Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

io's aici .. si feli e ... dam refresh amandoua de zor .. hai tamitus , asteptam o veste buna

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamitu

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mai fetelor da frumoase sunt gloxinele. Si mie imi plac tare mult florile, doar ca am o problema cu ingrijitul lor si multe dintre ele mi-au murit pe parcurs, drept pentru care am renunat sa-mi mai iau ghivece cu flori, ca-i pacat de flori sa le chinui asa.

georgia, o sa incerc sa pun niste poze cu mazarichea. Poate reusesc diseara, ca de o perioada incoace cand ajung acasa nu mai fac nimic. Abia astept sa ma pun in pat si cel tarziu la 10-10 jumate am si adormit.

rala, am pumnii stransi si pentru tine sa vii cu vesti bune maine. Uite te-am si inverzit, asa in avans

tamy, suntem toate aici langa tine. Ne gandim la tine si iti suntem alaturi orice raspuns vei primi.

Lali 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Tamy sunt si eu in galerie! pentru puii lui tamy!

Lali, multumesc din suflet, prima inverzeala pe aici, ce sa zic? arata bine. As pastra-o!

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

BHCG a scazut la 2.0. Deci s-a terminat aici. Sa vad cum ma adun (caci sunt facuta bucati-bucati) si sa trec la pasul urmator.

Ma uit la semnatura mea si mi se pare ironic faptul ca am reusit sa fiu gravida pt o zi in anul 2009! Trebuie sa imi schimb semnatura, asta e clar. Dar din pacate nu cred ca mai am cum sa fac un alt fiv anul asta, caci nu mai am concediu.

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Tamytzu.. drag, fruntea sus, ai sa vezi va DD le aseaza, cand ai sa speri mai putin se va ivi o ocazie sa reusesti, sunt cu tot sufletul alaturi de tine, suntem aici sa te ajutam

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Tamy, cuvintele sunt sarace, imi pare tare rau!
Eu cred ca o sa te aduni foarte repede si poate nu va fi nevoie de niciun concediu, poate te hotarasti sa dai o sansa unui fiv aici. Poate chiar lui T...

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Tamy capul sus draga mea... imi pare rau, dar oricit de greu ne-ar fi ar trebui sa ne aducem aminte ca stie dzeu ce face, si ca intr-un fel sau altul fiecare dintre noi ne vom tine puiuti in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamy... imi pare rau .. tare rau ..

trebuie ,sa speram ca va fi bine pana la urma

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Offf Tamitule, sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza Lui . Plangi acum, e normal, dar trebuie sa gasesti puterea sa mergi mai departe ! Si nu-ti pierde speranta si credinta ca minunea de a deveni ti se va intampla si tie . Asa sa ne ajute Dumnezeu tuturor !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput