Fiv in Ungaria 60

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am informatii detaliate de la dct KOVACS PETER de la budapesta, sunt mai exact date trimise de el prin email si consider ac ar fi bine sa fie puse pe prima pagina, pentru a stii toata lumea

preturile de la clinica KALI din acest moment

The total expense of an IVF treatment is made up of three parts. The
evaluation (consultation, labs, ultrasound etc.) is about 300 EUR if done
by us.
Most of the evaluation can be performed by your local physician as
well. An IVF cycle is 1500 EUR, if ICSI is needed as well it is an
additional 500 EUR.
If the medications are purchased in Hungary on average
they cost 600-800 EUR
. Medication costs vary however based on ovarian
response.

Fees
KAÁLI INSTITUTE
1125 Budapest Istenhegyi út 54/A
www.ivfpregnancycenter.com

Consultation: 70 EUR
Ultrasound: 30 EUR
Saline sonohysterogram: 60 EUR
Hysteroscopy: 200 EUR
Echovist (tubal patency study) 130 EUR
Semen analysis: 50 EUR
Baseline hormone evalution 60 EUR
Chlamydia culture: 25 EUR
HIV + hepatitis screen: 20 EUR
Blood count, liver function test, renal function test: 20 EUR
Embryo cryopreservation annual fee: 100 EUR
IVF -1500 EUR
ICSI- 2000 EUR

Intrauterine insemination 200EUR

All fees are due on the day when the test is performed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david1977 spune:

Buna fetelor,
va urmaresc din toamna anului trecut si ma bucur pentru reusitele voastre dar in acelas timp ma intristez atunci cand rezultatele nu sunt cele asteptate de voi.Sunt si eu una dintre aspirantele la itlul de mamica, titlu care de 6 ani se lasa asteptat, din cauza diagnosticului de oligospermie a sotului. Impreuna cu sotul meu am decis sa mergem la dr. Kovacs Peter, iar pe data de 18 septembrie am obtinut o programare telefonica la ora 13. De la clinica nu mi-sa zis cu ce analize trebuie sa ma prezint ( a-si dori sa ma duc la Budapesta cu analizele facute). Am o intrebare voi v-ati facut HIV-ul si Clamidia si la soti sau doar voua si imi spuneti adresa de email a dr. Kovaci. Va multumesc anticipat si sa aveti un sfarsit de saptamana placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Ma primiti si pe mine? nu de alta dar e lunga lista de paciente a lui Peter Kovacs si vreau sa ma alatur si eu grupului!
Am fost luni la el la consultatie si are un 10+ si de la mine!!! Asa ca daca nu il ia camy acasa pe dr. Kovacs, il iau eu! Cu riscul de a repeta ce au spus fetele, atat clinica cat si dr. sunt super, super, super ok...
eu o sa fac fiv-ul in octombrie (incep stimularea in septembrie)... cu cine ma tzin de manutza pe la budapesta? pana atunci trebuie sa fac o histeroscopie in tara ca sa imi scoata un polip uterin (mi-a facut si mie histerosonografie si a vazut polipul)...
avalon multumesc mult pentru listuta de analize... am mai venit si eu cu completari (am mai facut unele analize in pkus), am tradus pap-ul, am tradus histerosocpia si laparoscopia si mi-am facut un calendar fiv-ul trecut (medicamentatie, durate, rezultate, etc)... a fost foarte multumit de felul in care ma organizasem si nici macar nu s-a uitat pe altceva decat pe acele foi traduse (pe care le-a si pastrat de altfel) multumesc mult inca o data!

va pup dulce si va tin pumnii tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mami vreau..ptr tine e intrebarea?? dosarul e necesar sa fie tradus de o firma specialiazata i traduceri sau pot sa mi le traduc eu singura???

la clinica kali din budapesta se plateste in euro sau in forinti??? ca am uitat sa il intreb pe email.

.eu am programarea pe 15 sept ora 14..acum ne ducem ptr o prima discutie si apoi om vedea ce ne va da sa facem..intai vreau o inseminare..dar vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

ALRAK imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie de data asta. Nu iti pierde speranta o sa fie bine ai sa vezi.

Cornelia iti tin si tie pumnii, DD o sa te ajute de data asta.

Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

multumesc mult ali762000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ALRAK SUNT FOARTE BINE MERSI DE INTREBARE,ABIA ASTEPT SA MERG LA NENEA ZADORI SA VEDEM CITE SUNTEM (SA NU MA AUDA SOTU VREA BAIETI)SI DIN CITE AM CITIT AICI NU VINE DIN CONCEDIU PINA IN 7 AUGUST E CAM MULT IN REST BINE NU SIMT MARE LUCRU DOAR CEVA LA SINI.
DENISATI-AM SCRIS PM.

DUMNEZEU SIA INTORS FATA SI SPRE NOI II MULUMIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna fetelor,
Eu acum am ajuns acasa am dus-o pe Giulia la bunici pe wekend ,deci suntem si noi liberi putin...
Candy,pupy si alrak multumesc pt primire.Da imi doresc si eu o sedere cat mai scurta numai ca, stiu ca sansele mele numai sunt maxime ca si prima data ,eu mai am si o cezariana la activ si stiu ca este mai greu putin cu uterul taiat dar sper sa ne ajute DD sa mai avem inca unul.Alta sansa nu avem ,sotul are oligospermie gradul 3 spre azoospermie.

Alrak imi pare f rau pt tine ,nu pot spune ca stiu cum este sa treci prin asta dar stiu cum este sa iti doresti f mult un bbe,dar sa speram ca Fiv-ul urmator va fi cu ochisori.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

mami vreau ,david 1977 bine ati venit printre noi.Va doresc ca acest FIV sa fie unul norocos cu un bbe sau.....poate 2?

Desi am mai trecut printr-un Fiv pot spune ca tot am emotii si imi este frica,nu atata de procedura in sine cat dupa....

Un wekend placut va doresc.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

david 1977, mami_vreau, alexi22, bine ati venit, sa va vedeti cat mai repede visul implinit !!!

cornelia, va fi bineeee...ai sa vezi

Klu 36+ Theodora...

Mergi la inceput