FIV 234
Raspunsuri - Pagina 21
catalina2307 spune:
Moniland ramane ca nu ai voie sa schimbi nimic aici . ![]()
raluca - si mie tot de muffi imi aminteste castelana
Si imi pare rau dar nu ma pot ocupa de problema dar astazi plec din Bucuresti.Dar daca va intalniti va doresc distractie placuta si sa ma barfiti cu spor
.
cristal, ellanik - 
mirela - uite asta numesc eu optimism. Sa te interesezi de locurile de nastere inainte de FIV. Bravo. Sa te ajute bunul Dumnezeu.
coltul meu de rai
Moniland spune:
Eu ma intreb ce conversatie ar face Muffi cu Castelana. 
38+
LAURA IOANA
IRINA MARIA
AMR: 5 ZILE
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Eu ma intreb ce conversatie ar face Muffi cu Castelana. ![]() 38+ LAURA IOANA IRINA MARIAAMR: 5 ZILE |

32+
Natalia
castelanaC spune:
Fetelor profit de acazie sa va scriu, asta pana la ora 16 cand mai am o alta tura de pilule care ma repun cu ochi-n tavan si minte-mi este foarte confuza, cica la fel e daca bei....
M-ati facut curioasa cu cine sa discut?
Ca nu o cunosc pe Muffy, dar nu-i bai ca-s nevorbita si nescrisa si lista de ne... poate continua fara grija.
Astept cu interes ca al meu corp "bombardat" cu informatii gen:" esti gravida" sa produca si el ceva sa ma lase sa traiesc, ca-s tare ametita.
Apropo, ce parere aveti? Cafea pot bea macar una pe zi? De obicei ma trezeam cu o cafea la esspresor, acum mi-a interzis talibanul asta de sot si cafeaua (mi-a adus fara cofeina... vacs albina). Eu ca sotie ascultatoare nu am mai baut, in plus si cu "torpilele" astea de pilule, dorm ca valiza-n gara (azi dimi de la 10 la 13 am tras iar un somn.... e prima data-n viata mea cand dorm asa ca o gaina bearca)
Deci, voi ce ziceti de caffe?
va pup si toate cele bune!
castelana torpilata de morulii ei
mirela2 spune:
neata fetelor
moni, bafta oricum si nastere usoara
catalina2307
sunt intre optimism si disperare, optimism pentru ca am un baiat de 10 ani si am trecut prin experienta unei sarcini si unei cezariene si disperata, pentru ca dupa atatea ani in care nu mi-am mai dorit un copil, am ajuns sa imi doresc iar lucrul asta si.....de opt luni nimik, o inseminare care nu a avut niciun rezultat, sotul care are spermograma dezastru, mobilitate aproape zero si numar redus de "pestisori"......
ma socheaza preturile si chinurile prin care trebuie sa treci sa poti aduce pe lume o mogaldeata, nu ca nu m-as fi lovit de acestea, cand am nascut eu acum 10 ani, am avut trecut pe biletul de externare "sarcina suprapurtata, 42 de saptamani" si asta din cauza unui tampit de medic care uitase de mine, cu chiu cu vai mi a facut cezariana, dupa ce m a chinuit facandu-mi injectii de dilatare.....
a trecut
acum vreau bebe, strang informatii, citesc experientele voastre.... si ma pregatesc
catalina2307 spune:
| citat din mesajul lui Moniland Eu ma intreb ce conversatie ar face Muffi cu Castelana. ![]() |

coltul meu de rai
fireyes spune:
| citat din mesajul lui Moniland Eu ma intreb ce conversatie ar face Muffi cu Castelana. ![]() 38+ LAURA IOANA IRINA MARIAAMR: 5 ZILE |
f tare!!!!

ALRAK spune:
Dragele mele,
dar gasiti-o pe Muffi !!!!!! acum chiar ca m-ati facut curioasa.
Pana ce Castelana isi revine din ameteala, musai sa o gasiti sa cetim si noi ceva interesant pe aici( nici eu nu o "stiu" pe Muffi).
Elenada AMR-ul este in ore, de acum , maine ai marea intalnire cu puiutii tai. Doamne Ajuta !
Sa ai o nastere usoara si Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa-ti binecuvanteze pruncii, sa fie sanatosi si sa aiba o viata buna.
si sunt alaturi de tine.
castelana, acum ai ocazia sa te odihnesti. Imi pare rau ca ai starea asta de ameteala, sigur este data de utrogestan. Utrogestanul administrat oral, da asemenea reactii.
si DD sa fie cu tine. Referitor la cafea, nu pot sa dau nici un sfat , pentru ca eu nu beau si asa ca as zice NU, dar las alte fete sa spuna daca este bine sau nu. Te pup si dezameteala usoara . Ma uit la ceas si la tine este 16.14, acum esti deja cu bobitele luate si cu ochii in tavan. Lasa ca o sa treaca si asta si o sa vezi ce mamica fericita vei fi.

Moniland unde o sa nasti? Bebelinele sunt foarte ascultatoare
Sigur au inteles ca si in week-endul acesta mai trebuie sa stea in burtica. Sa ne dai de veste daca este ceva, oricum noi suntem pregatite cu galeria pentru 22.

mirela2, inteleg din ceea ce ai scris, ca probleme sunt cu 

sotului. A facut vreun tratament?
Rezultate foarte bune, dau tratamentele naturiste (branca ursului si napraznic) poate nu este de neglijat , nu au contraindicatii si nu dau reactii adverse.
Oricum trebuie sa discutati cu un medic pentru

si succes.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
Miruma38 spune:
Dragele mele dragi, 

Of ce dor imi ere sa butonez aici cu voi....
Am fost plecata in delegatie si nu am avut acces la internet asa ca .....Mam gandit in fiecare seara la voi, mam rugat sa va ajute DD, si am sperat ca la intoarcere va voi gasi super incantate, multumite, linistite si cat mai aproape de a va strange in brate copilasii (asta pentru fiecare in parte)
Alarak....cu intarziere, iti spun, regret nespus de mult ca trebuie sa traiesti o asa durere. Am trait si eu asta , de curand, stiu cum este, nimeni si nimic nu te poate consola.Doar trecerea timpului mai reduce din durere "mama lor de timpuri pe care le traim" .
Eu nu am facut un secret din FIV meu. Toata lumea stia ce fac, parinti, frati , surori , colegi si lista continua.In ziua cand am facut testul nu stiam ce sa le spun, aveam senzatia ca doar cei apropiati vor intelege dar ca restu; ma vor privi cu mila de parca as avea un handicap......cred ca asa a si fost , nu am cautat priviri, nu am cautat sa le raspund la intrebari.Suferinta cea mai mare am avut o in clipa in care mama mea plangea in hohote si ma implora sa i spun ca glumesc (mai fac si glume cateodata )are 78 de ani saraca si isi doreste atat de mult sa ajunga ziua in care sa si vada nepotii..........Nici nu mai stiam pentru ce ma doare cel mai tare, pentru mine, pentru ea......Mam impacat cu mine dar nu mam resemnat.Voi face bebici la anul, 2008 nu a fost anul meu norocos, mai ales acum cand am si o CUSCRA.
Castelana, zile si nopti cat mai scurte si cat mai usoare.

Iana Mari , Ellanik este minunat sa simnti cum se dezvolta o noua faptura in tine nui asa????
Va pup dragele mele dragi pe toate fara sa enumar nu vreau sa lipsesc vreuna de pupaturile mele..

mirela2 spune:
alrak, merci
pana acum a facut tot felul de investigatii, dar nimeni nu i-a prescris mai nimic, ca nu gasesc cauza. in afara de acid folic, zinc+seleniu si diverse vitamine nu a luat (astea din urma indicate de dr matei).
o sa mai incercam o spermograma zilele urmatoare sa vedem in ce ape ne scaldam.