Fiv in Ungaria 60
Raspunsuri - Pagina 17
mami_vreau spune:
alexi, klu va multumesc de primire! 

pogonici nu este necesar ca analizele sa fie traduse de o firma specializata! eu mi le-am tradus singura... m-au ajutat foarte mult si tabelele pe care mi le-a dat avalon unde am trecut valorile analizelor si mi-am tradus eu histerosocopia si laparoscopia... recunosc ca a fost greut deoarece sunt foarte multi termeni medicali dar m-am descurcat... cel mai greu a fost sa descifrez scrisul de pe biletul de externere... aici am apelat la o asistenta ca altfel nu aveam nici o sansa
... aaa... si mi-am tradus si paps-ul... in cazul in care consideri ca te pot ajuta traducerile mele eu ti le pot da cu mare drag... macar ca sa iti faci o parere...
de platit, se plateste in forinti, cu cash sau cu cardul... asa ca daca ai un card compatibil cu platile in afara tarii, il poti folosi! eu am schimbat banii la Nadlac si m-am dus cu forinti... daca mai intrebari si te pot ajuta, cu cea mai mare placere! 
Laura
pogonici1977 spune:
iti multumesc mami vreau..de informatiiiii
abia astept sa mai schimbam pareri impresiii...fiind acelasi dct e f important sa mai aflii un alta
claudia_74 spune:
Carla, draga mea, acum plang cu tine, dar stiu ca in curand vom avea in ochi altfel de lacrimi... De bucurie! Stiu ca ai in tine putere, Dumnezeu ti-a dat, sa treci peste durere si sa fii recunoscatoare de pe acum pentru darul minunat care ti se pregateste! Fii increzatoare! Te imbratisez si sunt langa tine!
ALRAK spune:
Dragele mele, va pup dulce pe toate.
Azi am avut o zi plina si de-abia acum, am reusit sa termin treaba.
Mi-am umplut timpul cu tot felul de chestii casnice, curatenie, mancare ca sa nu ma mai gandesc , la stiti voi ce.
Va doresc o duminica placuta si racoroasa (Aici a inceput ploaia, s-a mai racorit putin)

Va pup pe toate si DD sa fie cu noi.
Doamne Ajuta-ne!
ALRAK spune:
Claudia 74, iti multumesc mult de tot.

Acum incerc sa ma adun si sa ma pregatesc pentru septembrie de un nou FIV. De fapt eu sunt pregatita, daca ar fi dupa mine, de azi as incepe ( ieri mi-a venit si uratul de CM), dar mai trebuie sa astept pana in septembrie, pentru ca in august vrem sa mergem si in concediu.
Mi-am zis ca mai trec si caldurile astea si am mai citit pe forum ca rata de reusita in perioada verii este mai mica. Oare asa o fi? Eu zic ca tine de sansa fiecaruia si de DD.
si Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute in toate.
Doamne Ajuta-ne!
ralouk spune:
Dragele mele, am si eu o intrebare pentru cele care au fost deja la Szeged la dr.Janos Zadori.Eu sunt programata pe 6 octombrie la o prima consultatie si as vrea sa stiu cam cat ma costa prima consultatie si daca imi face vreo ecografie ceva pe care ar trebui sa o platesc in conditiile in care eu vin cu pachetul de analize facute in Romania.
Ce parere aveti despre dr.Janos Zadori dpdv al comunicarii cu pacientul? Este un tip rigid sau este maleabil, rezista la un tir de intrebari?
Va multumesc! Pupici!!!
tamaryllis spune:
Raluk, eu am facut FIv cu Zadori - acum sunt in asteptarea rezultatului. Parerea mea este ca Zadori e un dr super, fiecare consultatie se termina cu urmatoarea intrebare din parte lui: Mai aveti intrebari, nelamuriri? Deci e clar ca ii poti pune o gramada de intrebari, nu este un tip rigid.
Cred ca la o prima intrevedere o sa iti faca o ecografie transvaginala, indiferent cu ce analize mergi tu la consultatie.
Numai bine! Succes!
2009 este anul in care voi reusi
!
balanta_tm spune:
Pogonici
, sunt un pic surprinsa ca ai primit preturile in EUR de la dr Kovacs, ca la Budapesta se plateste in HUF (am fost si eu recent la primul consult acolo si am platit in HUF). Daca tot e sa punem preturile de la Budapesta pe prima pagina, ma intreb daca ai putea sa il rogi pe doctor sa iti trimita preturile si in Forints. Ce parere ai, il rogi?
pogonici1977 spune:
balanta tm e jenant sa ii zic dct sami dea preturile in forinti..dar ce noi nu suntem in stare sa introducem preturile in convertor???
or sa creada ca suntem incompetenti in a transforma din eur in forintii
eu vam rugat sa postati pe prima pagina aceste noi preturi date de dct, motivat ca sau schimbat..ce aveti voi postat, sunt mult mai mici
nu va las decat sa calculati si o sa va dati seama, ca nu mai sunt acelasi preturi
va dau un exemplu
pe prima pagina scrie astfel
consultatie=12700HUF/46,5 euro
dar in realitate o consulattie la budapesta costa acum 70 euro/19197HUF
vam dat un exemplu ff clar..ca preturile la toate clinicile kalii sau schimbat
deci va rog cine poate sa modifice preturile de pe prima pagina ptr kalii din budapesta
fetelor ..eu consider ca ee f importnat ca acest preturi sa fie postate pe prima pagina..ptr a stii si altii..asa cum am aflat si noi de la altiiii
Avalon spune:
Nu are cum sa va dea preturile in forinti pentru ca forintul este intr-o continua devalorizare si se raporteaza in euro. De aceea preturile sunt in euro si plata se face in forinti la cursul valutar valabil la data cand faceti fivul.
Este criza economica in toata lumea, si leul este intr-o continua devalorizare. Si la clinicile romanesti preturile sunt in euro iar plata se face in lei la cursul euro de la data platii.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
21+