Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (8)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina1980 spune:
Am inceput si eu sa-i dau cate un Oscilo pe saptamana si sper sa fie ok. Oricum vaccin nu am sa-i fac nici fetei si nici noi cei mari nu facem. E o idiotenie.
Am sa incep sa-i dau branzica si iaurt de casa, pentru probiotice. Cred ca nu e prea devreme la 5 luni nu?
Sovi mult spor la crescut bebeii.
Mamica fericita de Printesa=Cosmina-Ioana
cristina1980 spune:
Intrebare:
1) ce parere aveti de premergator si de la cate luni sa-l folosesc?
2) vreau sa-mi iau un scaun de masina, unde ma indrumati, ca firma? care sunt mai bune si rezista la mai multe kg?
multumim
http://img258.imageshack.us/g/dsc00036r.jpg/
Mamica fericita de Printesa=Cosmina-Ioana
sovietica spune:
Cristina, nu pot sa iti zic de o marca anume de scaun de masa, doar ca sa fii atenta sa se regleze musai pe inaltime si sa se plieze compact. Eu am primit unu fara nici una din aceste facilitati si de aceea nu l-am folosit aproape niciodata. incomod si greu. Pe sasa, pana acum 2 luni l-am hranit in scoica lui de masina, pusa pe pat. eventual strans in hamul din dotare, daca avea uneori ganduri de duca. Pe la noi, multe fete si-au luat chicco poli, e f bun, dar si f scump. am inteles ca mai sunt unii care fac ceva similar si mai ieftinut, dar nu stiu cine.
Premergatorul e f f controversat, eu la sasa am avut, l-am folosit cu masura si mi-a prins f f bine, mai ales ca nu aveam ajutor si cand gateam il tineam acolo, rezultamd 2 insi fericiti :). parca de la 6 luni am inceput sa il folosesc cate putin. Mai ales cand intra in perioada cand nu mai vrea sa stea decat vertical si pe sezutul lui, mi s-a parut util. Dar, pot sa confirm ca nu ajuta la invatat sa mearga! 80% l-am folosit cu piedicile puse, doar ca suport de bb, sa il tina in picioare.
Miha_obi, bine ai venit! sarcina usoara in continuare.
Mai, eu am un mail cu niste documente despre imunizare si intibiotice naturale. dar daca nu avem un mail comun, nu stiu cum sa vi-l dau. Daca va intere, dati-mi un pm cu o adresa de mail si va dau fw.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Cristina, grabita fiind am crezut ca ai intrebat de scaund e masa
la cele de masina nu ma bag, ca n-am studiat prea mult.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
sovietica spune:
Mercic, Ana! ai mai dat parola pe la fete?
Cine nu are parola, sa ne dea PM Anei sau mie.
ana_micu83 spune:
Fetelor..pentru ca tot nu aveam un mail comun ...m-am gandit sa fac eu unul...l-am facut oe yahoo ca imi era mai simplu.
Acesta este : nastereainapa@yahoo.com
parola am trimis-o pe Pm-urile voastre! Cine nu a primit sa ridice doua degete!
AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)
ana_micu83 spune:
Cristina, legat de scaunul pentru masina am urmarit intr-o zi o emisiune pe tema asta si acolo s-a spus despre scaunele de masina de la Britax si Chicco ca ar fi cele mai bune.
Rezultatul l-ar fi dat testele de impact efectuate de cei de la Euro Ncap ...in Romania un scaun de la Britax costa peste 1000 ron.(am gasit si cu 1600)...nu-mi permit sa dau ataia bani pe el aici...dar, am sa-l achizitionez din Anglia unde pretul lui este cel putin la jumatate.
Infirent de marca, cred ca sistemul isofix este unul foarte sigur si reprezinta un criteriu in alegerea scaunului.
va pup!
AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)
Mirelou spune:
Salutare mamici si pitici,
Desi va citesc de muuult si mi-e drag sa stau pe DC, sunt mai tacuta de felul meu si am preferat mai degraba sa citesc ce spuneti voi decat sa scriu. Si eu sunt o viitoare mamica, DPN e 28 mai 2009, acum sunt in sapt. 12...si tot citesc despre nasterea in apa si culeg informatii. Sper sa mearga totul bine si sa pot naste in apa la Brasov, la Eva. Pana una alta nu i-am spus doctoritei la care merg ce intentii am, prefer sa nu ma grabesc pentru ca stiu cat de controversata e nasterea in apa la noi. Important e ca eu sunt hotarata si ca sotul meu ma sustine 100% ...Va pup.
Aurorra spune:
Buna dragelor,
ce mai faceti,bine,sanatoase? Bebeii?
Mirelou,bine ai venit si tu la noi,felicitari pentru bebe si pentru alegerea de a naste in apa,sper sa reusesti si sa ramaii lafel de hotarata pana la sfarsit.
Sarcina usoara si bebe sanatos si sper sa mai treci pe la noi sa ne tii la curent cu tot. O sa te trec si pe tine in listuta!
Daca imi permiti sa-ti dau o sugestie,dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa vorbesti cu doctorita ta despre faptul ca vrei sa nasti in apa.
Miha_obi,te-am trecut si pe tine in listuta!
Fetele,am deschis si capitol nou asa ca va invit sa continuam la capitolul 9
Cap 9
Va pupicesc pe toate si va astept la povestit.
Aurora si micul duracell Robert Matei
Sa-l ajutam pe Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut