fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 16
uratica spune:
bruni-invat cate putin in fiecare zi..insa..ma enerveaza ca sunt intrebari alambicale!eu nu pot sa inteleg cine a facut chestionarele astea..de parca sta cineva 5 minute in timp ce conduce sa gandeasca ce zice regulamentul! e ff simplu in trafic!asa ar fi trebuit sa fie si intrebarile..nu cu dus si intors!
dar in fine..mie mereu mi-au placut stiintele exacte!stiam ca astea sunt regulile..astea le invat dupa ele ma ghidez..fara intrepretari sau ghicitori!
mama ei de treaba!
dar m-oi descurca eu!sper sa iau!uffffffff..
si pastratimi si mie o burtica!o vreau cat de curad!chiar daca ajung ca un butoias!![]()
Moniland spune:
Brunadria, eu m-am ingrasat 16 kg. Ce am scris in mesajul anterior este ce se gaseste efectiv in burtica in plus. Deci mai am 6 kg de "justificat": se zice ca volumul de sange e crescut cu 1,5 -2 kg, sanii cu 600 gr, lichid in organism 2 kg. Total 4 kg. Asa ca tot stau bine.
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
brunadria spune:
moni
stai f bine la capitolul asta , in scurt timp o sa ajungi la greutatea normala..
am o prietena care avea 50 de kg si a ajuns la 100, iti dai seama dublu..
, n a mai reusit sa dea jos nici in ziua de azi dupa 5 ani de la nastere are 70kg..deci tu o sa fi model
, mi e mi e frica tare sa nu iau proportii in nestire , dar asta e o sa slabesc eu cumva , ambitie intotdeauna am avut , acuma am 52, la 1m 64..
uratica cand o sa ai permisul in mana o sa ti treaca nervi , nu te stresa
o sa l iei sigur!
kry spune:
waaaw Moni, e super. Spargi toate recordurile. Ma bucur ca fetitele sunt bine si mai pot sta un pic in burtica. Leoaice puternice, ce mai. Cat despre tine, iti doresc sa rezisti cat mai bine si sa treaca usor saptamana asta.
Fetelor va pup. Joi seara ma duc la eco, pana atunci nu am vesti.

7+
brunadria spune:
kry , mult noroc la eco , poate iti schimbi semnatura si pui gemeni
, abia astept vestile de la tine, mult noroc si sa fie cum iti doresti,important e ca esti gravi
apalina spune:
Uratica bafta la invatat si succes sa iei din prima si sa fii o soferita buna
Moniland draguta sa-ti dea DD putere sa treci si peste momentul asta cu bine curaj si te asteptam cu vestea cea mare !
Kry
asteptam vesti ,Bruni nu mai numara saptamanile ca nu trec mai repede ,ai rabdare acum trebuie sa fi calma sa-ti pregatesti organismul pentru bebelinele frantuze 
uratica spune:
uite ca mai aparura din mandrute!![]()
bruni,moni-
kry-abia astept sa ne anunti ca ai gemeni!
apalina-tu ce mai faci?ai reusit sa comunici cu cei din ungaria?ce ai hotarat?
brunadria spune:
enni , ce mai faci mamica? ce ti fac strumfii? sunt cumintei? au crescut?tu cum te simti?
ceva pozici recente?
sa fiti sanatosi ,fericiti si sa cresteti mari..
brunadria spune:
oare celelalte fete pe unde umbla ?
denisu, georgie,maddutz, lilicica , nadia si restul haideti cu noutati
julia cum te simti?
mara tot in concediu?
brunadria spune:
buna dimineata fete frumoase..
va poftesc la

,ceiuc , laptic![]()
sper ca ati dormit bine si sunteti in forma maxima!!
o zi frumoasa va doresc