fiv la cluj 25

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata fetelor , pt voi toate , dar cred ca am s o beau singura in dimineata asta sau ma duc la vecini..
apalina, ma tot gandesc la tine, cum o sa faci si ce o sa faci pana la urma? o sa faci apel la donatoare? indiferent de procedura o sa ai un bebe al tau si iti doresc sa reusesti..ma pun in locul tuturor de aici si vad ca pt fiecare e grea incercarea asta, dar cu sperante si optimism o sa reusim intr o zi..
cris,suna la informati pt nr de tel , poate te pot ajuta ei.. eu o sa mai caut sa vad daca mai gasesc ceva nr de tel de a lui surcel..
daca ar fi maddutza noastra pe aici sau mara poate ele ar stii mai multe,intri si tu in linie dreapta ,faci laparo si pasul e facut..doamne ajuta..sa ai distractie si weekend frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetele

cris25 ai PM
ce mai faceti fetelor?eu astept sa vina luna august sa plec in germania
sincer,nici eu nu stiu ce sa fac mai departe,in fctie de ce zic cei de acolo poate voi face FIV,insa nu stiu unde,acasa e mai comod.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Multzu anamy pt numar ... o sa sun luni dimineata ...va tin la curent ...

fete optimiste

Mergi la inceput

'Neatza fetelor... va invit la

Eu nu am avut noroc nici azi cu dr. Surcel ... probabil o fi in concediu ... pe mobil e in afara retelei, pe fix e retea ocupata ... O sa mai incerc ...

Pupici duuulci Sa aveti o saptamana frumoasa ...

Mergi la inceput

buna dimi fetele

cris25mai incearca pe celular in cateva ore,daca tot inchis il are inseamna ca e in concediu,uneori mai are tel inchis cand e in operatii sau cursuri.in leg cu dr surcel eu cred ca este fffff bun,isi da silinta.apropo,nr de fix de pe pasteur nu e bun,acolo a avut cabinet in trecut tatal lui,acum e casa privata,surcel mai lucreaza si la clnica privata de pe observator la BLUE LIFE.succes!!!

uraticasi eu vreau castraveti murati,nu vii sa-mi pui si mie pe iarna?uratico,ce veste buna ne-ai dat,ma duc sa rasfoiesc in urma!!!

Mergi la inceput

gata m-am lamurit URATICO,pe cand urmeaza sa faci FIV la unguri?asta chiar e o veste buna,cu siguranta va fii cel norocos,KRY cu austrieci,tu cu unguri,brunadria cu 2 frantuzi si tot asa....

eu stau pe ganduri unde sa fac FIV,parca tot la surcel l-as face,acum ramane sa ma ocup de analize si sa vad cand il incep,stela pleaca in concediu pt 2 saptamani,mai astept putin sa treaca concediile.

bytzitu ce mai faci scumpa?ce noutati mai ai?ce stii de iaura21,s-a intors din concediu?

brunadriatu cand incepi FIV care va reusi din prima?

lilicicaabia astept sa te intorci,mie dor sa povestim,poate ne apucam amandoua odata de un FIV!!!

de Moniland ce mai stiti fetele?a nascut deja?nastere usoara iti doresc si vrem pozici,da?

Mergi la inceput

Am resuit sa vorbesc la clinica ... si mi-a spus ca a mers ieri in concediu surcel ... si ca sta o saptamana, poate chiar doua ... Asha ca iarasi sunt in asteptare ...

Cred ca incep sa si sa pun muraturi si eu ... ca sa-mi treaca mai repede timpul

P.S. Daca a terminat cineva dreptul pe aici ... sa-mi deau un PM...plssssss...ca am mare nevoie de niste sfaturi

Mergi la inceput

hihi..cris-eu am terminat dreptul acum vreo 8 ani!daca te pot ajuta cu mare placere..numai ca nu am profesat..nu ma atrage nicicum latura asta!
si als ca trece timpul repejor-ai sa vezi!
anamy-vin sa te ajut sa pui castraveti!vreau sa zic ca toata lumea dupa ce a mancat castraveti de la mine..mi-a cerut reteta!pana si mami acum pune castravetii cum ii pun eu!sunt tare buni....vreau sa zic ca deja am 60 de orcane puse..si sincer nu stiu daca imi vor ajunge!referitor la fiv-ul tau..va fi un pas mare asa ca ai grija unde il faci! eu..da!voi merge in ungaria! e mult mai bine acolo decat in tara!
fetele-

Mergi la inceput

fetele eu va pupacesc!ma pun pe invatat ca am cam tras chiulul saptamana trecuta!si chiar vreau sa iau carnetul!asa ca sa nu va speriati ca intru un picut mai rar..da tot intru sa va verific!
la gagici si o saptamana usoara si senina sa aveti!cu multe vesti bune!

Mergi la inceput