fiv la cluj 25

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..si scuzati euforia ce ma anima..insa e caracteristica!si le multumesc la ai mei si ptr asta!!intotdeauna m-am bucurat cu tot sufletul ptr o veste buna legata de mine sau de altii..ptr un cadou facut sau primit..m-am bucurat si ma bucur ca un copil mic ptr tot!
hihi..sa va zica grasu meu ca nici nu il lasam sa atinga floricicile ce le-am primit de la madutz si bruni!vroia si el sa ude floricica de la madutz..si eu tipam ca din gura de sarpe ca trebuie eu sa o ud-nu el!stiu ca sunt dusa..insa..si un fir de ata de il am si stiu ca l-am primit din tot sufletul tin la el ca la ochii din cap si ma bucur de fiecare data cand il vad si imi reamintesc semnificatia lui!!si ptr un cuvant spus asa si atunci cand trebuie ma bucur si il intiparesc ff bine in minte si ramane cu mine toata viata!
asa ca..fiecare dintre voi are un loc special in sufletelul meu si ptr asta va multumesc!
stiu..iar m-a apucat..dar ce sa fac daca sunt happy??nu va suparati pe mine..dar va iubi iubi mult de tot-pe toate!
si scuzati greselile..dar am o viteza la scris..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica,ce ma bucur ca esti asa de bine dispusa..
apare soarele si pe strada noastra era si cazul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Tot incerc de dimineata sa sun pentru programare ... dar ori nu raspunde centrala...ori nu raspunde la interiorul 165 ... Mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Cris, unde incerci sa suni, la gine 1? poate sunt in concediu , cine stie. Incearca sa mergi la el la un cabinet particular, asa puteti si discuta, la gine 1 sincer eu n-am auzit de programari. Succes

6+

Mergi la inceput

La cabinetul particular mi-a dat toata ziua "network busy" ... am folosit numerele postate pe prima pagina...eu altele nu am ... Mai incerc luni ...cine stie, o fi concediu

Mergi la inceput

cotofenele!
anamy..si fetele care sunt la surcel..o ajutati un picut pe cris?cum sa dea mai repede de dr. surcel? aveti voi alt nr de tel?
hihi..eu am pus castraveti la murat..deja e a doua serie..si binenteles ca nu am invatat nimic!sa nu ma bateti!promit ca recuperez!
kry- mamica si burtica!
bruni,cris-
gagici-deja ati intrat in weekend?bine...dar atunci..va doresc un weekend placut-dupa pofta inimii voastre!

Mergi la inceput

bey............unde fugirati toate?
no..eu va pupacesc!imi incep si eu weekendul cica!plec la sibiu!
sa fiti cuminti si oriunde ati merge orice ati face sa va intoarceti gravidute!pup gasca si sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

heii, unde fugi uratica?la sibiu?
hai o fuga si pana la mine..ma lasi singurica
pupici,eu iar am un weekend in casa ,cel putin maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

uratica ce veste super buna ma bucur mult ptr tine ,bine ca nu mai trebuie sa treci macar prin asta ca oricum tre sa trecem prin atatea ...,week-end placut fetele Bruni nu mai e mult pina vei fi cea mai fericita

Mergi la inceput

Pupicutzi si weekend placut fetelor ... Noi intentionam sa mergem la balaceala .... inca nu stim unde, dar ne vine noua o idee... De obicei suntem abonati la Hajduszoboszlo, dar am inteles ca we acesta e foarte ocupat, datorita unei conferinte care se tine la Debrecen... asha ca trebuie cautata o alta locatie. Daca stiti voi ceva frumos ... si aproape ... astept sugestii ...

Mergi la inceput