fiv la cluj 25

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

idem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hey fete cucuiete ... numai cateva ore am lipsit ... si ati umplut paginile fara numar Ma inscriu si eu la un pahar de Dar va rog sa nu ma spuneti la iubi meu ... ca incercam sa ne lasam. Oricum, precis si el bea pe ascuns la serviciu ... asha ca nu ma simt prost

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

fetelor! m-am intors , nu din concediu ci dintr-o perioada nasoala de inchideri trimestriale

Mergi la inceput

tov-am citit si sunt la curent cu tot! sa nu crede-ti ca am pierdut ceva din voastra!
brunadria mult noroc pentru urmatorul fiv , nu mai ai mult !
uratica eu zic zic sa ramai la spania daca asa te-ai hotarat la inceput stii tu cum e vorba "nu lasa cioara din mana pentru aia de pe gard"
kry astept vestile de la ecografie!
la toate fetele

Mergi la inceput

eu m-am intors ieri din ungaria(budapesta), inafara de faptul ca am intrat la dr cu o ora si 30 de minute peste ora programarii (e perioada concediilor si la ei , si au multe paciente) , totul a fost ok, din 1 sept incep tratamentul , in 11 sept merg din nou la ei si daca totul e ok undeva prin 20 sept facem fiv-ul

Mergi la inceput

apropo mie mi-au ramas 2 fiole de pregnyl si 1 de menopur daca are cineva nevoie de ele le donez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

petruta, o sa fi graviduta inaintea mea..
super veste!! mult mult noroc!!
mai intra sa ne dai vesti
cris
uratica ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna seara la gegici!
bruni-eu sunt ametita..stau numai cu nasul in carte!chiar vreau sa iau!!
petruta-abia asteptam sa vad ce facusi..tu pregateste terenul si apoi viu si io pe urmele tale!
cris-azi m-ai sunat..cand am raspuns ai inchis..si m-am gandit ca poate ai sunat din greseala si nu am vrut sa deranjez..daca te pot ajuta cu ceva..spune-mi!
fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica, mai ai un pic si trece si stresul cu permisul..
nu mai e mult , o sa l ai!!!
si pe urma lucrezi pt proiectul bebe!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Neatza fete frumoase!

Nu vine nimeni la ?

Hai ca va povestesc ceva haios... Am fost ieri la piata si vroiam o legatura de ceapa verde ... Si merg si-l intreb pe nenea: "cum dati ceapa?" . El zice " 3 legaturi la 1 leu". Zic eu: " Dar nu-mi trebuie 3 legaturi " . Atunci zice nenea: "Mno bine, atunci 2 legaturi la 1 leu" .Iau frumos 2 leg ,ii dau omului 1 leu, dau sa plec....si il vad ca vine dupa mine cu un ardei iute ... ca cica se simte ca m-a prostit si vrea sa-mi mai dea ceva .

Mergi la inceput