fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Am venit de la dr. unde am programat cezariana: 28 iulie, peste fix o saptamana. Totul e ok in burtica si atunci le lasam pe fetite pana la termen. De fapt pana la 40 sapt fara 1 zi. ![]()
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
brunadria spune:
am auzit si eu ca acuma e f grea legislatia,ca s au schimbat multe,
lasa ca bine va fi o sa l iei sa scapi de grija asta..eu sunt incantata ,mi a luat intrusul un alt freelander , culoarea interiorului nu mi prea place dar no coment, e ok asa.. piele gri si pe alocuri ;la portiere si unde e ceasul e un verde inchis urat,bech..
sper sa ma obijnuiesc ,celelalte aveau interiorul negru erau mult mai ok, dar de cand le am vandut numai la freelander imi sta capul , nu mi permit sa comentez ,cand va fi momentul o sa l schimb cu unul care mi place ..deocamdata am de finalizat interiorul unui apartament in ro, plus fiv ul ,poate la vacanta o sa renunt sa mergem undeva in zona ..
cand e plecarea in spania?
brunadria spune:
moni , inca o saptamana..cred ca ai batut recordul! gemeni nascuti la 40 de sapt...super..

mai poti, cum te misti , nu e prea grea burtica?
uratica spune:
pai dupa ce iau carnetul!
adica pe 6 august!
si.asa ma apuca iar nervii..ca acum cand am hotarat ce facem..am primit oferte sa plecam in germania..pe salariu mai bun ca in spania.....insa..daca ma mai razgandesc mult si mai aman..poate nu o sa mai prind nici un iepur!![]()
off..ma face cu nervii legislatia asta! si mai ales mecanica!
da..poate am si eu noroc!o sa bag capul in wc inainte cu o zi de a merge la examen!

poate o sa-mi poarte noroc!
hihi..eu vreau o masinuta mica mica daca iau carnetul!nu am curaj sa ma sui intr-un freelander!
bravo tie papusica curajoasa!
si bravo intrusului ca stie sa te pretuiasca!
uratica spune:
hihi..moni..cred ca o sa fii prima mamicuta cu gemeni ce vor avea peste 2.500 grame si iti vor da drumul repejor acasa!
mamicuta eroina-ce mai!
![]()
Moniland spune:
Da uratica, leoaice cum mi-am dorit intotdeauna. ![]()
Brunadria, burtoiul e destul de greu de dus. De aceea nu prea ma mai deplasez ca daca stau o ora in picioare deja ma doare burta. Asa ca de azi nu ma mai duc la lucru si stau acasa. Stau intr-o parte in pat si atunci burta se sprijina. Am in ea 2 copii (~5,5 kg), doua placente (~1,2 kg) , 2 lichide amniotice (2 kg) si sunt deja 9 kg. Mai adaug 1 kg uterul ce a crescut in dimensiuni, si burtica mea cantareste 10 kg. Pai cum sa o mai pot cara. ![]()
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
brunadria spune:
nu te mai stresa , o sa l iei si gata..invata cate un pic in fiecare zi , nu tot odata pana te enervezi..cred ca daca as da ex acuma nu mi as lua permisul... cred ca e din ce in ce mai nasol, dar o sa uiti repede dupa ce l iei si o sa fi mai relaxata..
si eu ma stresez la fel pt examene..am 2 de dat in toamna daca ajung , daca nu asta e, la anul probabil..
brunadria spune:
moni , nu te ai ingrasat mult, deloc..eu cum am tendinte de ingrasare cred ca o sa ma fac cat casa poporului ,vorba intrusului![]()
dupa ce o sa nasti la o saptamana o sa fi miss
brunadria spune:
eu azi mi am finalizat dosarul fiv,am facut la primarie declaratia de care aveam nevoie si maine astept rezultatul la spermograma intrusului..si in rest astept data de 09 09 09..frumoasa data , poate o fi si cu noroc![]()