FIV 234
Raspunsuri - Pagina 22
elenada spune:
Fetelor va multumesc din siflet pt urari si pentru sustinere si va doresc si voua sa traiti cat mai curand ce traiesc eu acum.
De maine voi fi mamica
Pupici tuturor si sa va dea Dumnezeu copilasii mult doriti
elena
+37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 1 zi
Maine voi fi mamica
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LAVINUTZA spune:
Elena 

mi s-a facut pielea de gaina cand am citit "de maine voi fi mamica" pe bune m-am emotionat! va pup pe toate si va doresc la fel ca si mie sa spunem toate propozitia de mai sus!
L

Miruma38 spune:
ELENADA sa ai parte de o nastere usoara, fie ursitoarele sa urseasca mult noroc, sanatate, o frumusete aparte care sa vina si din interior, inteligenta si atata cumintenie cat este necesara pentru a putea razbate prin viata usor.Tie mamica draga iti doresc sa ramai vesnic tanara si sa nu te "demodezi " niciodata in viziunea odorului, sa fii o soacra "fasneata", o bunica " cool" si nu in ultimul rand sa ai parte doar de lacrimi de bucurie pana la adanci batraneti.Refa te repede si.....mai fa apoi o surioara sau un fratior.

Florile sunt pentru maine fata draga. Astazi pup pentru ultima oara burtica 

Sa nu uiti sa ne inviti la botez 

COCO2255 spune:
Mai am putin pana la punctie,deja nu mai am rabdare,la ecografia de ieri am avut pe OD=7 foliculi si pe OS=12-15 foliculi,analizele pentru estradiol si progesteron au iesit bine,mi-au recoltat din nou sange pentru estradiol,duminica dimineata mai fac o ecografie.
Marti sau miercuri am punctia,duminica hotaraste.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui COCO2255 Mai am putin pana la punctie,deja nu mai am rabdare,la ecografia de ieri am avut pe OD=7 foliculi si pe OS=12-15 foliculi,analizele pentru estradiol si progesteron au iesit bine,mi-au recoltat din nou sange pentru estradiol,duminica dimineata mai fac o ecografie. Marti sau miercuri am punctia,duminica hotaraste. |
Coco bafta multa si relax zilele astea, dieta corespunzatoare cu proteina de calitate, legume si fructe mai bine proaspete.
Hai ca vii duminica cu rezultate bune si punctia o sa fie bine.
te pup
castelana

castelanaC spune:
| citat din mesajul lui elenada Fetelor va multumesc din siflet pt urari si pentru sustinere si va doresc si voua sa traiti cat mai curand ce traiesc eu acum. De maine voi fi mamica ![]() Pupici tuturor si sa va dea Dumnezeu copilasii mult doriti elena +37 Ana Maria & Matei Stefan AMR 1 zi Maine voi fi mamica Data cezariana 18 iulie Burtica mea la 36 sapt Lucrusoare bebelusi Camera piticilor Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Elena, felicitari ca ai avut taria si puterea sa ajungi aici.
De maine vei fi mamica, si nu asa oricum de doua ori mamica!!!!!
Putere si forte pentru maine si ceea ce urmeaza dupa si noi maine stam aici pe baricade si ne gandim la tine. Sper ca DD sa nu uite sa-ti iau eu locul cu doi bb fata si baiat.
te pup si sa fii binecuvantata!!
te pupa castelana
ALRAK spune:
coco2255 tin pumnii pentru o productie de calitate. DD sa fie cu tine
si curaj ca o sa fie bine.
Miruma38 draga mea , ca frumos mai scrii si tu, doar de-aia ai ales-o cuscra pe castelana.
castelana 

pentru fratiorul tau de la DD.
Ce mai faci , esti in pauza de bobite?
Te pup dulce si sa fi cumintica, sa papi, sa bei lichide multe, sa te odihnesti si sa te gandesti numai la lucruri frumoase (ca de maine ii iei locul elenadei cu gemenuti, fetita si baiat
, ca ea o sa-si stranga puiutii la piept si gata cu burticutza de maine, asa ca tu esti la rand).

tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ALRAK Dragele mele, dar gasiti-o pe Muffi !!!!!! acum chiar ca m-ati facut curioasa. Pana ce Castelana isi revine din ameteala, musai sa o gasiti sa cetim si noi ceva interesant pe aici( nici eu nu o "stiu" pe Muffi). castelana, acum ai ocazia sa te odihnesti. Imi pare rau ca ai starea asta de ameteala, sigur este data de utrogestan. Utrogestanul administrat oral, da asemenea reactii. si DD sa fie cu tine. Referitor la cafea, nu pot sa dau nici un sfat , pentru ca eu nu beau si asa ca as zice NU, dar las alte fete sa spuna daca este bine sau nu. Te pup si dezameteala usoara . Ma uit la ceas si la tine este 16.14, acum esti deja cu bobitele luate si cu ochii in tavan. Lasa ca o sa treaca si asta si o sa vezi ce mamica fericita vei fi.![]() ![]() tuturor si o zi luminataDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Multumesc pentru cuvintele frumoase, tocmai ne-am intors acasa, azi am enervat noi pe toata lumea, culmea ca astia aici sunt culmea calmului. Conducea sotul fffff incet sa nu se supere morulii, azi a fost randul meu sa nu-mi pese ca merg incet si incurcam circulatia.
Culmea e ca inainte de a pleca tocmai luasem "bobitele" cum spui tu si eram asa dusaaaaaaaaaaaaaa....
in fine dusa sunt si acum, nu prea sunt in forma mea de cozonak (cred ca de chec e mai corect ca-s modelul batz) dar de maine imi revin. nu vreau sa va intristez dar imi lipseste mult de tot fratele meu, si nu pot suporta gandul ca nu-l mai vad niciodata.
Incerc sa ma abtin, ca poate morulii se supara pe mine si cine stie ce cred ca-s supa (abreviere standard de la suparata) pe ei.
te pup distreaza-te, relaxeaza-te, lasa-ne pe noi ca suntem bine aici.
castelana