Fiv in Ungaria 60

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana70 spune:

ALARAK,fii barbata! Gandeste-te ca data viitoare va fi incununata de succes!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana70 spune:

ALRAK, scuze ca te-am botezat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ALRAKNU TIAM SCRIS NIMIK DEOARECE AM PROBLEME CU NETUL DAR SA STI CA NIMENI NU TE INTELEGE MAI BINE CA MINE AM TRRECUT SI EU PRIN MULT MAI MULTE SI SINCER NICI ACUM NU MA POT BUCURA STIU CA AM FACUT UN PAS IMPORTANRT DAR MAI E ATIT DE MULT TE ROG SA FI TARE SA NU TE DAI BATUTA DEOARECE PENTRU NOI DIN PACATE ACEASA E SINGURA MODALITATE DE A AVEA UN BEBE DE A FI CU ADEVARAT IMPLINITE SAU CINE STIE SE MAI INTIMPLA SI MINUNI (EXEMPLU DANETTE)TE PUP SI IMI PARE FOARTE RAU DE NERUSITA TA CHIAR CREDEAM CA VA FI BINE CREDEMA.
TAMARYLIS TE SUSTIN

DESI MI SE PARE IREAL AVEM 3 SAPTAMINI SI 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

Buna fetelor,

Sper sa ma primiti si pe mine la acest topic.Urmaresc acest topic din umbra dar nu am postat niciodata.Am mai facut un FIV la timisoara asa o avem pe fetita noastra Giulia dar acum ne mai gandim la un bebel pt ca familia sa fie completa.Dupa ce am nascut fetita am spus ca nu o sa mai fac FIV niciodata, dar uite niciodata sa nu spui niciodata.Am avut o sarcina cu f multe probleme dar in final a fost ok .

Va doresc la toate cat mai multe reusite si bbei sanatosi.

Imi puteti spune cam cu cat timp inainte trebuie sa imi fac programare la Dr Zadori daca as vrea sa fac FIV-ul la sfarsitul lui septembrie?

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Laura pentru tine si Nicholas James. Ai un PM. Multumesc mult de tot.
Alsima draga mea, intr-adevar esti singura pe care o cunosc personal de pe acest forum (daca se poate spune asa, dupa 5 minute de vorbit la Szeged si apoi de cateva ori la telefon). Multumesc mult pentru gandurile bune. Poate ca la telefon imi este mai greu sa vorbesc acum , inevitabilele lacrimi apar, dar trebuie sa revin incet, incet.
Ma bucur ca tu esti bine si "bulinuta" ta creste mare. Asta este cel mai important lucru, celelalte chiar nu mai conteaza. O sa vezi ca Dumnezeu o sa aseze toate lucrurile la locul lor, in momentul in care Bulinutza va veni pe lume, ai incredere!
Sa ai grija de tine si de bulinutza.
Eu stiu ca Dl Zadori este in concediu din 15 iulie , pana pe 7 august.
si sarcina usoara in continuare.
pupy si multumesc mult.
candy1902 multumesc, asa este, trebuie mers mai departe. Tu cum te simti cu puiutul mic?
Iti doresc o sarcina usoara

tuturor si o noapte buna

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

alexi22, bun venit !
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si Bunul Dumnezeu sa va ajute sa ii aduceti si un fratior.
Dupa cum am scris in mesajul anterior dl Zadori este in concediu pana pe 7 august.
Incearca sa trimiti un mail, poate raspunde, daca nu, imediat la inceputul lunii august va trebui sa te programezi tot prin mail, sau printr-o traducatoare, daca te va insoti (mie intotdeauna programarile mi le-a facut traducatoarea).
DD sa te ajute, iti doresc mult succes.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ALEXI 22 iuhuuuuuuuuuu ne intilnim din nou sa fi linistita la szeged nu e ca la TM va fi cu totul altceva prin ce am trecut noi la TM aici nu cred ca se intimpla te pup si bun venit.

Mergi la inceput

mariana70, multumesc mult, incerc sa fiu barbata, asa cum zici tu. si sa ai o sarcina usoara.
candy ce face BB-le?
si sarcina usoara si tie.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

ALEXIX bine ai venit printre noi dar sedere cat mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

CANDY1902Ti-am transmis un PM, te rog mult uitate
Un weekend frumos

Mergi la inceput