Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

offf mai tamy, aveam un feeling asa de bun... imi pare nespus de rau. Chiar daca nu mai poti sa-ti iei concediu de odihna, poate incerci cu un concediu medical, sa rezolvi ceva. pana atunci trage aer in piept si mergi mai departe. Lasa-ti o perioada in care sa te linistesti si vezi pe urma cum iti faci planurile pentru viitorul FIV. Noi suntem aici si te ajutam cum putem fiecare.

Lali 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Tami

Asteptam cu sufletul la gura o veste buna.
Sunt eu suparata- imi inchipui ce este in sufletul tau.

Mult curaj.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare rau Tami, ne pierdem toate speranta cand vedem ca o fata care parea ca a reusit pierde pana la urma.
o fi venit dr. T. ? trebuie sa-l sun in z.1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Tamy , imi pare tare rau !!

Simonia , dr T a venit de azi , era super aglomerat la cabinet , si mai trebuia sa plece si la 2 cezariene ...
Eu am ajuns devreme , pe la 12 , asa ca am reusit sa intru a 3 a !
BB meu e bine , are 1,5 kg , e mai mare cu vreo 10 zile , si..in sfarsit , ne-a aratat o parte din profil , asa ca am mai pus 2 poze la semnatura !

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc anaconda, ii trimit mesaj. parca inoata bb !
tare mult as vrea sa am si eu o asa poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

Dr T este maine la cabinetul sau, caci pe prima pagina am citit ca joia nu ar avea program, dar tinand cont ca abia a venit din concediu si ar avea restante cu pacientele lui.......

am fost azi si am vb cu dr Matei si tre sa imi faca o tranvaginala neaparat.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Doamne,cat ati scris astazi...
Tamy , nu mai suport atata durere,motiv pentru care prefer ca deocamdata sa nu-ti spun nimic...
Teo ,eu am fost la o intalnire la Ioana acum doi ani si am senzatia ca ne-am cunoscut...Te rog sa ma ierti ca nu am certitudini,dar sunt o femeie batrana si ravasita...
Magditz, de-asta imi esti?Adica eu te-am somat sa ma suni de ziua mea ca altfel voi suferi foarte tare,dat ru nu zici nimic...Asta este,am ratat ziua,e deja foarte tarziu...Iti spun insa acum ca iti urez tot binele din lume si promit ca cealalta sarbatoare precum si ziua de nastere,sa nu le mai ratez!
Mada, esti un monument de bunatate si piosenie,motiv pentru care ma inclin cu respectul cuvenit in fata ta...
Georgic,
Anaconda, mare pisicher feciorul tau!In sfarsit ne-a onorat cu fetisoara lui...
Rala, Adriana si toate minunile mele,va pup cu mult drag!
Aaaaaa... era sa uit...astazi am inceput serviciul,tocmai de aceea am si fost lipsa la apel.Am avut parte de o primire extrem de emotionanta,nu ma asteptam ca oamenii sa tina la mine asa de tare si sa fie alaturi de suferinta mea...Mi-am gasit biroul plin de flori,asa cum am vazut doar in filme...Am plans de emotie,de durere,de speranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Lilisor, multumesc mult pentrub urari iubita, dar nu te nacaji, am atatea zile de nume plus una de nastere, incat e imposibil sa ma ratezi macar o data pe an .
Ana, ce bine se vede baiatul tau . Sarcina usoara in continuare si sa creasca mare si voinic.
MamiLali, ma bucur ca sunteti bine si ca am vorbit aseara .
Tamitu, suntem aici si ne gandim la tine .
Mirela, in mod normal dr.T poate fi gasit zilnic la cabinet dupa ora 13, insa eu nu am mers fara sa fi vorbit cu el inainte. S-ar putea sa intrebe daca exista programari pentru toate fetele de acolo si e o situatie cam neplacuta. Insa, daca e urgenta, poti sa mergi, probabil te va vedea.
Rala, Doamne ajuta sa fie luna cea mare .
Felicic, Georgic, Madutz si toata gasca de tutunici

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Dragelor, multumesc pt vorbele frumoase!

Rala, cu tot respectul pt dr T, poate peste cativa ani, la al doilea bb, o sa fac FIV cu el, dar acum nu. Si nu as merge la nimeni in Romania! Conteaza f mult experienta dr-lui.

Mi-am schimbat semnatura, poate imi aduce reusita, caci reusita nu inseamna sa fiu , ci sa fiu si ulterior
Mada, ai dreptate, dar e destul de greu sa gandesc asa, cel putin ieri imi era destul de greu. Aseara ma uitam la o emisiune la Antena 3 cu o tipa care nu avea o mana- o pierduse intr-un accident de munca- si mi-am dat seama ca cea mai mare parte a lucrurilor importante in viata, o am deja. Cealalta parte o sa vina cat de curand, sunt sigura de asta!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Tot imi vine sa spun "buna si de la noi" o fi vre-un semn
pt urari
Anaconda... ce mumos e strengarul, ma bucur ca sunteti bine
Tamy.. suntem alaturi de tine
Ilenush.. esti tu dragutza, dar nu-i asa , sunt departe.
Lalitzicule... mazarichea draga sa creasca mare, mare
Felixule... a fost un conced super tare cu multa relaxare, cu multe rugaciuni, pansament pentru sufletele noastre greu incercate, ne-am impacat cu ceea ce s-a intamplat...e inca greu dar parca nu mai doare asa tare, simt ca trebuie sa las loc sa vina un fratior de-a ghiocelului, saptamana asta ar fi facut 27 s,....asta e trebuie sa mergem inainte.....si sa ne rugam la DD sa fie bine data viitoare.
Avem multe locuri minunate in tarishoara asta , pacat ca nu sunt promovate deajuns si nu sunt intretinute.
Georgic.. zanica buna, sunt alaturi de prietene ta, DD sa-i ocroteasca fetitza
Teo.. multumim mult ca m-ai treci pe la noi si mai ales cu asa vesti bune pupici multi papanashului tau care este un cavaler de acum
tuturor
Edit:Tamy...acum am vazut ce-ai scris, am sa-ti povestesc ceva de la care avem multe de invatat, si care m-a intarit mult dupa necazul meu, la odisee la care am fost era o fata care isi pierduse picioarele intr-un tragic accident, a gasit forta sa lupte, a ramas insarcinata ,apoi a pierdut o sarcina maricica, sotul a parasit-o ,iar acum este fericita posesoare a unei burtici , ce trebuie sa nasca in septembrie.E o adevarata lectie de viata, cum a reusit sa se ridice de fiecare data, trebuie sa invatam de la ea..te

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput