Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 103

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Salutare, fetelor.
Ma puteti va rog ajuta cu cateva info despre Dr. Tutunaru?
As vrea sa merg la dumnealui insa nu stiu daca ia in consideratie analize vechi de 6 luni.
De asemenea, cat dureaza pana te programeaza (adica de cand suni peste 3 sapt. sau asa ceva)?
Va pup si va tin pumnii!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Buna,

Te poti programa la numarul de pe prima pagina : 0720/099.299, iar programarea poate sa fie si peste 2-3 saptamani, cum bine ai zis. Legat de analize, dr.T nu prea se uita pe analize, insa trebuie sa-i povestesti istoricul si isi va face o idee despre ce trebuie facut. El cam ia de la zero pacientele noi, initial cu 3 luni de monitorizare a ovulatiei, ca sa vada daca ovarele isi fac treaba, apoi spermograma sotului la dr.Matei, nu in alta parte, si daca spermograma e buna si ovulezi natural, urmeaza laparoscopia sa verifice aparatul reproducator ( trompe, uter pe exterior, ovare ).
Bafta multa .
Madutz, Machusica legat de berze, si noi am vazut o multime de cuiburi cu multe berze week-endul trecut, ca am fost cu cortul la Dunare. Si am vorbit cu ele sa treaca pe la cat mai multe familii care isi doresc . Asa ca, vorba lui Madutz, vechiturilor, fiti cu ochii in patru !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

daaaa...da...da... si io stiu un caz , cu teste de pi negative si beta crescator ... deci se poate ..rala .. hai cu beta mareee

cat despre berze ..si io am vazut barzuca cu barzoi si cu bb barza ..ce m-am mai rugat de ele ..am vrut sa-mi iau si o barzuca din lut sa o duc acasa .. numai ca ma intreba sosulica , unde sa o asezam si pe ea

ady , iti vand un pont .. io am facut la medicover HSG (am gratuitate la analize la ei) ; am platit HSG 400 ron .. nu m-a durut nici macar cat o intepatura de tantar , caci se face cu anestezie locala ..insa , coincidenta sau nu , am facut o infectie urinara urata ..de numa numa ..pe care sigur inainte nu o aveam , caci cei de la medicover , m-au pus sa-mi fac analizele inainte

zeita verde , sa usuca de cald , asta face .. si-a luat o noua preocupare , se topeste in caldura

va pupa fata dulce , pe toate , dar in mod special , pe felixuca , care este statuia optimismului .. bravo fata zambacioasa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Aexia(cancer cranian)
Cont in Lei: RO14INGB0000999901546063
cont Euro: RO57INGB0000999901546065, cod SWIFT al ING Bank sucursala Bucuresti: INGBROBU ;
Banca corespondenta pentru Eur - ING Bank N.V. Amsterdam

http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=139389&catid=20&p=sunt-alexia-toma-am-4-ani-si-jumatate-si-o-tumoare-pe-creier.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Gagici, misterul este elucidat. Bhcg 0.71, deci nimic.

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Rala, speram sa fie . Te imbratisez tare, tare .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[font=Comic Sans MS]Multumesc, Magdita, de raspunsuri! O sa incerc sa ma programez, sper sa am noroc si sa prind o programare cat mai curand! [/font=Comic Sans MS]

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ai mei rala .. mi-ai spulberat sperante de fumeie la aproape 35 ani ... offf .. imi pare sincer rau ...

vrei sa-ti spun ce ma gandesc io ...daca a fost ceva .. a blocat cm-ul si acum s-a dus ..stiu stiu .. sunt fata lui sherlok holms ..dar imi place .. mintea mea sta mereu ocupata

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro

Mergi la inceput

Fetele mele,

Avem capitol nou aici .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput