FIV 234
Raspunsuri - Pagina 23
mami_vreau spune:
Buna fetelor,
Iata-ma si pe mine dupa o pauza de forum (de fapt nu chiar pauza, mai degraba citit din umbra
)... am fost la budapesta si am intrat sa va mai aduc si eu vesti despre mine...
In primul rand vreau sa va pupacesc dulce pe toate si chiar daca nu va veti regasi numele in randurile de mai jos, sa stiti ca nu v-am uitat pe niciuna, va tin pumnii si sunt alalturi de voi! 

In primul rand vreau sa urez Nastere usoare "imediat viitoarelor mamici" elenada si moniland... va urez sa aveti parte de bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi ca voi! 

iana ma bucur ca ti-ai vazut bebeii si ma bucur ca sunteti bine toti patru (si cu sotul
)... imi pare tare rau ca ai greturi dar bebeii vor sa-si faca simtita prezenta din plin! Iti urez sa treaca cat mai repede perioada de greturi si sa te bucuri de o sarcina usoara! ellanik aceeasi urare e valabila si pentru tine! Ca si tu patimesti din cauza greturilor! [pupic] dulce ca sa treaca mai repede!
alrak imi pare tare rau pentru nereusita!!! chiar speram sa reusesti fiv-ul pe cm natural ca sa ne arati ca se poate si asa! oricum, chiar daca nu ai reusit eu tot sunt convinsa ca se poate! poate ne demonstreaza frank... tie, draga mea alrak, iti urez multa bafta in toamna! 
ingeras imi pare tare rau ca nu au rezistat omuletii de zapada! dar ma bucur foarte mult ca te-ai mobilizat si ca vezi lucrurile frumoase din viatza ta! Bravo, asa trebuie sa gandesti... Sunt sigura ca Dumnezeu va va fi alaturi si ca o sa va ajute indiferent ca vei mai face fiv sau nu! 
alina iulia si castelana va urez asteptare usoara si multa, multa bafta!!!
coco wow ce de viitoare outze!!!! Bravo! bafta la punctie saptamana viitoare!!!
kora imi pare rau ca nu ai reusit sa faci ET luna asta!!! Dar poate asa a vrut Dumnezeu, sa nasti in vara 2010... in septembrie se lasa cu ochisori multi pe forum si sunt sigura ca tot atunci vei deveni si tu fericita posesoare a unei burtici!
many_bany bafta azi la morfo!
kitta am vazut ca ai facut histeroscopie la sanador! imi poti spune si mie cat te-a costat! multam mult! 
catalina imi pare rau pentru inseminarea nereusita... offfff... si nodulii... numai belele... bine ca nu sunt periculosi... si vorba ta! poate asa gasesti si cauza pierderilor de sarcina dar mai ales solutia! Doamne ajuta si iti tin pumnii pe 6 august la consultatie! 
ralucapaun si eu tot la muffi ma gandesc cand o citesc pe castelana! au amandoua un stil superb de a scrie! si mie mi-ar plaea sa se intalneasca virtual ca sa ne gadile urechile cu scrierile lor!
eeeee... acu' si despre mine!!! am fost la budapesta la consultatie la peter kovacs si sunt foarte, foarte, foarte, foarte multumita atat de el ca medic, cat si de clinica!!! nu pot decat sa va multumesc tuturor celor care mi-ati bagat mintile in cap si mi-ati spus sa nu mai fac fiv 2 in tara (nu va numesc ca va stiti voi bine
) multumesc, multumesc, multumesc! sincer, chiar nu se compara! acum hai sa o las cu superlativele si sa va spun ce trebuie sa fac in continuare! urmatorul pas este sa fac o histeroscopie deoarece mi-a vazut un polip in uter... aceasta formatiune reflectogena mi-a fost vazuta si in tara, am facut si o histerosocpie cu marinescu dar din pacate, in aceeasi zi dupa histerosopie, formatiunea era tot acolo... asa ca presupun ca el nu a "gasit-o" la histeroscopie si in concluzie mi-a spus ca daca nu a gasit-o nu ma va afecta in nici un fel! medicul din ungaria a zis ca vrea sa mai fac o histerosocpie si sa scapam de polip, nu pentru ca ar fi ceva grav (e micut) dar pentru ca nu vrea sa ne incurce la ET... mi-a sugerat sa fac histerosocpia in tzara deoarece e o operatiune usoara deci nu ar avea sens sa mai fac drum in ungaria! asa ca acum sunt in cautari! ma gandeam la albu, la medlife! acum am auzit-o pe kitta de sanador! voi ce ziceti?
tratamentul il voi incepe in septembrie cu AC, si in prima zi de ciclu ii trimit mail si imi da schema de stimulare pe zile... schema este stabilita de acum, atunci doar o va repartiza pe zile! stimularea o voi face cu merional si gonal si inhibarea cu suprefact! mi-am cumparat deja medicamentele pentru prima faza si in ziua 6 de stimulare trebuie sa merg la budapesta unde voi sta 10-12 zile pentru monitorizare, punctie, ET! Asa ca intru si eu in focuri in toamna!!!
Doamne ajuta!
Va pupacesc dulce!!!!
Laura