Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cristina, noi de vaccinat pt porcina nici gand, aud si io pe europa fm ce stiri baga numai despre catralioanele de morti.. si apoi.. dar statul roman a dublat cantitate de vaccinuri ma doare capul . Mor mai multi de gripa normala, nu cred camerita riscul unui vaccin facut in pripa si netestat. Dar e responsabilitatea fiecaruia si daca face si daca nu, vaccinul, noi zicem pas.

Pt. imunitate probioticele sunt bune si echinaceea, am de gand sa iau eu, ca alaptez. Ti-as zice sa intrebi dr. dar si ei de obicei nu prea stiu noutatile si se ofenseaza cand vii cu idei "culese". Sunt si eu interesata, daca auzi ceva, pls scrie si pe aici

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,
Cristina,nici eu nu am de gand sa fac vaccinul asta si cu atat mai putin copilului meu!Si mie mi se pare o aberatie mare asta cu porcina si vaccinurile lor!

miha_obi,bine ai venit la noi,iti dorim sarcina usoara si bebe sanatos si daca vrei poti sa lasi datele ca sa te trecem in listuta!
Cat despre cum sa ajungi la cabinetul dr la Victoria,nu prea stiu cum sa te ghidez exact,dar daca ajungi la Victoria,poti intreba pe oricine de acolo si te indruma,toata lumea il cunoaste.Poate Ana te poate ghida mai bine,ca stiu ca ea a fost mai des la dansul!

Anaa,unde esti?Ce face micul printisor?

Alina,eu nu stiu ca in Romania sa fie interzisa nasterea in apa,pai sunt 3 clinici autorizate care practica asta! Nu crezi ca daca ar fi fost interzis prin lege nu li s-ar fi dat autorizare pentru asta! Eu stiu ca Romania e "tara tuturor posibilitatilor",dar totusi!
Eu zic sa faci asa cum simti si crezi tu ca e mai bine,oricum se stie ca in Romania exista reticenta pentru nasterea in apa,asa ca e normal ca multi sa descurajeze!
Si gandeste-te cate fete au nascut asa pana acum,cel putin la Eva,nu prea am auzit de esecuri sau probleme! Nu stiu ce sa zic de Isis,sau Regina Maria,dar eu cred ca daca ar fi fost ceva de naspa tot s-ar fi aflat!
Acum tu o sa stai sa cantaresti si sa analizezi si o sa faci asa cum o sa simti tu ca e bine pentru tine si bebe!
Eu atat pot sa spun, si al doilea copil,daca o sa-l mi dea Dumnezeu,tot in apa il nasc!

Vioo,mai e un picut,acusica o sa iti tii minunea in brate! E baietel sau fetita?

Fetele va pupicesc si va doresc multa sanatate!

Aurora si duracell mic Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna!

Raspundem si noi la apel...suntem bine, sanatosi, crestem, facem mutrite, ne impunem personalitatea si traim niste clipe minunate pe care am vrea sa tinem asa la nesfarsit.

Eu in 2o nov am de dat definitivatul...am aflat accidental zilele trecute...pe langa o lucrare pe care trebuie sa o fac, trebuie sa-mi gasesc un indrumator, sa platesc niste bani aiurea si sa invat niste chestii...sa recitesc legi cu care nu am lucrat si tot asa...

Intre timp m-am inscris la concursul"buzunarul anului" si sunt mai toata ziua pe www.scoaladebani.ro ,,la invatat...ma mandresc ca sunt pe locul 19 din peste o mie de echipe(sunt si punctaje identice)..deci nu stiu inca la ce distanta sunt de ultimul.

Cam atat despre noi!

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Mergi la inceput

Miha , bine ai venit! Sarcina usoara si un delfinas sanatos tun!

Eu am mers mult la Victoria, dar nu stiu cum sa-ti explic ca sunt vreo 3 variante de a ajunge la dr.,,oricum e simplu, si daca intrebi pe cineva, toata lumea il stie pr dr B.

un prim traseu ar fi...intri in oras facand stanga la indicatorul care te indruma catre centru...mergi tooot inainte si cand intalnesti prima stada perpendiculara cu drumul tau(cand se infunda dr tau..), faci stanga si apoi prima la dreapta. Cab dr este langa spital...

Taree ma bucur ca esti de la Sibiu!

Mergi la inceput

Alina, am impresia ca Vanina Limbasan are alergie la tot ce inseamna nasterea in apa in alta locatie decat buc.

Uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=194" target="_blank">AICI un art in care a trimis ea o stire...

Mergi la inceput

Motana, eu pentru iminizarea familiei folosesc www.efarma.ro/products.php?id=778" target="_blank">oscollococcinum

la noi a dat rezultate!

Te pupam si pt printesa!

Mergi la inceput

Aurrora, tare fain e Mateut!

Sovi, Cristina, Lulusha, Ema,Leeloo, va imbratisam cu muultt drag si va dorim toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Alina, am impresia ca Vanina Limbasan are alergie la tot ce inseamna nasterea in apa in alta locatie decat buc.

Uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=194" target="_blank">AICI un art in care a trimis ea o stire...

Confirm!
Cred ca asta e pt ca dumneaei s-a implicat in proiectul din Buc pt nasterea in apa.
Am zis si mai zic: pretul din Buc este NESIMTIT!

Raman la convingerea ca la Isis e cel mai bine. Si ca personal, si conditii. Nici la Bv nu e rau, avand in vedere pretul foarte bun. Dar la Isis sunt f f deschisi la minte si la nou. Si nu risti sa n-ai cu cine naste in apa cand vine sorocul.

Va pe toate!

PS
Viata cu 2 copii e deliranta si foarte posibila in acelasi timp. Cel putin in cazul meu. Sasa imparte deopotriva si pupaturi si jucarii in capatana sora-sii :)) Toate din dragoste

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_obi spune:

Deci datele mele sunt:
DPN = 1 februarie 2010, clinica eva, Brasov
MAi trebuie si altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_obi spune:

Ana, mersi de raspuns, cu siguranta o sa gasim!

Mergi la inceput