fiv la cluj 25
Raspunsuri - Pagina 10
uratica spune:
neata gagici!
hihi..ce frumos..primim cafeluta de la gravidute!sigura se ia si la noi!
fetele eu sunt iarasi happy..am primit din nou raspuns din ungaria!mi-au zis ca ptr implantare si ptr riscul de a nu pierde sarcina din cauza aderentelor ei au aparatura speciala ptr a vedea chestiile astea-nu e nevoie sa ma operez din nou!!

abia astept sa incep si eu!
cat despre icsi si picsi daca spermograma e buna..si mie mi-au zis ca nu trebuie asa ceva!
hihi..si mi-au mai zis cei din ungaria ca am toate sansele sa reusesc din prima avand in vedere diagnosticul meu!asa ca..plutesc!
uff..in sfarsit azi ma simt si eu mai bine..mi-a fos cam rau zilele trecute..dar vad ca m-am inzdravenit si cu atatea vesti bune..nu aveam incotro!![]()
si la mine e racoare..sa nu intelegeti gresit!afara e ff cald-cod galben si la noi..insa cum stau la poalele muntelui in casa e numai bine!
kry-abia astept ziua de joi!
sa dea Domnul sa se soldeze cu gemeni!
monule-abia astept sa-ti vad mogaldetele sanatoase,frumoase,destepte si cumintele foc!cand le vei tine in brate ptr prima data va fi raiul pe pamant ptr tine!asa ca fetele luptati ptr visul vostru ptr ca asta ne asteapta si pe noi!

crisule-eu tot de asta am zis sa mergi la surcel..am vazut cum se purta cu fetele din spital pe care le avea paciente!e un dragut!si avand in vedere ca esti mai sensibila ti-ar prinde f bine felul lui de-a fi!eu de fel sunt mai nebuna..si ii scoteam cuvintele cu clestele din gura lui micu de trebuia!
aaa...si referitor la trimitere..iti trebuie trimitere de la medicul de familie doar cand faci operatia..nu inainte!tu in principiu mergi la o consultatie si vezi ce parere are el-insa fii sigura ca esti pe maini bune!si..daca trebuie sa faci laparo..eu am facut asa cu adeverinta de la medicul de fam..m-am dus in alta zi in care ea nu era-nu avea program si m-am dus la alt dr care era atunci la cabinet!i-am zisc ca trebuie sa ma operez a doua zi si am nevoie neaparat de un bilet de trimitere ptr chirurgie-si m-a dat!i-am zis ca drita mea e x si ca nu are program..si a fost ff dragut!poate norocul meu a fost ca am nimerit un doctor!![]()
brunicico-
fata insomniaca!
la gagici si o zi superba!
criadema spune:
Buna dimineata,
Bruni, eu am fost in Grecia cu vreo 10 ani in urma, am plecat prin-tr-o agentie si am stat o saptamana in Atena si 2 saptamani in Creta.Noi am preferat cazarea la "studio" le ziceau ei, mi-e mi-a placut ca aveam mult mai mult spatiu, aveam si bucatarie complet utilata si mai multe facilitati.
Daca ajungi in Grecia ceea ce iti recomand eu este sa participi la o croaziera e super, sa vizitezi Santorini, sa urci in Santorini cu magarul, sa urci pe Muntele Athos cand am fost eu nu se vizita probabil ca acum se poate vizita, sa urci pe Acropoles si daca te poti atasa unui grup cu ghid ar fi super sunt minutate toate povestile lor cu zei. Binenteles sa nu uiti de Meteore, si ce mai este interesant este schimbarea garzii de la Palat au un ritual de schimbare interesant. Iti mai pot recomanda sa gusti din mancarurile lor traditionale. Imi pare rau ca esti asa departe ca ti-as putea oferi un intreg arsenal de informatii, pliante si adrese. #354;i-am spus acum doar ce mi-am amintit cel mai repede.
uratica spune:
bytzi-
fata!
cris-referitor la clisma..nu trebuie sa exersezi si nu iti fa probleme!daca ii dau asistentei 5 ron..nici nu vei simti nimic!si ite de exemplu eu cand am facut laparoscopia..nu am mancat nimic cu o zi inainte-absolut nimic!daca te tine poti face si asa..si ptr asta nu mi-au mai facut clisma!clisma mi-au facut doar la operatia clasica!dar nu te speria!ti-am zis..si mie imi era tare frica de clisma..dar..nu e dureros deloc. aaa..si fii atenta ca in spital iti trebuie sapun ptr clisma!
sa ai sapun la tine!eu nu aveam-asa ca m-au dezmierdat cu sampon head and shoulder!

kry-eu ii replicam in continuare..doamna ce-ar fi sa ma lasati pe mine in locul dvs. ca m-as descurca de minune!cu ochii inchisi la cate pilule si injectii am bagat in mine!apoi ii ziceam..nu vedeti ce burtica am de la atatea medicamente?
uff..ce sa zic..glumeam acum..insa saracele daca nu au trecut prin ceea ce trecem noi de unde Dzeu sa stie?la ele or veni plozii pe banda si nu stiu cu ce se manca toate astea!
dar putea sa scrie in calculator si vedea daca are pe stoc!sa nu zici ca nici calculatorul nu stia sa-l folosesca!ptr ca atunci sigur ai vb cu femeia de servici!

fetele mele frumoase!
criadema spune:
Uratica, in sfarsit ne aduci vesti bune, sa de-a Dumnezeu prima incercare sa-ti fie o reusita, urmeaza doar sa demarezi startul. In varianta aceasta poate ar fi bine sa faci un control inainte de a pleca in Spania, atunci vei stii cu siguranta si daca va fi nevoie de alte operatii sau investigatii inainte de fiv.
Abia astept sa ne anunti ca esti gravi cu 
la purtator, imi si imaginez cum va arata acel mesaj al tau, sa de-a Dumnezeu sa fie cat mai curand.

Moniland spune:
Kry, asa sa te astepti si de la copilasii tai: educatie austriaca!
Uratica, uauuu ce veste buna. Super. Esti pe val
. Cand incepi?
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 5 ZILE
kry spune:
Uratica, ce veste buna
Cu siguranta va fi o reusita.
Moni 
Brunadria si eu am fost in Grecia dar pe riviera Olimpului, nu am ajuns pana in Atena. Am vazut Meteora si am fost cu vaporul pe insula Skiatos, cotata locul 3 in lume ca plaja naturala. A fost superb. Cred ca mai in sud e sublim.
6+
bytzi spune:
uratica,e incurajator raspunsul care l-ai primit de la Budapesta,iti doresc ca acolo sa-ti gasesti implinirea
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
uratica spune:
fetele mele!
criadema-
!hihi..si eu imi inchipui cum va arata mesajul!cred ca o sa-i dau replay de 1000 de ori sa ma conving si sa stie toata tara!o sa ma urc sus pe munte si o sa strig in gura mare ca sunt si eu gravi!!
sper sa nu cad!
nici nu stiu cum o sa fie..o sa rad,o sa pland,o sa tremur,o sa inebunesc de fericire..insa cu siguranta ptr mine va fi asa cum am zis raiul pe pamant!!
si da..o sa fac un control inainte de a pleca in spania!si eu m-am gandit exact la acelasi lucru!desi in spania o sa fiu trecuta pe asigurarea lui cumnata-miu..acolo se poate!insa nu as vrea sa ma duc acolo doar daca Doamne fereste de ceva!!bat in lemn
,ca de cand cu accidentul vada ca s-au spart ghinioanele!![]()
cat despre cand incep..acum trebuie sa merg in spania..nu am cum sa mai dau inapoi..deja ma asteapta cele 2 fetite!
si oricum..anul asta a inceput rau ptr mine..cu o gramada de belele..asa ca vreau ca anul viitor sa fie cel mai bun inceput ptr mine!si va fi!o sa merg la consultatie in ungaria anul asta..sa vad cand pot sa fug din spania..si la inceputul anului viitor o sa purced la FIV!insa stiu ca va fi bine si ca voi reusi!asta cu siguranta!
monule,kry-pup fetele si burtica sa se ia cat mai repede si la mine!
hihi..si va dati seama ce patiti cand o sa fiu graviduta?
nu scapati pana nu va garviditi toate!!![]()
bruni,bytzi,cris-
fetele dragi!
yupiiiiiiiiiiiiiiii!i am happy,i'm so happy!

![]()
cat despre cotofenele noastre concedioase..ar fi cazul sa-si faca aparitia!
Cris_25 spune:
Ce ma bucur ca s-a dat startul la vesti bune
Gramada cere varf,nu?

E prea tarziu pt cafelutza de dimineata ... asha ca eu va chem la un pahar de 
gashca optimista 
brunadria spune:
neata,m am trezit si eu..
criadema ,multumesc de sfaturi , cred ca o sa ma orientez spre creta..
ce bine e aici la noi , numai voie buna,trebuie sa ne mentinem acest optimism!! imi place!!