica proaspat deschisa pe langa casa mea. A fost o senzatie tare frumoasa cand am vazut cum se misca bebica.
magda, dupa ce mi-ai spus ca faceti peste la cina, evident ca seara am visat ca am mers cu sotul meu intr-o pescarie si alegeam pesti sa mancam, desi eu nu sunt o mare fana a pestelui.
tamy, frumoasa semnatura ta. Vei vedea ca vei reusi sa-ti bebele in brate.
mada, trebuie sa fii foarte puternic sa ai puterea sa te ridici de fiecare data cand esti lovit de o nenorocire. Chiar ca a fost foarte incercata colega ta de la odisee. Tare ma bucur ca vad ca incet incet iti revii.
Lali
10+
oana_32 spune:
Buna ziua fetelor!!
am vesti tare bune!!am auzit inimioara puiului meu...va vine sa credeti?!am reusit sa vedem embrionul, sunt in 6 saptamani si 2 zile, suntem tare fericiti, parca s-a mai redus un pic din teama....Si dnul doctor era bucuros si desi era tare aglomerat ieri(plus 2 cezariene!)a fost tare vorbarest, calm si mi-a explicat o multime...La inceputul ecografiei, cand stateam cu sufletul la gura sa vedem daca este embrion in saculet, mi-a spus:"Tot ce iti pot spune acum e ca"....si a dat click pe ceva la ecograf si s-au auzit bataile inimii...Daca nu eram in pozitia in care eram(pe fotoliul rosu)cred ca-l strangeam in brate!Nici lunea trecuta, nici ieri nu am reusit sa-i spun nimic din ceea ce vroiam sa-i spun, am soptit doar MULTUMESC de vreo 5-6 ori, eram gatuita de emotie...
mi-a dat tratament de sustinere pt primul semestru de sarcina Utrogestan, acid folic, Magne B6 si Pregnyl.A fost tare amabil si mi-a dat 2 file de Pregnyl ca sa incep sa- fac pana il gasesc, am facut o injectie ieri, mai am una pt duminica, insa sunt tare agitata pt ca nu am reusit sa gasesc Pregnyl...de dimineata caut in continuu, dau telefoane, am prietene in farmacii, cunostinte distribuitori de medicamente...nu...nu-l gasesc!
Mi-am permis sa-l sun pe dnul doctor si sa-l intreb...ce pot face in situatia asta, mi-a spus sa caut ca pana la urma voi gasi in Moldova sau in Ungaria...nu stiu incotro sa o iau...mi-a mai spus ca pot lua de la clinica, dar este 20 euro Fiola si eu am de facut 15 injectii...sa caut ca am sanse sa gasesc mai ieftin...
Oare ma poate ajuta cineva?sunt sigura ca nu sunt singura in situatia asta...daca nu gasesc si nu gasesc....am sa cumpar cate 2-3 fiole de la clinica, ca nu am incotro...
Va rog, daca stie cineva....cat de mica informatia...VA MULTUMESC!!!
magdita spune:
Oana
, ma bucur din suflet pentru vestile minunate cu care vii ! Scrie-mi pe PM numarul tau de telefon, ca vreau sa vorbim si tu nu ai PM activat.
Madutz scump
, sper ca nu te-am intristat, ca nu asta era intentia 

.
MamiLali
, keep in touch!![]()
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla
machus spune:
Tamy,
imi pare rau ca nu a fost de data asta. Asa cum te-au incurajat si fetele, trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe si sa nu-ti pierzi credinta.
Mada, mi-au mers la suflet vorbele tale! Dupa starea ta de spirit si bunatatea pe care o emani cu siguranta va veni fratiorul ghiocelului. Scumpa mea 
Felixut dragut
, in august vom ajunge la mare. Maine plecam la munte o fuga. Fugim de canicula care se anunta.
Felicitari Anaconda si Lali pentru vestile bune.
Oana, mi-am reamintit ce am simtit si eu la auzul inimioarei. Sper sa gasesti Pregnylul.
Teo,
pe tine si pe Mihnutzul tau drag. Felicitari prietenei tale!!!
Magdita si Georgia
v-am facut verzi. Este ok?
Lilisor si de la mine un buchet maaaree!

Rala, Aris, Ady, Bella, Dye 

In anul 2008 s-a intamplat
Poze
mirela2 spune:
buna fetelor
magdita multumesc de raspuns.
sincer nici eu nu as merge fara programare sau fara un telefon dat inainte, dar dna dr Matei a spus ca va vb cu dumnealui si ii va spune de mine. Am sa ma duc mai spre sfarsitul programului ca sa nu stric vreo programare.
bellla77 spune:
Declar z1.Punct si de la capat catre inseminmarea nr 4 la Tutu.Mai declar deschis si butoiu cu melancolie