fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
cris draga mea, tu incerci , e o sansa in plus , nu se stie niciodata..poate , poate vi cu vestea cea mare in curand..
eu iti doresc mult noroc, te rog nu gandi negativ.
doamne ajuta!
bytzi spune:
moni,nastere usoara
anamy,eu sint programata luni pt laparoscopie,pe iaura nu mi-am piermis sa o deranjez ,doar e in concediu ,nu?tie iti doresc bafta multa
eu plec citeva zile la Sovata,sa ma recreiez un pic inainte de laparo
,sa auzim numai de bine
o sa-mi lipsiti
dumnezeu ma va ajuta

uratica spune:
la fetele mele frumoase!
moni-venim sa te tinem de mana?
ca abia asteptam sa-ti vedem mogaldetele!!fetita si baiat,nu?

bruni-distractie placuta!sper ca atunci cand voi fi in spania vei veni si la mine!in caz ca nu rezist sa am cu cine fugi!

bytzicule-tin pumnii stransi stransi sa fie bine la laparo!si poate te ajuta si sovata un pic..
fata curajoasa si..distractie placuta!
anamy-iti tin pumnii si tie..si daca te tine si iti permiti..e super daca faci fiv in germania!bafta!
criadema-sper din suflet ca intuitia ta sa dea roade!si mai sper sa-mi fie bine alaturi de fetitele de care voi avea grija! Doamne ajuta!
uff..eu abia astept sa merg in ungaria..sa incep si eu fiv-ul meu norocos!sa fac 2-3 bebeloi de-odata ca sa ma linistesc!![]()
turqoise-sper sa nu fie adevarat ceea ce se spune!am auzit si eu la tv povestea asta-insa nu cred ca cineva poate avea constiinta atat de incarcata cu astfel de marsavii!oricum..nici nu ma gandesc sa fac fiv in romania!poate de asta si ovocitele sunt mai putine aici..nu stiu ce sa zic..
insa..tu trimite mail in u ngaria si austria!sa stii ca te monitorizez!!!
daca nu faci treaba asta vin cu paru' la tine!uite..eu fac fiv la anul..dar macar pana atunci stiu cum sta treaba si ce am de facut!o sa incerc insa sa fac un slalom si sa gasesc timp sa fac o escala pana in ungaria ptr o prima consultatie..apoi fiv la inceputul anului!ptr ca de ziua mea vreau sa fiu gravi!
fetle-eu azi am invatat..insa grasu meu ma dispera..eu incerc sa invat..el..mie foame,mi-e sete,vreau clatite,vreau aia,vreau ailalta..imi vine sa-l bat!
offfff..dar sper sa reusesc sa ma concentrez si sa reusesc sa iau!
crisule-sa dea Domnul sa reusesti si sa nu mai fie nevoie de alte programari!foliculul e baban si iubitor..asa ca pune-te pe treaba!sa fie intr-un ceas bun!tinem pumnii!
la gagici si Doamne ajuta!
criadema-cum se simte soata ta?si-a revenit?
tie si strumfilor!si sanatate sotului!
fetele noastre concedioase-abia asteptam sa ne mai vizitati!ne e ffff dor de voi

madule-ne e dor de tine!!!!!!!!
georgie-si de tine la fel!!
lilicica,iaura,mara,denisu,apalina-fetele hai faceti-va aparitia ca ne lipsiti!
uratica spune:
hihi..bytzi-se pare ca luni amandoua avem proba de foc..
tu esti la laparo..eu dau examen..dar o sa ne iasa toate struna!u se poate altfel!

Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamy moniland cred ca toate fetele iti dorim nastere usoara si ![]() sanatoase si frumoase!!!![]() ![]() |
Sunt convinsa de asta si va multumesc.

Dar va tin la curent cu evolutia, nu de alta dar sa nu obositi cu pumnii stransi si
in actiune.Sa vedem ce zice dr. astazi. Nu de alta dar de maine intru in sapt 40 de sarcina. Si stiti si voi ce-iprea mult strica. Sper sa nu fie si in cazul meu. Eu sunt atenta ca sa miste in fiecare zi fetitele. Irina e cea matinala, iar Laura e pasare de noapte. Oare o sa-si mentina programul si dupa ce vin pe lume
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
Cris_25 spune:
Neatza fete minunate ...
Vin si eu sa beau repede cafeaua cu voi
...apoi plec fuga fugutza la munca
Ieri dupa ce "m-am plans " ca o sa ma plictisesc 2 saptamani pana vine surcel din concediu ... m-au sunat de la lucru ... ca au nevoie de mine ... Promit ca nu ma mai plang ... o vreme ![]()
Moniland, sa ajute DD sa treci cu bine de experienta care te asteapta ... abia asteptam sa-ti vedem printzesele
. Pupici si nastere usoara 
uratica ... treci la invatat ... si pune-l pe al tau iubit si minunat sot sa-si faca singur clatitele

repede repede toate fetele ... 
uratica spune:
neata buna la gagici!
uff..eu ma pun pe invatat!asa ca..va urez zi superba la toate!
sotu l-am exilat
..asa ca..sper sa am spor!
brunadria spune:
nimeni prin zona?
uratica mai poti invata?da o incolo de carte
si eu as avea de invatat dar nici nu ma gandesc ..
sunt fetita gospodina, fac papa , ajunge maine prietena mea 
ma tot uit pe calendar sa vad cate saptamani mai am de asteptat...offf 7 pana la programare apoi vedem cand e startul..nu mai am rabdare
toate fetele
uratica spune:
eu nu mai invat!m-am apucat de plans!
de nervi!ca nu inteleg unele chestii ce se bat cap in cap!instructoru imi spune ca raspunsul corect e unul..in regulament scrie ca e altul!
ce-i mai grav e ca mi-a spus ca si la politie tot raspunsul dat de el e cel corect!ass ca..sunt cu nervii!
tree sa ies pe-afara!altfel o iau razna!